• obstojný web
    • opakovane nedodržaný termín dodania
    • zavádzanie

Predajca potvrdil prijatie objednávky mailom, ale termín doručenia mi oznámil telefonicky a bol dlhší ako uvádzal na webe. Dvakrát nedodržaný termín, ktorý si predajca sám určil, bez oznámenia, vysvetlenia, proste tovar nedorazil, zakaždým som musela ja aktívne zisťovať čo a ako... Na základe nespokojnosti mi bola pri tovare za 2700 € prisľúbená zľava pár eur. Nakoniec som sa aj na to musela dopytovať a skutočne poskytnutá bola zľava až po mojom upozornení. Keď tovar dorazil, šofér vystúpil a opýtal sa, kto mu to pomôže vyložiť, keďže je to ťažké. Samozrejme som o tom, že bude potrebné pomáhať prepravcovi, netušila. V dnešnej dobe neakceptovateľný spôsob fungovania obchodu.

• Tovar nebol doručený

Tovar bol objednaný, ihneď zaplatený, do dnešného dňa nebol doručený.
    Obchod určite neodporúčam!!!!

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazena zakaznicka, dostali ste od link na sledovanie zasielky. Vasa objednavka bola z nasej strany riadne a vcas vyexpedovana a zial nevieme dovod preco stale nebola doručená. Aky je vsak Vas dovod napísania tejto negatívnej a hlavne nepravdivej recenzie? Ak zasielka nedorazila stacilo nas kontaktovat a informovat nas o tejto situacii nasledne by sme obratom kontaktovali kuriesku spolocnost a zistili by sme dovod preco drzia zásielku. Pripadne ste toto iste mohli urobit aj Vy nakolko na danom linku su vsetky udaje. Rozhodne napisat klamlivú a negatívnu recenziu asi problem nevyrieši. Neuveritelne … s pozdravom nazahradu.sk

• po objednasní tovaru vyžadujete telefonicky potvrdenie objednávky
    • s čím som sa ešte nestretol

Pri popise produktu sa uvádza "Skladom u dodávateľa". Niekoľko dní po objednaní tovaru ma kontaktoval pracovnik s upresnením termínu dodávky: 30 slovom tridsat dní !!!!! Kde sa nachádza dodávateľ, ktorý má podla vás výrobok na sklade, že potrebuje na jeho dodanie mesiac? Tovar sme objednali u iného dodávateľa, bol doručený za 3 slovom tri dni.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazeny zakaznik, ospravedlnujeme sa ak vsak tovar nie je na nasom sklade nevieme zial terminy dorucenia ovplyvniť. S pozdravom tím nazahradu.sk

Deklaruju ze tovar dodaju do 48 hodin a nasledne cakate mesiac...

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Ako bolo uvedené na stránke tovar je vedený ako na objednávku, termín dodania Vám upresníme. Tak sa aj stalo. Preto neviem odkiaľ beriete informáciu, že tovar je skladom a dodanie do 48h. Každopádne o dostupnosti tovaru ste bol riadne informovaný a s čakacou dobou ste súhlasili.
    Tím nazahradu.sk

• Neklamte a nezavadzajte luďi nakolko na reklame su rozmery 122x120x120 cm a v skutočnosti 100x110x120cm somsklamaná z Vás!!!!!

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Na stránke nie len u nás ale aj u výrobcu je uvedený presný maximálny rozmer produktu. Je potrebné popis čítať s porozumením. Tím nazahradu.sk

tovar nebol dodaný v dohotnutom termíne. dohodnutý termín bol aj tak predlžený z 3 na a 8 dní.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazeny zakaznik nemame terminy dodania do 3 dni a preto nevieme odkial ste tuto informaciu zobrali. V ramci objednavky sme Vam riadne upresnili termin dodania. S pozdravom tim nazahradu.sk

• Tovar meška.Nedali ste si ani tú námahu aby ste ma informovali akí je dôvod meškania.Volal som vám a ešte ma presviedčate že ste volali ale ja som nedvíhal.Do stredy nepríde tovar ruším objednávku.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Tovar bol vedený na sklade u dodávateľa kde ste s dostupnosťou bol oboznámený telefonicky. Každopádne tovar bol doručovaný v stredu no aj napriek tomu ste objednávku neprevzal
    Tím nazahradu.sk

• Neprišla mi ako sľubili chcela som na narodeniny vnučikovi 26.7 som veľmi znepokojená a nemam darček

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazena zakaznicka preco scojim hodnotením zavádzate? Produkt Vam bol doruceny vcas no zial ho poškodila pri doručovaní prepravná spolocnost o com ste nam sama poslala fotky. Pri následnom zabezpečení noveho kusu zial uz nebolo dorucenie v pôvodnom termine, o vsetkom ste boli riadne informovaná.

