- Veľká škála knih, rýchlosť, profesionalita
- Rýchle dodanie, ani som neveril že obchod stihne dodanie do vianoc, veľké ďakujem
- Výhodný obchod
- široká ponuka, dobré ceny, rýchlosť dodania
- Veľký výber kníh
- Ceny
Výborná komunikácia nechodil mi mail co je s mojim balíkom tak som im napisala do 2 dní som mala balík doma ďakujem pekne
- ceny
Draha doprava
- Výborný zákaznícky servis
Musím ich pochváliť, slečna na zákazníckej linke urobila všetko pre to, aby mi bol tovar doručený do Vianoc a podarilo sa! Plus teda ich ceny sú bezkonkurenčné.
- Paradny obchod, tovar mi mal prist az po sviatkoch a prisiel mi vcera. Dakujem
- dobré ceny
- komunikácia
- rýchle doručenie
Objednávku sme zaplatili. Tovar mal prísť do Vianoc.
Zatiaľ nedošiel. -
12.12. som objednala tovar ( odosielame do 3dní) Balík bol podaný 19.12. Je 23.12. a balík stále nedorazil a do knihkupectva sa nedá dovolať.
okrem toho, že bolo deklarované obchodom doručenie, zaplatí sa za doručenie na čas, tak sa doručenie natiahlo a nikto nevedel dať info, kde knižka je a obchod verzus dopravca sa navzajom vyhovárali, koho chyba to je
- ochota, rýchlosť, zodpovednosť
- Nikdy viac si neobjednam
Neprofesionali nevedia dodržať termín, vyhovárať sa na prepravcu. 13 dní nevedia doručiť tovar. Ľudia nenaskocte im na lepšie ceny!!!
NIKDY VIAC!!!! -
- Velmi rychle dodanie
- Ustretovost
výborná komunikácia, priebežné informácie v akom stave sa objednávka nachádza.
VYJADRÍM SA AŽ PO DODANÍ VŠETKÝCH OBJEDNANÝCH KNÍH