• Cena , rychlost dodania, skvele veci skladom ,fajny pristup ku zakaznikovi ,vernostne bodi ,zlavi na nakupi ,
    • spolahlivy obchod , vzdy vsetko funkcne

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Budeme radi, ak Vás budeme môcť o našich kvalitách presvedčiť i nabudúce :)

• široký výber LP platní,
    • rýchle dodanie

Michal - Muziker

Expresne dodanie, maximalna spokojnost. Nie je to nas prvy nakup v Muzikeri a po dobrych skusenostiach urcite ani posledny.

• Rýchle doručenie tovaru

• Rýchla dodávka a dorucenie

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

je skvelé čítať o Vašich pozitívnych skúsenostiach s naším obchodom. Ďakujeme za recenziu :)

Dobrý výber, rýchle dodanie

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

ďakujeme, že odporúčate náš obchod. Tešíme sa na vašu budúcu návštevu v našom e-shope.

Prajeme všetko dobré.

Rýchle. Výborné

Michal - Muziker

Spokojnosť. Všetko prebehlo rýchlo a bez problémov.

Michal - Muziker

Ako zákazník som veľmi spokojný. Výborné poradenstvo, kvalitný tovar, rýchlosť dodania. Určite odporúčam tento e shop.

Michal - Muziker

• Objednal som si kombo na internete bol popis že reproduktor má priemer 10 ale dostal som kombo z priemerom 8 beriem to ako klamanie zákazníka že popis je iný ako tovar ktorý odošlú.

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

prijmite prosím naše ospravedlnenie. V tomto prípade evidujeme, že ste si objednal set, ktorý pozostával z komba, slúchadiel a kábla. V popise setu máme uvedené, že sa jedná o kombo s priemerom 10, no v popise samotného komba je uvedené, že má priemer 8.

V takomto prípade stačí vyplniť nasledovný reklamačný formulár: https://www.muziker.sk/claim_wrong_products/new a vašu reklamáciu vyriešime výmenou tovaru, prípadne vrátením platby na váš účet. Taktiež urobíme všetko preto, aby sme podobným prípadom v budúcnosti predišli.

• SUPER MUSIC
    • NIC

Michal - Muziker

Bez komentára, pozitívne hodnotenie.

Michal - Muziker

Kvalitný tovar, dobré ceny, seriózne jednanie, rýchla dodávka.
    Doporučujem.

Prajeme všetko dobré.

Michal - Muziker

Extrémne rýchle doručenie na predajňu
    Ochotný personál

Michal - Muziker

stale ked požiadam cez ahoj alebo qatro stale mito zamietnu

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

ďakujeme za vašu recenziu, hoci ste sa náš obchod rozhodli ďalej neodporúčať.

O schválení alebo zamietnutí nákupu na splátky nerozhodujeme my, ale splátkové spoločnosti s ktorými spolupracujeme.

Ďakujeme za pochopenie.

Michal - Muziker

- objednal a zaplatil som tovar, ktory bol na sklade. 11 dni sa nic nedialo, potom som im napisal a ani nevedeli poriadne zistit, kolko tohot som objednal. A vraj teraz stahuju ten tovar z predajni, aby mi ho mohli poslat s meskanim š tyzdne = den pred Vianocami. Su to dary pre vnukov :-(

Reakcia obchodu MUZIKER.sk

za spôsobené komplikácie sa vám ospravedlňujeme. Urobíme všetko preto, aby vám vaša objednávka bola do Vianoc doručená.

Michal - Muziker

Obchod fungoval dobre ale tovar som vrátil lebo jeho vyobrazenie a názov nezodpovedal skutočnosti

Michal - Muziker

100% spolahlivý,mám len dobré skúsenosti po každej stránke.

Michal - Muziker

Rýchle dodanie, najnižšia cena na trhu.

Michal - Muziker

Mám krabicu, ale tovar v nej som.zatiaĺ nemal čas skontrolovať, tak dúfam, že bude všetko v poriadku