- Využívanie služby GLS . Je to dosť komplikovane oproti PACKETE .
- Fajn ceny
- Sortiment
- Dobrá spolupráca s obchodom. Možnosť objednať tovar aj za nízke ceny.
- Žiadna
Prišla mi objednaná kosačka v hodnote 500,00€, nekompletná a sprasknutím krytom. Ale čo bola až drzosť od dodávateľa (teda podľa mňa), že mi za to ponúkol 20,00€ zľavu
Reakcia obchodu Náradie Hornig
Dobrý den, pane Ivane ...
Děkujeme za Vaši reakci. Reklamaci dodávky Vaší sekačky jsem řešili společně. Reklamoval jste jeden chybějící šroub madla a prasklý kryt baterií. Jako řešení jsem Vám v prvním e-mailu nabídl zaslání chybějícího šroubu (po doskladnění ze servisu, protože se jedná o speciálně tvarovaný šroub) a slevu ve výši 20 Eur (Více než dvojnásobek hodnoty nového krytu, což si stále myslím, že je solidní sleva, nikoliv drzá sleva.). S tím jste nesouhlasil a navrhl jste slevu 200Eur, to zas přišlo nepatřičně mnoho mně a následně jsme se dohodli na zaslání nového krytu (opět po doskladnění ze servisu). Kryt i šroub máme objednaný v servise a měl by nám během následujícího týdne přijít. Obratem Vám je budeme odesílat.
Přeji krásné Velikonoce.
Ing. Martin Hornig. -
Spokojnosť
Všetko v poriadku, od objedania po doručenie.
Všetko je O.K.
- Žiadna
- rýchle a ústretové jednanie
Presná dodávka, vopred som bol upovedomeny kedy tovar príde
Vyborna rychlost dorucenia, komunikacia, sortiment.
- Široký výber náradia
- Skladom je naozaj skladom
- Rýchle dodanie, spokojnosť s obchodom
Rýchlo dodaný balík, kožená brašna za výbornú cenu oproti iným,spokojnosť.Vyzerá kvalitná, aj akurát priestranná, posúdi syn pri používaní ,dostal ako darček.
- rýchla reakcia pri poradenstve, aby sme mohli urobiť kompletnú objednávku
Nemohol som u nás na okoli kúpiť malé nerezové imbusové šróbky a v tomto obchode ich mali. Ďakujem
- Je možné konzultovať