výhodov
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme a Vaše hodnotenie :)
- Skvelý prístup, komunikácia,
- ochota keď som sa na poslednú chvíľu rozhodla pre inú farbu
- žiadna
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme a Vaše hodnotenie. Menovi radi, že všetko prebehlo v poriadku a ste s nákup spokojná :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Tovar ktorý je na strane je v poriadku neposkodený
- Je slabšia ponuka tovaru mam na mysli sortimentu je pramalo na vyber skor by som povedala ze dame na stranku tovar co niekde ostal ziadne novinky aj ked ich tam ako novinky uvadzaju ked pozriem na taliansku alebo anglicku stranku je to cajovy odvar
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme a Vaše hodnotenie. Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť s našim sortimentom. Bohužiaľ naša ponuka závisí na ponúknutom tovar od talianskeho dodávateľa.
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Fajn. Len doprava je 5€ pri hociakej minutej sume. Inak spoľahlivý obchod.
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Doprava 5 eur je účtovaná v prípade, že je cena objednávky nižšia ako 30 eur. Nad 30 eur je doprava zadarmo.
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Pacilo sa mi ze mo prisiel vygenerovany mail spracovania objednavky nasledne dalsi mail ze ste prijali objednavku atd a vzdy som vedela co sa deje s mojou objednavkou
Reakcia obchodu O bag
veľmi pekne ďakujem za hodnotenie. Našich zákazníkov, vždy informujeme o ich stave objednávky :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Tovar presne ako na obrazku,rychle dodanie.
Reakcia obchodu O bag
veľmi pekne ďakujem za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Velmi som sa tesila na kabelu no mala som ju raz a stacilo. Neprakticka tvrda koza a za ten peniaz tam mohlo byt to vnutorne vrecko. Dakujem za prejaveny nazor.
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Vaša objednávku sme prekontrolovali a všetko je v poriadku, bohužiaľ nerozumieme Vášmu hodnotenie, objednala ste si povrazy natural a v recenziu píšete o kvalite kože. Dnes som vám odpísali na email, že výmena tovaru je možná do 14 dní od prevzatia balíčka. Tovar nesmie byť nosené ani nijako použitý, v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na telefóne, emailu či facebooku.
- Expresne dodanie.
- Maly vyber tovaru
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Tovar sa snažíme doposiela, čo najskôr je to možné. Budeme sa snažiť našu ponuku rozšíriť.
+ Pekne rozdelený tovar, prehľadný
- žiadnyReakcia obchodu O bag
Dobrý deň Nikola,
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Veľký výber farieb....nákup z pohodlia domova
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a v poriadku. :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Objednala som si uplne iny tovar, ale kedze kamaratka je zatarna na obag tak ho odkupila odo mna. Nestalo sa mi to prvy krat tak preto uz obag nebudem objednavat. Velmi som sklamana
Dobrý deň Otilia,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Bohužiaľ nerozumieme Vaše zlému hodnotenie. Tovar, ktorý ste si objednala (lem kožušiny líška Ottanio), som prekontrolovali a bolo Vám odoslaný správne. Ak nie ste s tovarom spokojná, môžete využiť 14 dňovej lehoty a tovar vrátiť alebo vymeniť. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom objednávky nás môžete kontaktovať na email, facebooku či telefónu.
Prajem pekný deň za O bag team Tereza. -
- nákup z pohodlia domova a rýchla dodávka
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a v poriadku :)
- Vysoká kvalita
- Dobré spracovanie
- Rýchle jednanie
- Žiadne problémy
Dobrý deň Peter.
ďakujeme za pekné hodnotenie. Sme radi, že ste bol s nákupom na našom e-shope spokojný :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
veľmi pohodlný nákup a max spokojnosť :-)
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a ste s nákupom spokojná :)
- rýchlosť dodania tovaru
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a ste s nákupom spokojnená :-)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
Nepredávajú originál výrobky. Otvor na putka som musela vystrihnuť
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Každá kabelka je originálny výrobok. Zaslepenej dierky na O bag nie sú známky neoriginality, stačí ich málinko nastrihnúť a hneď možno držadlá nasadiť. Naše výrobky sú iba originál od firmy O bag, sme jediný oficiálny distribútor pre SK. V prípade nespokojnosti s výrobkom je možné ho do 14 dní od prevzatia balíčka vrátiť alebo vymeniť. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na emailu, facebooku či telefónu.
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza. -
- Velmi je mala ponuka.......
- Strašne krásne farby a doplnky ma obag a vaša stránka je príliš skromná! Malo by tam byt fotky ktoré oslovia každého a všetky generácie!!!!! Mali by ste tomu venovať viac času a určite by ste to neoľutovali. Nakoľko aj ja mam vela kamarátok a všetky si pozreli vašu stránku no ani jedna si nevedela vybrať..... mne sa tak zdá ako keby tento internetový obchod vlastnil muž pretože väčšine mužom nezáleží na detailoch, no každá správna žena vie ze dataily sú nevyhnutne
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie. Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť s našou ponuku. Bohužiaľ náš sortiment je ovplyvnený ponukou od Italksého dodávateľa. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom výberu Vám veľmi radi poradíme, neváhajte nás kontaktovať na emailu, facebooku či telefónu.
- prehladnost
Reakcia obchodu O bag
ďakujeme za hodnotenie :)
- Siroky vyber farieb
- Malo zliav
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Ceny sú udávané talianskym dodávateľom, bohužiaľ ich nemôžeme ovplyvniť.
- Jednoduche, prehľadne nakupovanie
Reakcia obchodu O bag
veľmi ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste boli s nákupom spokojný :)
Prajeme pekný deň za O bag team Tereza.