- Super zakaznicka podpora
- Rychlost dodania
- Ochota pomôct
- Neviem o nicom
Kupili sme tam ako hodinky tak trenazer aj prislusenstvo. Super poradenstvo aj ochota pomôct. Maju vedomosti o produktoch co predavaju. Odporucam.
Rýchle dodanie a adekvátna cena.
Výborný obchod. Mám od nich dva produkty. Výhodou je promptný a veľmi odborný poradenský servis pri akomkoľvek technickom probléme, a poradenstvo pri výbere správneho produktu na mieru športovca. Bodaj by všetky firmy takto k zákazníkom pristupovali. Želám vám všetko a veľa dobrého.
Vrelo odporúčam.
- rýchla komunikácia
- ústretovosť
- príjemné jednanie so zákazníkom
- rýchle dodanie
- Komunikácia na úrovni
- Okamžite riešenie výmeny tovaru
Skutoční profesionáli.
- Veľmi rýchle dodanie
- Veľký výber tovaru na sklade
Žiadna
- Expresné vybavenie obkednávky, presne ako bolo v inzercii
- Žiadna
Celý nákup prebehol ako vždy veľmi rýchlo. Určite odporúčam tento obchod....
- Ustretovost, rýchle vybavenie
- Dobre ceny
Rýchle a spoľahlivé doručenie :)
- Nakupovala som tu už viackrát a stále maximálna spokojnosť a hlavne extrémne rýchle vybavenie mojej objednávky.
- Parádna komunikácie pána majiteľa veľmi ochotný ,keby všetci mali taký prístup…
Veľmi ochotne poradia vysvetlia odporučia tak za mňa super
- v blizkosti Piestan
Predajna (logo) je len oznacena smerom do arealu, ale v areali sa tazsie orientuje a zle parkuje
- V piatok pred polnocou objednané ( neplánované spontánne) v sobotu po dohode vyzdvihnutie vo voľnom čase predávajúceho
- Dodatočný zlavovy kód
Snáď nebude žiadna
- Profesionálny prístup. Ochotný a ústretový pán majiteľ. Rýchle dodanie.
- Žiadna.
Obchod môžem len odporučiť. S ničím nebol žiaden problém, skvelá komunikácia a dohoda.
Všetko prebehlo na 100%, na stránke majú online chat kde som sa opýtal čo som chcel vedieť a hneď mi dali odpoveď
Vynikajuca komunikacia a rychle dodanie!!