- V ponuke je tovar ale na sklade ho nemaju a tyzden mi nevedia dat vediet kedy by mohol byt
Bol dodaný iný tovar a musel som ho posielať spat
Nie som spokojný s dodacou lehotou po zaplatení tovaru.
- Neprehladna ponuka a po odoslaní tovaru spat uz asi 5 pracovných dni cakam na vrátenie penazi.Mala som mat pred 2tyzdnami poslanu ponuku na tlačiareň za co by som len doplatila.Nedockala som sa
- prečo ponúkate tovar ktorý nemáte
- žiadne
- neplnia si svoje povinnosti
Z tohto obchodu si už nikdy viac neobjednám pretože objednávka mi nebola ani len potvrdená, teda nedostala som žiadnu odpoveď. A už vôbec nie doručená... za mňa už nikdy! žiadna spoľahlivosť
Žartujete že ako som spokojný,10 dní a ten tovar stále nemám
Reakcia obchodu Digicom
váš tovar vás už 6 dní čaká na vašej pošte. -
- Možno cena
- Dodacia lehota, proste objednávka prichádza viac ako 2 týždne. A pritom ak niečo objednávam z Číny tak mi to príde do 2 týždňov. Proste nechápem čo tam tak dlho robia.
Dodacia lehota je zlá, proste objednávka prichádza viac ako 2 týždne. A pritom ak niečo objednávam z Číny tak mi to príde do 2 týždňov. Proste nechápem čo tam tak dlho robia.
- výhodou je, že pri nákupoch cez internet si začnete dávať väčší pozor
- V deň vytvorenia objednávky som dostal dve správy, že objednávku prijali a tretiu, že objednávka bola potvrdená. Ďalších 7 dní ani ťuk.
Myslím, že sú aj lepšie obchody. Vlastne to viem.
- Moznost platit kartou.
- Dostal som nepouzitelní tovar.
Dostal som taky tovar, co som musel rozobrat a opravit lebo nefungoval.
- Neodpovedajú na otázky. :-(
- Výhody? to nepoznajú.
- žiadna komunikácia...za 15 dni objednavkanedošla...
...plotovina.
- Na žiadne som neprišiel.
- Produkt som si objednal pretože ho potrebujem do práce. Nemôžem tak dlho čakať kým ho naskladnia nakoľko s tým pravidelne pracujem. Po týždni mi prišiel mail, že čakajú na naskladnenie a ja mám týždeň čakať na kým začnem pracovať a ďalšie dva kým mi produkt príde?
Ak máte veľa času pokojne si to od nich objednajte, ak potrebujete niečo súrne tak nečakajte, že to príde načas. Tých 10% majú aspoň za ten automatický e-mail, ktorý mi poslal správu že tovar nemajú.
- Styl komunikacie so zakaznikom
- Nepoznam vyhody. Prvy nakup na figu
- Ponukany tovar maju zatial len na obrazku. Ale aspon ho predavaju.
Tovar z obrazku ponukaju a dodanie 1-2 mesiace a to neprehanam. Som ochotny pockat na objednany tovar lebo iny obchod neponuka mnou objednany tovar.
Slabe ,nikto neriagoval pisomne co je vo veci
- Ceny
- Potreboval som balík súrne. Došlo mi to až o dva dni a navyše to zaslali ako balík na poštu.
Keby nebol problém v rýchlosti dodania tak obchod odporučím
- Dobrá cena
- Nekvalitná náplň - farbí papiere
- objednaný tovar vôbec nedodá.
Objednaný tovar nebol dodaný. Po komunikácii s obchodom mi oznámili, že tovar bol odoslaný na inú adresu a odvtedy sa neohlásili. Objednávku som zrušil.
- Tovar som dopredu zaplatila a aj po 10dňoch ho nemám ešte dodaný,dlhá čakacia doba na dodanie