Po cca 1,5 tyzdni a viacerych mailoch iniciovanych z mojej strany, som sa tovaru nedockala a ani nedockam, lebo uz ho nemaju k dispozicii. Odpovede zo zakaznickeho centra boli neuplne a neuspokojive (napr na otazku, ci im zbehla platba odpovedali, ze to kontroluju pri odosielani tovaru. Na otazku kedy budu odosielat, odpoved bola, ze cakaju na naskladnenie. Na otazku kedy predpokladaju naskladnenie, odpoved bola, ze produkt uz mat nebudu. )
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Super...komunikácia a ochota.
Obchod je samotný osebe v poriadku aj z hľadiska komunikácie, ceny ako aj dĺžky dodacej lehoty. Nespokojnosť pramení z kvality predávaných produktov. Kúpené produkty sa ani len náhmatkovo nepodobajú originálnym vôňam a ich výdrž je nulová.
Nedá sa mi dovolať na zakaznicku linku
Objednala som si toaletnu vodu a prišla bez vrchnaku
6 dni a nic nedoslo, preto sa cudujem tomuto dotazniku ...
tovar, ktorý som si objednala, vrátila som do 3 dní, nakoľko vôňa, ktorú si dlhé roky objednávam, vôbec nezodpovedala originálnej vôni, tovar som vrátila, avšak do dnešného dňa mi neboli vrátené peniaze, na eshope sa vyhovárajú, že zásielku preberú na pošte, už prešli skoro 4 týždne a nikto zásielku neprebral, stále čaká na pošte, myslím, že ju ani nepreberú a nemám ani moje peniaze sa ani tovar. Som maximálne nespokojná, ako pristupujú k zákazníkovi, ak sa rozhodne tovar vrátiť. Viacej si z tejto stránky nič neobjednám. !!! -
- rýchle doručenie
- dobré párfémy
Majú tu výhodné ceny
- Nemám
po tyzdni bez odpovede z eshopu, obchod dvihol cenu o viac ako 100% a na moju ziadost o informaciu o objednavke , samozrejme ponukol tovar za vyssiu cenu. toto jednanie povazujem za maximalne neprofesionalne a nefer. uz nikdy nebudem nakupovat z ich eshopov. neodporucam
Dobry den,
ponuknuta cena bola za original balenie, nie za to testerove, ktore ste objednali. Testery sa zial hned vypredali. Cize narast ceny bol za tovar v inom baleni, co je rozdiel.
s pozdravom, Parfumeria -
Vnútorné balenie - krabička parfému pokrčená , bez originálneho vrchnáčika.
Dobrý deň.
Objednávali ste si testerové balenie parfému.
Testerové balenia niekedy nemajú vrchnák.
S pozdravom, najparfemy -
- Tovar označený ako skladom, mi bol oznámený asi 4 dni od objednávky, ako vypredaný.
- Veľmi dobrá cena
- Vôňa
- Rýchlosť doručenia
Parfém vonia skvelo.
Naozaj rýchle doručenie -
- Veľmi rýchle dodanie objednaného tovaru
- Perfektné zabalenie odolné voči rozbitiu
- Ste super e-shop!
- so službami obchodu som veľmi spokojná
- Dlhá doba doručenia
Dobrý deň.
Každú objednávku sa snažíme vybaviť čo najrýchlejšie.
Objednávky vybavujeme do 7 pracovných dní, tak ako to máme napísané v našich OP.
S pozdravom, najparfemy -
- Korektnosť, prompnosť
Som velmi spokojna
- Výhodné ceny
- Výber
- Žiadne
K väčšiemu nakúpu som dostala aj vzorky ako darček. Plusom je aj rýchle doručenie. Som spokojná