Som spokojná ako aj s produktmi,tak aj s rýchle doručenou objednávkou.
Ďakujem -
- našiel som tu tovar, ktorý som inde nenašiel
Odporúčam.
Je týždeň od objednávky a tovar mi zatiaľ nebol doručený.
- rýchlosť dodania
Rýchle dodanie, OK.
- Našla som tam zubné pasty, ktoré som inde nevedela kúpiť.
Doručili mi tovar , ktorý nie je totožný s objednávkou a 1 položka chýbala. Komunikácia žiadna, zatiaľ nereagujú na reklamáciu.
- rychlé doručení i ČR přes Zásilkovnu
- Dlhá dodacia doba, tovar stále nedorazil
Toto jsem napsala prodejci "Natura produkty"......Ani nevim, jestli mam začít, Dobrý den, ...objednala jsem si u vás na vašich stránkách e shopu produkt, který je v objednávce, ale vy jste mi poslali produkt jiný, inovovaný NEW - s jiným složením a jiným množstvím. Ten jsem si mohla objednat, kdybych ho chtěla, je běžně dostupný a za daleko nižší cenu i jinde. Co si to dovolujete? Podávám na vás trestní oznámení, stížnost na obchodní inspekci a také varování na všech sociálních sítích....všude píši o vašem podvodném internetovém prodeji, oklamávání a okrádání zákazníka. HM
Reakcia obchodu NATURA PRODUKTY
Dobrý deň, sme radi, že sa situácia nakoniec vyriešila k Vašej aj našej spokojnosti. V našom záujme je vždy spokojnosť zákazníka. Ďakujeme za prijatie ospravedlnenia z našej strany za našu chybu a zároveň si ceníme a prijímame Vaše ospravedlnenie za výroky a tvrdenia z tejto recenzie. Teší nás aj skutočnosť z Vašej reakcie, že nás nakoniec budete ďalej odporúčať. Celá situácia sa mohla k spokojnosti vyriešiť ešte pred pridaním recenzie. Je veľká škoda, že ste nás nekontaktovali pred pridaním tejto recenzie, že máte nezrovnalosti v objednávke, ale kontaktovať sme museli my Vás až po pridaní takejto recenzie. Nevedeli sme o probléme, ktorý máte s Vašou objednávkou a mohli sme ho vyriešiť skôr.
NATURA PRODUKTY -
- Velmy dobrý.
Velmi spokojný, spolahlivosť,
- Kvalitné produkty
- Rýchle vybavenie objednávky
- bleskova odpoved obchodu ohladom nakupu
- tovar pripraveny na vyzdvihnutie este v ten isty den
- vysoka kvalita za super ceny
- prehladna webstranka