Na webe uvedene dodanie do Vianoc avsak objednavka prisla az 27.12.

Reakcia obchodu Nekonecno.sk

mrzí nás vaša nespokojnosť so službami nášho e-shopu.
    Napriek tomu by sme radi uviedli upresňujúce informácie, ktoré stavajú vašu kritiku do trošku iného svetla.
    Vaša objednávka bola prijatá 20. 12. 2024 o 17:02 - čo bol piatok, pričom objednávky prijaté v jeden deň do 14:00 sú odoslané nasledujúci pracovný deň. Transparentne o tom informujeme na viacerých miestach nášho obchodu. Toto pravidlo vychádza z našich možností a z možností našich zmluvných prepravcov.
    Preto bol tovar z vašej objednávky vyexpedovaný až po víkende 23. 12. 2024, čiže deň pred vianocami a zrejme nie je ťažké z toho vyvodiť, že doručenie do vianoc nebolo veľmi reálne, ak ste si vybrali doručenie osobne priamo na vašu adresu.
    Je pravdou, že sme mali v decembri 2024 pri ihneď dostupných produktoch informácie o dodaní do vianoc, avšak táto informácia už po celý deň 20. 12. 2024 nebola na našom eshope pri žiadnom produkte. V tento deň sme pri všetkých dostupných položkách ozamovali len možné doručenie na 27. 12. 2024.

Vaše Nekonecno.sk

• Bleskové dodanie
    • Precízne zabalena figúrka

• Super obchod, výborná komunikácia

• Veľmi rýchla preprava
    • Veľký výber
    • Posledná objednávka prišla trochu poškodená

Super skúsenosť. Pri objednávke som v rýchlosti urobil chybu, ale žiadny problém - pri vyzdvihnutí na predajni už bolo všetko vyriešené. Ďakujem.

• Rýchle doručenie
    • Dobré zabalenie knihy
    • Kartička zadarmo ku nákupu

Super,som maximálne spokojná .Tovar bol dodaný rýchlo

Úžasný obchod s veľmi milým personálom.

• Rýchle vybavenie objednávky aj pred Vianocami

• Super

Odborný prehľad o produktoch. Z toho plynúce - pochopenie, trpezlivosť a super osobný prístup aj ku zákazníkom a taktiež ku zberateľov.

Ďakujem za rýchle vybavenie objednávky aj v tomto predvianočnom zhone, tovar dorazil v poriadku, knihy top

• Rýchle jednanie
    • Profesionálny prístup

• Rýchlosť dodania tovaru
    • Super komunikácia

• super rychle dorucenie

• Expresné dodanie kompletnej objednávky.

• Dodávka bola rýchla, tovar spĺňal ocakavania

• Rychle vybavenie a dorucenie. Tovar zodpoveda objednavke.

• Cena
    • Veľký výber

Kúpil som tovar ktorý bol na objednávku, čas doručenia bol o mnoho skoro než písali takže spokojnosť.

• rýchlosť vybavenia objednávky
    • šírka sortimentu