Prišla mi objednaná kosačka v hodnote 500,00€, nekompletná a sprasknutím krytom. Ale čo bola až drzosť od dodávateľa (teda podľa mňa), že mi za to ponúkol 20,00€ zľavu

Reakcia obchodu Náradie Hornig

Dobrý den, pane Ivane ...
    Děkujeme za Vaši reakci. Reklamaci dodávky Vaší sekačky jsem řešili společně. Reklamoval jste jeden chybějící šroub madla a prasklý kryt baterií. Jako řešení jsem Vám v prvním e-mailu nabídl zaslání chybějícího šroubu (po doskladnění ze servisu, protože se jedná o speciálně tvarovaný šroub) a slevu ve výši 20 Eur (Více než dvojnásobek hodnoty nového krytu, což si stále myslím, že je solidní sleva, nikoliv drzá sleva.). S tím jste nesouhlasil a navrhl jste slevu 200Eur, to zas přišlo nepatřičně mnoho mně a následně jsme se dohodli na zaslání nového krytu (opět po doskladnění ze servisu). Kryt i šroub máme objednaný v servise a měl by nám během následujícího týdne přijít. Obratem Vám je budeme odesílat.
    Přeji krásné Velikonoce.
    Ing. Martin Hornig.

• No zatiaľ mi tovar nedodali, a je zaplatený. A žiadna komunikácia zo strany obchodu, že v akom stave je objednávka. 1 a posledný nákup v tomto obchode.

Reakcia obchodu Náradie Hornig

děkujeme za Vaši reakci. Vaši objednávku jsme odesílali 23.12. a bohužel mezi svátky GLS nedoručovala (měli celofiremní dovolenou). Balík byl přes GLS doručen 2.1..
    Pokud je něco v nepořádku, prosím, ozvěte se nám na [email protected] a jistě to společně vyřešíme.
    Za Nářadí Hornig přeji krásný den
    Ing. Martin Hornig

Poslali mi iný typ veka, než som si objednala, samozrejme , že nesedí na pôvodný sud. Keďže ide o menšiu finančnú sumu, neoplatí sa podieľať tovar nazad. Tak ostal len nahorkastý pocit z toho všetkého. Už si tam tovar neobjednám.

tovar nefunkčí špatne nabrusený

• Nitovacie klieste na nerezove nity nefunguju

Reakcia obchodu Náradie Hornig

jelikož jste se nám zatím neozval s reklamací, nemohli jsme váš problém vyřešit. Napište nám prosím na [email protected] a společně problém vyřešíme.
    Děkuji a přeji hezký den.
    Martin Hornig

Bol mi doručený iný tovar ako som si obiednal

• Objadnané ľahko z fomu
    • Predajca uverejní obrázok tovaru iný, ako skutočné výrobok vyzerá. a doma sa to potom nedá zložiť podľa ilustrácie.

Objednávajte opatrne.

Nebola som spokojná s tovarom, vraj na sklade majú iba také. Tovar som do obchodu nevrátila, lebo by som ešte tratila na poštovnom.

• Nikto poriadne nekontroluje tovar pred odoslanim

Nebol dodaný tovar v objednanom množstve a kvalite. Skutky a matice mali zle narezany závit.

Tovar došiel poškodený časť z podpier bola ulomena a vsunuta do druhej casti.to znamená ze to išlo z obchodu poškodené vedome.

• nebol mi doručený tovar,ktorý som si objednal

• Vianočný stromček prišiel v hroznom stave. Vyzeral ako by ho už niekto roky používal a zo stojana bolo odlomené. Pri kúpe som si nevšimla, že ak chce tovar zákazník vrátiť, musí ho poslať do Čiech, čiže náklady na poštovné sa podstatne navýšia.

• Zakúpený tovar je nefunkčný, dodaný knôt nedostatočne nasáva lampový olej, v dôsledku toho nehorí olej ale knôt. Lampa nesvieti.
    • Knôt je krátky, bez rezervy.

• jedno koleso na voziku bolo skorodovane ložiska sa zadieali,prišlo mi že vozik niekto predomnov použival nasledne bol rozobratý a predaný.

Reakcia obchodu Náradie Hornig

jednalo se o poslední kus, který je dle našich obchodních podmínek vždy stažen z prodejny. V tomto případě tedy demontován a odeslán. Rozhodně se však musí jednat o bezvadný kus. Prosím, kontaktujte nás na [email protected] pro vyřešení. Omlouvám se za komplikace.

Přeji hezký den
    www.naradiehornig.sk

• Žiadny problém s obchodom, ako takým
    • Tovar je šmejd. A to som s tými frézkami vŕtala len do vajíčok. Špičky sa rýchlo zničili, ostal hladký povrch s ostatné sa tiež pomaly vyhadzujú . Absolútne žiadna kvalita, ale vlastne čo som čakala za tú cenu!?

Reakcia obchodu Náradie Hornig

děkujeme za zpětnou vazbu, jedná se o produkt https://brusky-prislusenstvo.heureka.sk/silverline-sada-diamantovych-mikro-frez-30ks-3_2mm-125-722878_2/ .

Za Náradie Hornig

OBJEDNAL SOM SI ZAHRADNY VOZIK PRASKLA VANA +PRASKLE KOLO

Reakcia obchodu Náradie Hornig

budeme rádi, když nás budete kontaktovat na e-mailu [email protected], abychom mohli založit reklamaci a váš problém vyřešit. Děkuji a omlouvám se za komplikace - zboží jsme posílali zabalené přímo od výrobce.

S pozdravem a přáním hezkého dne
    www.naradiehornig.sk

Dobrý deň 25.4.20 som mala od Vas dostať vyjadrenie k mojej objednavke no nedostala som zatial žiadnú odpoveď

Reakcia obchodu Náradie Hornig

pevně věřím, že se nám podařilo danou situaci vyřešit k Vaši spokojenosti. Zřejmě se e-mail s potvrzením objednávky a platebními údaji ztratil někde cestou.
    Přeji, ať zboží dobře slouží a jste s ním spokojená.

www.naradihornig.cz

Prevzala som tovar od kuriéra krabica bola neporušená. No prekvapenie nastalo až keď si to tato otvoril ako darček nabíjačka bola poškodená som moc sklamaná

Reakcia obchodu Náradie Hornig

tato zkušenost nás mrzí a pokud byste se nám ozvala, jistě bychom toto k vaší spokojenosti byli schopni vyřídit. Prosím, dejte nám vědět na [email protected] více informací o problému, zašlete i fotografie, a budeme se tímto zabývat.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den a šťastný vstup do nového roku.
    Ing. Ondřej Hornig
    www.naradihornig.cz