- Rýchla komunikácia, ochota,rýchle dodanie
- super rychle dodanie
- autorizovany predajca Garmin
Obchod odporúčam, super komunikácia, dohodnuté osobne prevzatie cez víkend mimo pracovných hodin.
- Komunikacia
- Odporúčam všetko OK
- Dostupnosť tovaru
- Zvýhodnená cena
- Výborná komunikácia
- Odbornosť
Maximalna spokojnosť
- Osobná komunikácia pri doladení objednávky
- Veľmi pružná komunikácia , keď bolo treba, doriešili sme veci mail+ telefón.
Odbornosť
Predávate niečo, čo budete mať skladom o 3 týždne
Reakcia obchodu Nositelna elektronika
Vladimír, objednali ste si top novinku fénix 8 v soláre. Do SK neprišiel ešte ani kus. Ak by sme neumožnili režim predobjednávok, tak sa k novinke nedostanete ani po 2 mesiacoch .. Vybavíme vás hneď z prvej zásielky do SK
Pri objednávke sa vyskytla malá chybička. Cez online chat sa veľmi rýchlo vyriešila a týmto chcem vyjadriť veľké ĎAKUJEM dotyčnému z online chatu menovite Lukášovi. Ďalej potom predajni ktorá po telefonickom rozhovore všetko upresnila a expresnom zásielkou podotýkam na vlastne náklady mi zásielku odoslala. Nakoľko to bol plánovaný darček k jubilejným narodeninám , všetko sa stihlo načas. Takže ešte raz - za mňa veľká spokojnosť a ešte raz - veľké ĎAKUJEM !
uz som u nich nakupovala a bola som spokojná tak som sa vratila
Profesionálny prístup k zákazníkovi
Produkt objednaný bol doručený do 2 dní, komunikácia pred objednaním 100 tna , ochota ,promptost. Produkt prišiel v dokonalom stave. Odporúčam
- Odborníci vo svojom obore.
- Veľmi dobrá komunikácia. Ak niečo nie je jasné, volajú späť.
- Zrozumiteľné videá na Youtub-e. ( Mne osobne pomohli viacej krát pri rozhodovaní ) -
Ochota
Ustretovost
Vyborna komunikacia
Max spokojnost aj po druhom nakupe. -
- Komunikácia
- Ochota
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Nenašiel som
- Rýchlosť
- Milý prístup
Prvýkrát som nakupoval v tomto internetovom obchode, no ich kanál na YouTube sledujem už dlhší čas.
Pri takýchto cenách a najmä oficiálnej distribúcii sa určite nechám presvedčiť aj na iné výrobky z ich ponuky. -
Pisali ze maju skladom preslo 6 dni a este ani neprisiel email ze tovar odoslali.
Reakcia obchodu Nositelna elektronika
Ospravedlňujeme sa. Položka sa predala v showroome v BA, a systém ešte nebol aktualizovaný. Ale tovar už máte, tak dúfame, že vo finále snáď spokojnosť