- Žiadna, tovar neprišiel.
- Žiadna
- Tovar nedodali, hoci sľúbili, že ma budú priebežne informovať nikto sa viac neozval.
Halibut pelety COPPEN nezodpovedaju tovaru uvedeneho v predajnej reklame!! Tam totiz je vystavany originalny tovar s logom COPPEN ale zaslany bol bez loga,co povazujem za padelok originalu!Ide o hrube porusenie Etiky obchodovania,Obchodneho zakonu a zavadzanie zakaznika!Urcite v uvedenom obchode uz nikdy viac nic nekupim!
Reakcia obchodu Nahoď.sk
pelety boli zaslané originálne 100% COPPENS a žiadne padelky ako uvádzate. Zmena balenia je možná, avšak určuje ju dodavateľ, obrázok balenia je ilustratívny ako je uvedené na našom e-shope, čo ste asi nepostrehli.
Predávame len 100 % originál peliet COPPENS. Pokiaľ ste mali pochybnosti mali ste nás kontaktovať a neporušený tovar vrátiť a my by sme Vám zaslali peniaze. -
- Do10 do Mal but Tovar doruceny a po 13 dnoch Tovar rate stale nieje
sice moj prvy nakup za 600euro, ale neviem ci sa vobec dockam uz je to 10 dni a nic ani neviem co sa deje s mojou objednavkou
Obchod nechcel dodat tovar v objednanej cene. Aj ked som objednal 2ks navijakov v akciovej cene a objednavka v tejto cene bola riadne potvrdena predavakuci mi telefonicky oznamil ze maju skladom iba jeden kus ktoty mi mozu predat v danej cene druhy mozu objednat ale v cennikovej cene. Objednavku som zrusil. Viac v danom obchobe nakupovat nebudem.