- Rýchle doručenie,výborná komunikácia a ochota, odporúčam
- Na ponúkaný tovar je dostatočný popis
- Platba kartou
Obchod som využil viac krát, všetko prebehlo v poriadku
Reakcia obchodu najpneu.com
Ďakujeme, želáme mnoho šťastných kilometrov na pneumatikách a/alebo diskoch z najpneu.com!
Komunikácia na výbornej odbornej úrovni ako aj poradenstvo. Plne odporúčam. Ďakujem
Reakcia obchodu najpneu.com
Ďakujeme, želáme mnoho šťastných kilometrov na pneumatikách a/alebo diskoch z NAJpneu.com!
Obchod super,aj komunikacia mailom.
Ĺudský pristup po telefone
Expresne vybavenie mojej objednávky
Určite aj nabudúceReakcia obchodu najpneu.com
- Super obchod
- komunikácia
- profesionalita
- ústretovosti
- poradenstvo
Urobia všetko pre spokojnosť svojich zákaznikov
Reakcia obchodu najpneu.com
- rýchle doručenia, super cena
- u kuriera sds som nevedel zaplatiť kartou, terminál mal, len predajca neumožnil túto možnosť, narýchlo som musel zháňať 600e
- Rýchlosť doručenia
- Čerstvý DOT
- Komunikácia
Odporúčam, všetko vybavili rýchlo a k mojej spokojnosti.
- Prehľadný eshop
- Notifikácie o stave objednávky
- Rýchle doručenie
- Kompletizácia pneumatík v cene
Nákup prebehol bez najmenších problémov od prvého kliknutia až po doručenie
Reakcia obchodu najpneu.com
Veľmi dobrá komunikácia s predajcom. Rýchle vybavenie. Ústretovosť.
- Super ceny
Reakcia obchodu najpneu.com
- ked bola nezrovnalosť v objednávka ozvali sa telefonicky a mailom
Obchod ok.
- odporúčam , skvelá komunikácia , rýchle dodanie, veľka spokojnost
- žiadne
- Rýchlosť dorucenia
Reakcia obchodu najpneu.com
Objednal som v tomto obchode už druhý alebo tretí krát a som plne spokojný s dodacou dobou aj kvalitou.
- Nakup bol v pohode
- Žiadna
- Rýchlosť dodania, komunikácia
Reakcia obchodu najpneu.com
- osobne so mnou telefonicky komunikovali, aby zabezpečili moju spokojnosť
Reakcia obchodu najpneu.com
Nákup bol jednoduchý, komunikácia internetového obchodu bola výborná. Nebol problém sa poradiť s predajcom ohľadom pneumatík. Odporúčam.