Dobrý deň ! Tovar som si objednal 21.9 . 2024 a dodnes 29.9. 2024 som ho neobdržal !

objednané 12.9.24 dnes je 20.9.24 stale nemam objednaný tovar. Bez slovka vysvetlenia. Vsetok tovar ktorý som objednával bol skladom. Po tejto skusenosti doporucujem vyuzit iný shop.

• Objednaný tovar uvedený že je na sklade, na sklade nebol a táto skutočnosť mne nebola oznámená.

Nezodpovedný postoj obchodu, hraničiaci s podvodom.

Čakám už týždeň a tovar stále neprišiel

Objednal som tovar v nedeľu,dnes je štvrtok a nič, všetko čo som objednal bolo dostupné na sklade.

čakám už 7 dní ani sms. ani tovar. 0 bodov.

• Viete sa dovolať na uvedené číslo
    • Oklamú vás že guma je lano - podla toho čo požadujete povedia že to je ono - ale NIE JE

Komunikacia nula!!!!!!! Objednal som si tovar a doteraz ziadna odozva ci mi ho dorucia. Pisal som im email pred par dnami, ze co je s mojou objednavkou a doteraz ziadna odozva. Nula bodov tento obchod

Za objednaný tovar som vopred zaplatil, keďže nemali všetko na sklade tak mali vrátiť zvyšné peniaze no do dnešného dňa som ich nedostal a ani odpoveď! Po ďalšie, jeden z produktov bol rozbaleny a chýbala originál krabica (mal to byť dar a pôsobí to ako používané)

Na internete majú tovar v ponuke a keď som zaplatil bankovým prevodom napísali že tovar nemajú.

Nemajú tovar ktorý majú v eshope, nerobia úpravy vo svojich ponukách

Reakcia obchodu Nahoď.sk

Žial zákazník nehovorí pravdu, skladom bol tovar v počte 1ks, zákazník si žiadal 2ks. Takže tvrdenie, že sme nemali žiadny tovar je nie pravdivé.

Na stránke majú že vraj tovar majú skladom ale nemaju ho... mám čakať viac ako mesiac kedy ho naskladnia

Na stranke si viete objendat tovar ktory este ani nemaju. Vsetky normalne obchody maju napisane nedostupne/nie je skladom a tovar si predobjednate lebo viete ze nie je.
    Nahod.sk vam vytvori dojem ze tovar maju a ked sa pytam po 3 dnoch ze ako je to s dorucenim tak pan povie ze niekedy December 28 az Januar 2022. Podla mojho nazoru trosku zavadzanie kedze nikde nemaju napisane nedostupne slebo nemame skladom.

• 18.9. Som objednal tovar nedoruceny je 26.9.

Na čo ponúkajú tovar ktorý nemajú,

Tovar sa už týždeň chystá a stále žiadne info.

V mojom pripade obchod ponukal tovar, ktory nemal k dispozicii - ani napr. v externom sklade alebo u dodavatela.
    Par dni po odoslani objednavky mi zavolali (mimochodom toto si cenim), ze nevedia zohnat objednanu velkost prsaciek.
    Este ze som bol nepozorny a nahodou som zvolil dobierku ( vo vacsine pripadov platim kartou), inac by som mohol cakat este aj na vratenie penazi...

Objednaný tovar na e-shope (22.2.2021) uvádzaný ako na sklade, v skutočnosti ho nemajú a do dnešného dňa 5.3.2021 tovar nedodaný a ani som nebol obchodom kontaktovaný. Musel som tam volať sám a zisťovať, čo je s objednávkou.

• Drahé a nepriehľadná stranka.

• Tovar objednaný 16.9.2020 (č. objednávky 3251) do dnešného dňa nedorazil. Komunikácia obchodu žiadna, pri prihlásení sa na ich stránke uvádzajú, že tovar nieje na sklade. Pritom pri objednávaní nebola iba jedna položka skladom. Uvažujem o zrušení objednávky. Obchod neodporúčam.