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Tovar mi bol doručený úplne iny ako som si objednala,ani po reklamácii mi nebol tovar doručený do mesiaca od objednania.Nekorektne jednanie!!!

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Tovar sme Vám zaslali na výmenu no tento tovar ste neprijali a bol vrátený.

• nekomunikacia
    • žádné info
    • nedodání tovaru ani po urgencii

Po týždni tovar ešte stále nedorazil, a ani som nedostala žiadny email v akom stave je objednávka.

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Na každý e mail odpovedáme. Skúste skontrolovať v spame. Každopádne za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.
    Tím nazahradu.sk

• Dodatočne chceli viac za dopravu tak som kúpil u konkurencii za normálnu cenu dopravy.

• Zla komunikácia obchodu

16.5. na základe recenzie rýchleho doručenia som si objednala 2x Allibert Jaipur Sun Lounger hnedé, prešlo 12 dni a tovar mi ešte nebol doručený ani ma nikto nekontaktoval ani emailom ani telefonicky o stave a doručenia objednávky … stále čakám …

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazena zakaznicka, objednavku ste vytvorili 16.5 o 20:27 hod. Hned na druhy den Vas konkurovali nasi pracovnici a oznámili Vam termin dodania kedze tovar ktory ste si objednali mal skladovu dostupnost “Skladom u dodávateľa” a nie na nasom sklade. Ospravedlnujeme sa Vam, ale treba si uvedomiť ze je TOP záhradná sezóna a kedze tovar nebol na nasom sklade zial nie je mozne urýchliť jebo dodanie. Tato informacia Vam bolo aj oznámená nasim pracovníkom. Vasa recenzia sa nezakladá na pravde a je klamlivá. S pozdravom tim nazahradu.sk

• Objednal som hojdačku ,prešlo 9 dní a stále ju nemám

Tovar mal byt expedovany do 2 dni. Po 2 tyzdnoch ziadna info z obchodu.
    Komunikacia 0 bidov, co slubia po telefone to nedodrzia.
    Nastastie som dal platbu dobierkou a neuhradil to vopred

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vazeny zakaznik, objednali ste si tovar s dostupnostou “Skladom u dodávateľa” ziadne dodanie do 2 dni. Takuto dostupnost na nasich strankach ani nemame. Termin dodania Vam pracovníci call centra riadne oznámili preto Vas poprosim hodnotit realne a pravdivo. S pozdravom tim nazahradu.sk

Tovar nebol stále doručený, dlhá čakacia doba, odpoveď na email príde po pár dňoch, strohá komunikácia.

tovar stále neprišiel

Dobry den
    Vazeny zakaznik, tovar je 17 dni pripraveny. Informovali sme Vas emailom, skusali aj telefonicky, ale telefon mate neustale vypnuty.

Tovar , ktorý mám ohodnotiť nakoniec ani nebol už v ponuke, objednávka prešla aj s úhradou . Po jej urgencii mi oznámili , že je namiesto tohto výrobku iný , súhlasila som , doplatila rozdiel a zatiaľ nič . Počkám do zajtra či dostanem info o dodaní v piatok, ako sľúbili. To je posledný termín, ktorý akceptujem . Neochota, zavádzanie …veľké sklamanie

Vazeny zakaznik,
    ospraveldnujeme sa chyba bola na nasej strane v podobe zle uvedenej dostupnosti tovaru, ktory sa uz nevyraba. Z tohto dovodu Vam bola ponuknuta alternativa v podobe novinky daneho produktu. Co sa tyka neochoty a zavadzania tam zial s Vasou recenziou nemozeme suhlasit, ihned ste boli kontaktovany s tym ze ste dostali alternativu ako aj moznost zrusenia objednavky a vratenia zaplatenej sumy. S pozdravom nazahradu.sk

Ponukaju tovar s dodanim do 48hod a potom po 5.dnoch zavolaju ze mozno o 30 dni tak vdaka

Reakcia obchodu nazahradu.sk

Vybrali ste si tovar ktorý bol vedený na objednávku a následne sme Vás kontaktovali o dostupnosti tovaru. Doručenie do 48h je bežné ak je tovar v ideálnom stave tzn tovar na sklade. Hodnotíte však objednávku ktorú ste ale sám nedokončil do konca nakoľko ste si zvolil spôsob platby kartou online a svoju objednávku ste neuhradili.