• Dlhá čakacia doba

děkujeme za Vaši recenzi.

Vaši objednávku jsme vyřídili dle zadaní, pokud objednávka rozporuje, prosíme, kontaktujte naše centrum zákaznické péče, aby s Vámi kolegové mohli zahájit reklamaci a vyřídit vše ku Vaší spokojenosti.

• Príšerne dlhá doba dodania

Specialista zákaznické podpory

Objednával som dve knihy, ktoré boli podľa e-shopu dostupné. Zaplatil som celú sumu a až potom mi bolo oznámené, že jeden titul nemajú. Neviem, či to je úmyselné zavádzanie zo strany obchodu, alebo sami netušia, čo majú na sklade.

děkujeme za Vaši recenzi.

Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u něhož však došlo k nečekané změně dostupnosti. Jak jsme Vás hned informovali.

V případě dalších informací, se můžete obrátit na naše zákaznické centrum, kde Vám kolegové rádi vše zodpoví.

• Dlhá doba dodania
    • V procese doručovania zmenia miesto vyzdvihnutia čo opäť predĺži dodanie

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 12 - 18.11.2024 s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat an naskladnění. Termín byl řádně dodržen.

Specialista zákaznické podpory

Objednávka uskutočnená 13. septembra 2024.
    Je 12.novembra 2024, objednávka je zaplatená a nedoručená !!!!

Vážený zákazníku,

jak jsme Vás již informovali, došlo ke zdržení objendávky u přepravní psolečnosti. Situaci stále prověřujeme a urgujeme.

Specialista zákaznické podpory

Nakoľko knihy neprišli čo mám hodnotiť?

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 12.11.2024 - 15.11.2024 s tím, že se může ještě změnit. Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění. Doručení proběhne řádně v termínu.

Specialista zákaznické podpory

Opakovane sa mi stalo, že oneskorenie dodania nijak nekomunikujú. Objednávka sa pohne až po telefonickom kontaktovaní

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 06 - 08.11.2024 s tím, že se může ještě změnit. Produkt byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme vyčkat na naskladnění, jak jsme Vás informovali.

• Zavádzané informácie !
    • Kniha sa ponúka, no nie je na sklade ! Po reklamácii sa zobudia a napíšu,že príde to o 3 týždne !

Sklamanie z o zavádzania zákazníkov

děkujeme za Vaši recenzi.

Objednávku jsme prověřili, produkt byl na objednání u našeho dodavatele, kde byla vedena delší doba na naskladnění. Doručení porběhlo řádně v termínu.

Můžete se obrátit na naše zákaznické centrum, kde Vám kolegové rádi vše zodpoví.

Specialista zákaznické podpory

Obchod ponúka tovar, ktorý nedokáže dodať vôbec . Som maximálne sklamaná.

děkujeme za Vaši recenzi.

Objednávku jsme prověřili, produkt byl na objednání u našeho dodavatele, bohužel, ten neměl skladem požadované množství.

Specialista zákaznické podpory

Kolko nasratych zakaznikov potrebujete aby ste zrusili dorucovanie cez Packetu?

Knihu som riadne objednala, zaplatila, ale bohuzial mi nepride...aplikacia Packeta nie je v mojom regione podporovana...Mal to byt darcek...je z toho nocna mora.

děkujeme za Vaši recenzi.

Vaši objednávku jsme vyřídili dle zadaní, pokud objednávka rozporuje, prosíme, kontaktujte naše centrum zákaznické péče, aby s Vámi kolegové mohli vyřídit vše ku Vaší spokojenosti.

• Pomalé dodanie

Už 16 dni čakám na dodanie,pred týždňom mi môj Tovar mal prísť

děkujeme za Vaši recenzi.

Titul byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, musíme vyčkat na jeho naskladnění. Bohužel, nastalo zdržení u našeho dodavatele.

Specialista zákaznické podpory

uz je to tyzden a este mi ani nenapisali ze spracuvavaju objednavku

Specialista zákaznické podpory

Nedostatočne zabalený tovar. Obal jednej knihy poškodený.

Specialista zákaznické podpory

12.10 som si zakúpila tovar, ktorý mali mať skladom, 22.10 mi napísali, že tovar už nemajú…

děkujeme za Vaši recenzi.

Produkt byl v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, u něhož však došlo k nečekané změně dostupnosti.

Specialista zákaznické podpory

• tovar po 20 dnoch nemam !!!

Specialista zákaznické podpory

Cakam uz 10 dni na to, kym mi dojde objednavka, ktorá mi ešte nedošla.

děkujeme za Vaši recenzi.

Vaši objednávku jsme vyřídili dle zadaní, pokud objednávka rozporuje, prosíme, kontaktujte naše centrum zákaznické péče.

Specialista zákaznické podpory

Objednávame pre žiakov vo veľkom počte a aj tak musíme platiť poštovné. Objednávku mám už týždeň zadanú a doteraz mi nevedia povedať koľko kusov majú na sklade a stále naťahujú čas. Nie je to reálne knihkupectvo, len naháňajú po iných obchodných zástupcoch tovar.
    Vôbec neodporúčam.

děkujeme za Vaši recenzi.

Aktuální ceník naleznete na našich stránkách a také podmínky, kdy je dopravné zdarma. Dle dostupné komunikace probíhala informovanost o Vaši objednávce.

Specialista zákaznické podpory

Ešte som zakúpený tovar nedostala, pričom mal byť včera doručený, žiadne informácie o meškaní zásielky. Žiadne informácie, telefonicky sa nedá kontaktovať a keď sa pred objednaním nezaregistrujete neviete zistiť v akom stave je vaša objednávka. Ďakujem

děkujeme za Vaši recenzi.

Předpokládaný termín doručení Vaší objednávky byl stanoven na 24.09.2024 - 25.09.2024 s tím, že se může ještě změnit. Tituly byly v době objednání v dostupnosti skladem u dodavatele, museli jsme tedy vyčkat na naskladnění.

Dnešním dnem bdue objendávka expedována.

• Dlha dodacia lehota / tovar stale nedorazil

Tovar stale nemam