- cena,termín dodania
- -
ok,doporučujem
- Dobré ceny
- Rýchle dodanie obj.tovaru
- seriózny prístup k zákazníkom
Nákup v tomto obchode odporúčam
- - dobre ceny
- - osobny odber v Kosiciach
- - dlhsia dodacia doba, ale pocital som s tym, cize nevadi
ok
- Bez výhrad. Super cena a Garmin No.1
- Jednoznačne najlepšia cena
- Dlllllllllhe čakanie :D
Obchod odporúčam, aj napriek dlhším dobám dodania. Ak vám to netreba hneď a môžte počkať. Komunikácia je fajn, produkt bol bezkonkurenčne lacnejší a došiel úplne v poriadku. Týmto sa chcem zároveň aj poďakovať.
Spokojná.
- Nízka cena
V pohode obchod doba dodania bola asi 6 dni z dôvodu naskladnenia,ale spokojný som. Odporúčam obchod
- prehladnost stranky
som s nakupom spokojna
- Vynikajúca komunikácia
- Veľmi dobré ceny
- Vysoko pozitívny prístup riešiť vzniknuté komplikácie a operatívu
- Obchod by mal popracovať na svojej internetovej stránke, ktorá je neprehľadná a sú v nej v nejednom prípade zle priradené objekty ku kategóriám. Taktiež by potešilo, ak by zákazníkovi k vybranému produktu automaticky generovalo aj návrh príslušenstva.
Bol to môj prvý nákup v tomto obchode, o ktorom som predtým vôbec nepočul a mal som trochu obavy, či sa to zaobíde bez komplikácií.
Avšak po tejto mojej skúsenosti by som bez akýchkoľvek problémov nakupoval v tomto obchode opäť.
Osobne vyzdvihujem skvelú komunikáciu, informácie o stave objednávky a čo si cením najviac vysoko pozitívny prístup riešiť vzniknutú operatívu zo strany ockosice.sk -
- rýchlo vyvavená objednávka
- neviem
fajn obchod
- DOBRE CENY
- NEVIEM.DOBA DORUCENIA.AJ KED TO BOLO V SLUBENOM TERMINE.CCA 6 DNI
DOBRE CENY.PRVY NAKUP.NEMAM SKUSENOSTI.
- Dobra cena
Ok
- žiadne
- nezmyselná deľba zákazníka
z princípu nemôžem akceptovať, ak mi obchod ponúkne len horšie podmienky...
Reakcia obchodu ocKošice.sk
Dobrý deň p. Tomas,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
V prípade objednávky na firmu (právnickú osobu) platia individuálne podmienky. Právnická osoba si v objednávkovom košíku môže navoliť dĺžku záruky 3 mesiace alebo 1 rok. Dané podmienky pre právnické osoby sú uvedené aj na našej internetovej stránke v odkaze „PRE FIRMY“. V prípade objednávky na súkromnú osobu získavate automaticky záruky 2 roky.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
V prípade ak by ste čokoľvek potrebovali, tak sme tu pre Vás na tel.: 055/2220125 alebo na e-maily: [email protected]. Ďakujeme. S pozdravom ockosice.sk -
- Velmi dobrá komunikácia so zákazníkom.
- nikdy viac, výhovorky zo strany predajcu
- na tovar čakám dlhšie ako bolo sľúbené
- nedorazil do Vianoc, mal to byť darček
Reakcia obchodu ocKošice.sk
Dobrý deň p. Pipo,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Mrzí nás vzniknutá situácia, naozaj v tento predvianočný čas všetko aj nám trvá dlhšie. Tovar ktorý ste si objednali mal dodaciu dobu 6 pracovných dní. Tovar bol spracovavaný 16.12.2016 a expedovaný z nášho skladu 23.12.2016 s tým, že Vám mal byť doručený do 2 pracovných dní.
Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie, avšak z dôvodu sviatkov bola prepravná spoločnosť preťažená. Ako ospravedlnenie Vám odosielame do e-mailu, zľavový kód, ktorý môžete využiť pri vytváraní ďalšej objednávky v našom e-shope. Prosim Vás prijmite naše ospravedlnenie.
- Dobré ceny
- Výborná komunikácia
- Dlhšia doba dodania
Určite som spokojný, tovar dorazil v dohodnutej dodacej dobe
Výborná cenaReakcia obchodu ocKošice.sk
Dobrý deň ,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Tovar ktorý ste si objednali mal dodaciu dobu 6 pracovných dní. Tovar Vám bol doručený už na 4 pracovný deň. Samozrejme pracujeme na tom, aby dodacia doba bola čo najkratšia.
Sme veľmi radi, že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti. Vaša spokojnosť nás úprimne teší.
- Rychle zaslanie tovaru
- žiadne nema
Prehladne nakupovanie a rychle zaslanie objednaneho tovaru.
- Rýchlo vybavené
- Nič
Maximálna spokojnosť
- Dobrá cena
- Doprava zadarmo
- Nie dlhé dodanie
- Bez registrácie,i keď o stave objednávky informujú priebežne emailom.
Eshop u ktorého je doprava zadarmo môže byť vzorom pre ostatných.
- cena, rýchlosť dodávky