- netlaci ako ma vsetky vam vratim tlaci na bledo a nie vsetko
Reakcia obchodu Multipack.sk
dobrý deň,
každý korektný zákazník by s problémom najprv kontaktoval naše reklamačné oddelenie a vec by sme hneď riešili k jeho spokojnosti; dokazuje to aj fakt, že sme mali do tejto chvíle 100% spokojných zákazníkov; žiaľ táto pani, ako je vidieť, to nepotrebuje, ale rovno odrádza ostatných od nakupovania, hoci na tieto kvalitné kazety je poskytovaná záruka 10 rokov, a aj preto - teda z dôvodu vysokej kvality - reálne reklamácie ani nemávame; ak vznikne párkrát za rok niečo podobné, takmer všetky prípady vyriešime technickou pomocou hneď na diaľku a ak by sa to nepodarilo, vymeníme kus za kus - to je možno 3 krát do roka; treba dodať, že sme za túto pani zaplatili poplatok za dobierku, keďže nedokázala zaplatiť 3 predošlé objednávky na platbu cez internetbankig ani cez platobnú kartu - dobierku sme jej radšej sami telefonicky navrhli, aby sme jej pomohli aj s jej neúspešným objednávaním, ale zdá sa, že tu asi platí známe "za dobrotu, na žobrotu", čo nás veľmi mrzí :(
tisícom našim korektným zákazníkom ďakujeme za priazeň – ako vždy, sme tu pre Vás,
zákaznícky servis - Multipack.sk -
Tovar mi bol doručený ihneď po ako som objednal.
Rýchle doručenie tovaru
Žiadna
- Výber je široký a cena najlepšia akú som kde našla
- Funkčnosť
Dostali sme všetko čo sľúbili. Darčeky, zľavy, náhradné náplne čo fungujú. Absolútna spokojnosť.
- Obchod nemá chybu.
- Rýchlosť dodania
- Žiadne
- Osobný prístup predajcu k iršeniu objednávky.
Veľmi dobá komunikácia so zákazníkom. Rýchle dodanie tovaru.
vsetko prebehlo na vysokej urovni ako objednavka tovar a dorucenie vsetko bolo o.k
- rýchlosť
- Som spokojný nieje čo vytknúť
- Kompatibilné náplne sú porovnateľné s originálnymi, cena primeraná, so službami obchodu je maximálna spokojnosť
- je to super ,nikam nemusím chodiť a zháňať ,všetko čo si objednám príde rovno ku mne domov.
- Rýchle dodanie, bez problémov
- Kvalita tonerov
- Cena vs výkon
Všetko v pohode
Spokojnosť, splnilo sa všetko, čo ponúkali, absolútne bez problémov
Som spokojná s tovarom od Vás, rýchle dodanie , náplne mi vyhovujú, dobrá cena.
bleskové dodanie objednaného tovaru.Kompatibilné náplne do tlačiarne EPSON sú kvalitné,vytlačené fotky sú krásné,som veľmi spokojný s výsledkom.
Odporúčam aj ostatným! -
cena, kvalita a rýchlosť
- Kvalita za veľmi rozumnú cenu.
Maximálna spokojnosť ako s komunikáciou, tak s tovarom a cenami.
- Najrýchlejší obchod
- Objednala som poobede cca 12:30 a na sruhy deň som mala objednavku doma