• rýchlosť
    • prehľadnosť
    • cena

• - nemusím nikam chodiť
    • - na nete si porovnám viac ponúk
    • - na základe osobnej skúsenosti som nákup vykonala opakovane

• Prehladnost
    • Ze vsetky osobne udaje je potrebne vzdy s novou objednavkou (co v pripade poistenia rodiny je 4x)vyplnat nanovo. Malo by to byt sucastou regisracie a objednavka by tak mala byt preddefinovana.

Ok

Reakcia obchodu Netfinancie.sk

teší nás Vaša celková spokojnosť s našimi službami.
    Tie sa snažíme neustále zlepšovať a do budúcna uvažujeme aj nad možnosťou registrácie klientov a následného prihlasovania. Jedným z dôvodov, prečo sme tak ešte neurobili je aj otázka, nakoľko by bola registrácia využívaná, keďže uzatváranie poistenia nie je takou bežnou a častou záležitosťou.
    V prípade častého cestovania do zahraničia je v prípade cestovného poistenia (ktoré ste využili aj Vy) možnosť uzatvorenia ročného cestovného poistenia.
    Samozrejme však vyskúšame všetky možnosti, ktoré by mohli priebeh uzatvárania poistných produktov cez našu stránku ešte viac zjednodušiť a spohodlniť.

Netfinancie.sk

• bezproblémovosť a výborná cena

Žiaden problém, radosť nakupovať.

• Výborná komunikácia, odborný prístup

• velký výber
    • hotmail

dobre ponuky

Reakcia obchodu Netfinancie.sk

veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, ale bohužiaľ nevieme prísť na to, prečo sú naše e-maily v službe hotmail.com blokované. Nevieme preto podobným situáciám zabrániť ani ich vyriešiť.

Kolegyňa s Vami už telefonovala, zmluva bola na Vašu žiadosť zrušená. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú nepríjemnosť a veríme, že Vás neodradí od využívania našich služieb v budúcnosti.

Netfinancie.sk

• Bezproblemova orientacia v poistnych produktoch,
    • Vyhodne ceny, jednoduché uzatvorenie poistenia
    • Nezistil som ziadne

Doporucujem

bola som doteraz vždy spokojná

• Dobrý prehľad a porovnanie.

Vyborny obchod

• Rýchlosť vybavenia cez internet

odporúčam

• Rýchlosť.

Pohodička.

• prijemne pracovničky
    • podla mna žiadne

Tento obchod odporučam

• moznost vyberu najlepsej ponuky
    • nie su tu ponuky vsetkych poistovni

podla mna najlepsia moznost, ako vybrat najvyhodnejsu ponuku pzp,aj ked tu nie su vsetky ponuky

Reakcia obchodu Netfinancie.sk

ďakujeme, veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojný a veríme, že to tak bude aj naďalej.
    Čo sa týka počtu poisťovní, poskytujeme porovnanie cien všetkých okrem jednej. Spoluprácu so zvyšnou, samozrejme, plánujeme, ale vyžaduje si to isté technické úpravy z jej strany. V každom prípade sa snažíme ponúkať klientom na základe porovnania tie najlepšie ceny na trhu.

Netfinancie.sk

• rýchle jednanie, zaslanie zmlúv obratom

• Robil som PZP na auto: výhoda- online, okamžité zaslanie bielej + zelenej karty, následne o týždeň zaslaná poštou originál biela + zelená karta. Pri požiadavke o extra poistenie ma ihneď kontaktovali telefonicky.
    • Nezistil som.

Zatiaľ dobrá skúsenosť.

• Objednala som si PZP, samozrejme predbežnu zmluvu s bielou a zelenou kartou mi poslali hned, ale ešte som nedostala originál zmluvu, tak čakám, inak som spokojná

Reakcia obchodu Netfinancie.sk

podľa našich informácií boli karty vygenerované dňa 19.1.2017 a následne aj zaslané na Vašu adresu. Tento týždeň by Vám mali byť teda doručené už aj originálne doklady od poisťovne.

Ďakujeme za Vašu priazeň.

• Rýchlosť
    • Žiadne