Prihlásiť sa a pridať recenziu

Mam tie NAJLEPSIE skusenosti.
    Dovolim si napisat, ze s tak uzasnym internetovym obchodom som sa este nestretla. Mnou objednany tovar bol uz sice vypredany. Ale telefonicky ma kontaktoval predajca a zorganizoval obchod dalsieho tovaru, presne podla mojich poziadaviek. Individualne vyriesil dany problem a este aj dorucovaciu lehotu skratil. DODAVATELA NAZAHRADU.SK VSETKYM SRDECNE ODPORUCAM.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov je pre nás priorita. Tím nazahradu.sk

• Dodane do tyzna
    • Ked som si nevedel rady tak minporadili hned po telefone.

• Rýchle jednanie.

Precízne zabalené, trocha sme sa potrápili s návodmi. Pomohli sme si videom na internete. Asi prospešnejšie by boli kvalitné fotografie detailov, zostavovalo by sa to jednoduchšie. Inak precízne spracované.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

• Rychle dodanie. Velky sortiment.

• Kvalita,rýchle dodanie
    • Žiadna

Odporúčam

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu nazahradu.sk

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky, personál príjemní, milí, ochotný poradiť.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

• Doručenie tovaru včas a rýchlo
    • Rýchle dodanie a včas

• Objednaný tovar došiel perfektne zabalený nepoškodený OK

• Komunikacia
    • Dodržanie dodacej lehoty
    • Kvalitne zabalený tovar

Reakcia obchodu nazahradu.sk

• Rýchle vybavenie mojej objednávky a veľmi príjemný a ochotný personál
    • Tovar prišiel z Čiech a na dohodnutý termín.
    • Termín dodávky od objednávky bol 5 dní.

Neviem o žiadnom probléme.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Tovar objednaný pred dvoma týždňami nedošiel.
    Komunikácia žiadna.

Nikdy v zivote tento eshop

Vazeny zakaznik,
    Objednali ste si produkt "nášlapné krmítko" ktore malo dostupnost "Dočasne vypredané". Naši pracovníci Vas kontaktovali a informovali Vás, že produkt je aktuálne vypredaný. Prepáčte, ale táto informácia je jasne viditeľna pri produkte, vy si ho objednáte a to aj napriek tejto skutočnosti a ešte aj nám aj dáte negatívne hodnotenie???? Neuveriteľné! Čo tak pred samotnou objednávkou skúsiť bežnú prax a síce, že zákazník položí otázku na termín dodania, či už priamo cez stránku alebo prostredníctvom call centra? S pozdravom tím nazahradu.sk

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Veľmi príjemný personál.Rychle dodanie

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Tovar nedorazil ani po mesiaci od objednania. Žiadna odozva zo strany obchodu

rýchle dodanie

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Balík prišiel rýchlo, balenie bolo dosť poškodené, ale firma sľúbila pomoc aj neskôr, ak by sa ukázalo, že je to potrebné, nakoľko kvôli nevhodnosti počasia nebolo možné produkt hneď zložiť a skontrolovať, tak snáď to všetko bude ok

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazeny zakaznik, kontaktovali ste nas s otázkou ci bol produkt ktory sme Vam dodali originálne zabalený a dostali ste odpoved z nasej strany, ze ano produkt bol originálne zabalený. Preto nerozumieme Vasej recenzii. Ak bola fólia poskodena je potrebne spísať zapis s kurierom z nasej strany odchádzal tovar v 100% stave. S tim pozdravom nazahradu.sk

Po objednavke sa mi nedaeilo zaplatit cez bankomatovu kartu. Do hodiny bol telefonat
    ci mam zaujem o tovar kedze platba neprebehla.
    Co velmi ocenujem ze je zaujem...

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov nás napĺňa.
    Tím nazahradu.sk

Tovar nemám ani 11 dní od objednania.