• Veľmi dobre

Reakcia obchodu NAJpneu.com

Ďakujeme, želáme mnoho šťastných kilometrov na pneumatikách a/alebo diskoch z NAJpneu.com!

• Dobrá komunikácia obchodníka. Seriózne jednanie, vysvetlenie dôvodu termínu dodania.Odpručam obchod.

• Na dobierku bez poplatku

Všetko ako ma byť

• Naozaj rýchle vybavenie objednávky
    • skvelá cena
    • jednoduchá a priehľadná stránka

Všetko bolo v poriadku

všetko prebehlo bez problémov

• Obchod veľmi dobre komunikuje

Potrebovala som poradiť s výberom pneumatík. Pán, ktorý so mnou komunikoval mi veľmi pomohol, som maximálne spokojná.

Reakcia obchodu NAJpneu.com

Boli sme spokojný s dodavkou a kvalitou aj s rzchlosťou dodavky

• Rýchle vybavenie obiednavky
    • Rýchle dorucenie

Reakcia obchodu NAJpneu.com

Tovar odoslaný neskôr ako bolo uvedené ale bol som o tom informovaný. Spokojnosť.

Reakcia obchodu NAJpneu.com

• Bola zaslaná zlá pneumatika s nemožnosťou výmeny za správny kus.

Reakcia obchodu NAJpneu.com

V prípade nesprávneho tovaru (takáto situácia nás samozrejme mrzí, a ospravedlňujeme sa), tento sme ochotní vymeniť (pokiaľ takým stále disponujeme), alebo nesprávne doručený tovar vyzdvihnúť, a vrátiť peniaze.
    Tiež sme ochotní poslať ďalšiu pneumatiku (v prípade doručenia nesprávnej pneumatiky) s výraznou zľavou (tak ako v tomto prípade) alebo dokonca zadarmo, aby boli na jednej náprave pneumatiky rovnaké.

Vsetko prebehlo v poriadku. Rychle dodanie. Super komunikacia. Odporucam.

• Komunikacia

• - rýchlosť dodania
    • - vynikajúca komunikácia
    • - veľký výber produktov
    • - výborné ceny
    • neviem o žiadnej

• výber,cena

Reakcia obchodu NAJpneu.com

Nedovolal som sa na prvý krát, ale potom už bola komunikácia v poriadku a dohodli sme sa všetko čo som potreboval.
    Pneumatiky boli nový model, takže DOT bolo 0125.

• Výborná komunikácia
    • Rýchle vybavenie obiednavky

Problém bol lens prepravcom posunul deň prepravy a neinformoval nikoho o posunutí prepravy po kontaktovaní predajcu to hneď riešili a do 24h boli. Pneu doma klobúk dole.ďakujem

• Rýchle dodanie

Super komunikácia