- zlavy, ktoré v kamennom obchode nemaju
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s nákupom spokojní :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- farba tašky nie je taká ako obrázok v ponuke
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za vaše hodnotenie. Je nám veľmi ľúto vašej nespokojnosti. Farebné odchýlky sa môžu vyskytnúť v dôsledku rozličných farebných rozlíšení v počítači, notebooku alebo telefóne. Tovar môže byť vrátený alebo vymenený do 14 dní od jeho prijatia.
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Kabelka je krásna . Trošku ťažko sa mi montovali tie rúčky , neboli dobre vyrezané dierky .
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste bola spokojná s nákupom kabelky. Ak máte otázky týkajúce sa montáže držadiel, neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme.
Prajeme pekný deň pre O bag teamTereza. -
- Veľký výber.
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme pekné hodnotenie. Sme radi, že ste bola s nákupom našich výrobkov spokojná :)
Milujem značku
Dobrý deň Nikola,
veľmi ďakujeme za kladné hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Uzasny obchod!!Rychla a precizna komunikacia,urcite tu este nakupim a odporucim tento obchod..Som maximalne spokojna..
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za pekné hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Som veľmi spokojná s rýchlosťou doručenia tovaru a hlavne s podobnosťou farby kabelky s obrázkom na webstránke. Kabelka je krásna a určite odporúčam všetkými desiatimi. Obag kabelka by nemala chýbať v šatníku každej ženy
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s nákup na našom e-shope :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- spoľahlivosť, veľmi dobrá komunikácia pri úprave objednávky, rýchlosť dodania
- užší sortiment produktov než v kamennej predajni, farba kabeliek v eshope sa líši od ich reálnej farby
spoľahlivosť, veľmi dobrá komunikácia pri úprave objednávky, rýchlosť dodania
Dobrý deň Anna,
ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste bola s nákupom spokojná. Budeme sa snažiť rozšíriť našu ponuku.
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Výborná komunikácia, rýchla doprava, super prístup
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za pekné hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a v poriadku :)
Prajeme pekný deň z O bag team Tereza. -
Nevyhoda je ze kabelky a ich farby ktore su na stranke nafotene su diametralne odlisne od skutocnosti, a vobec tam nehra svetlost monitoru obrazovky ani ine nastavenia sytosti a podobne. Produkt a jeho odtien som porovnavala s telefonom tabletom a este aj pocitacom a prislo uplne nieco zase ine, ale chvalabohu v lepsom ocakavani .
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Bohužiaľ naozaj záleží na nastavení rozlíšenia obrazovom. Pri každej kabelky je fotografie, kde je kabelka odfotená v reálnej farbe. Prípadne nás môžete kontaktovať a kabelku Vám vyfotíme a foto pošleme na email :)
Prajeme pekný deň z O bag team Tereza. -
Urcite budem nakupovat opat, kabelky su prenadherne
Dobrý deň Daniela,
ďakujeme za Vaše pekné hodnotenie. Sme radi, že ste bola s nákupom u nás spokojná :)
Prajeme pekný deň z O bag team Tereza. -
- Prehľadná stránka, odoslanie tovaru do 24hodín, rýchle doručenie, tovar 100% spokojnosť
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a v poriadku :)
- Spoľahlivý a dôveryhodný predajca
Reakcia obchodu O bag
veľmi děkujem za hodnotenie. Tasí nás Vaša spokojnosť s nákupom na našom e-shope. :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Aj počas priebehu objednaného tovaru bola veľká ochota zmeniť položky...
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste bola spokojná s našim zákazníckym servisom :)
- boli rýchli
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Tovar sa snažíme odosielate, čo najskôr je to možné :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Obchod skvelý, odporúčam :)
Nespokojnosť s dodaním (slovenská pošta)
Dobrý deň Daniela,
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť so Slovenskom poštou, pre budúci objednávku môžete vyskúšať službu Zásilkovna :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Prehľadnosť ponuky, ľahká platba, rýchlosť dodania
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s tovarom :-)
- Ok som max spokojna
Dobrý deň Monika,
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste bola s nákupom na našom e-shope. :)
- Pekná priehľadná webstránka
- Určite by bolo fajn rozšíriť tovar, kedže som pozerala na iné zahraničné stránky a tam je toho oveľa viac:)
Dobrý deň Michaela,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Náš sortiment je limitovaný ponukou talianskeho dodovatele, budeme sa snažiť našu ponuku viac rozšíriť.
Prajeme pekný deň za O bag Tereza. -
- Velky výber spokojnosť
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom na našom e-shope.
Prajeme pekný deň za O bag Tereza.