Spokojnosť
- Rýchlosť dodania
- Skúsený a ochotný personál, ktorí vie poradiť !!!!
Odporúčam nakupovať. Veľká spokojnosť. Rýchle vybavenie objednávky , ochota a ústretovosť pri komunikácii.
Výborný prístup personálu. Poradili aj na telefón :)
- Podpora od predajcov, cenné rady
- vzhladom na casovu tiesen tovar bol k dispozicii skladom
Uz druhy krat som mal skusenost osobne kupovat hodinky. Tak ako prvy-krat, tak aj teraz som mal pocit, ze som v predajni sam a obtazujem. Kup a chod. Sice som dostal po navsteve linky na ponuky o ktore som mal zaujem a hodinky som kupil, ale taka osobna starostlivost, rada, vysvetlenie, osobny pristup mi chybal. Ano na youtube najdem vela video-nahravok, ale v predajni pri osobnom stretnuti som mal tento pocit uz druhy krat. Taky pro-zakaznicky pristup mi chybal.
Reakcia obchodu Nositelna elektronika
Pavol, ospravedlňujeme sa za to, ak sme vyvolali daný dojem. Viem, že sa vám kolega minimálne pol hodinu venoval a ukazoval rôzne hodinky. Samozrejme ďakujeme za opakovaný nákup u nás!
Tovar doručený na tretí deň.
- dobra komunikacia rychle reakcie tovar skladom
- neviem o nevyhodach
Tovar mi bol odovzdany s nalepenou foliov aj ked som si to vyslovene nezelal a navyse bola nalepena tak, ze som mal pas presne cez polovicu displayu co mi vadi preto musim foliu vymenit....
- Priateľský prístup
všetko bolo ako má byt. obchod doporučujem
- Dobré ceny
- Výborná komunikácia
- Super cena
- Vynikajuca komunikacia
- Rychle dodanie
- Komunikácia ,prístup k zákazníkovi.
- Nic
Opäť spokojnosť.
- Poradia, pomôžu
- Možnosť osobného odberu
- Autorizovaný predajca GARMIN
- Po vytvorení objednávky na mail zaslaný link potrebný k stiahnutiu máp so všetkými potrebnými informáciami ku GARMIN hodinám - výborná starostlivosť
velka spokojnost
Obchod ponúkajúci tovar dobrých značiek za prijateľné ceny (často sú k dispozícii cenové akcie, alebo darček k nákupu), príjemná komunikácia.