Objednávku prijali, dodali tonery

ďakujeme za pozitívny komentár,
    škoda, že ste asi omylom stlačili nesprávne tlačidlo v dotazníku :( ,
    pekný deň, Multipack.sk

• netlaci ako ma vsetky vam vratim tlaci na bledo a nie vsetko

dobrý deň,
    každý korektný zákazník by s problémom najprv kontaktoval naše reklamačné oddelenie a vec by sme hneď riešili k jeho spokojnosti; dokazuje to aj fakt, že sme mali do tejto chvíle 100% spokojných zákazníkov; žiaľ táto pani, ako je vidieť, to nepotrebuje, ale rovno odrádza ostatných od nakupovania, hoci na tieto kvalitné kazety je poskytovaná záruka 10 rokov, a aj preto - teda z dôvodu vysokej kvality - reálne reklamácie ani nemávame; ak vznikne párkrát za rok niečo podobné, takmer všetky prípady vyriešime technickou pomocou hneď na diaľku a ak by sa to nepodarilo, vymeníme kus za kus - to je možno 3 krát do roka; treba dodať, že sme za túto pani zaplatili poplatok za dobierku, keďže nedokázala zaplatiť 3 predošlé objednávky na platbu cez internetbankig ani cez platobnú kartu - dobierku sme jej radšej sami telefonicky navrhli, aby sme jej pomohli aj s jej neúspešným objednávaním, ale zdá sa, že tu asi platí známe "za dobrotu, na žobrotu", čo nás veľmi mrzí :(

tisícom našim korektným zákazníkom ďakujeme za priazeň – ako vždy, sme tu pre Vás,
    zákaznícky servis - Multipack.sk

• na nete tvrdíte doručenie do nasledujúceho dňa, tovar som dostal až o tri dni

Slabá informovanosť o stave zásielky a jej doručenia

dobrý deň,
    zákazník zakúpil tovar večer o 21:00 a hneď ďalší deň sme zásielku odoslali a hneď ďalší deň mal tovar u seba .... , čiže vôbec nerozumieme tomuto komentáru ... asi nie je niečo v poriadku so zákazníkom ... ,
    pekný deň, Multipack.sk

Vymenil som kazety s farbami,tlaciaren to nacitala,dal som precistit hlavu aj trysky tlaciarne a tlacim uz vyse tyzdna a nic mi nevytlaci len akoby pospineny papier.
    Vymenil som aj druhy krat kazetu s ciernou farbou a este horsie.
    Som nahnevany lebo potrebujem vytlacit dolezite dokumenty a...

dobrý deň,
    žiaľ, nepovažujeme tohto "akože zákazníka" za skutočného-seriózneho zákazníka, zjavne mu išlo iba o napísanie negatívneho komentára na Heureke, pretože na kazety má záruku 10 rokov, ale nevyužil možnosť reklamácie, na maily nám neodpovedá, ale stačí mu, že napísal na Heureku ako je "nahnevaný" ... aby odradil od nákupu iných ... ak by s nami komunikoval, vymenili by sme kazety za nové, prípadne by sme mu pomohli rozchodiť jeho tlačiareň, ak má zaschnutú tlačovú hlavu a s kazetami to nesúvisí,
    s pozdravom, Multipack.sk

Na prvy pohlad nekvalitne naplne. Po otvoreni naplne mi cast naplne vytiekla uplne mimo.

dobrý deň, pár faktov:
    • zákazník tovar nereklamuje, hoci má záruku 10 rokov
    • zákazník uviedol neexistujúce telefónne číslo - nedá sa mu dovolať
    • zákazník uviedol, že nie je spokojný s dĺžkou dodania, hoci mal tovar na druhý deň u seba
    • jednoznačný zámer zo strany tohto "akože zákazníka" odradiť iných od nákupu v našom obchode, keďže náš obchod mal 100% spokojnosť zákazníkov

ďalšie fakty:
    • predávame kazety 10 rokov a predali sme desattisíce kaziet bez reálnych reklamácií
    • zasielame špičkové kompatibilné kazety
    • kazety, ktoré zakúpil zákazník majú 14ml atramentu, naproti tomu originálne majú len 4,5ml
    • po založení do tlačiarne kazety tlačia kvalitne ako originálne, ale oveľa dlhšie a za desatinu ceny!

pozdravujeme všetkých serióznych zákazníkov,
    náš zákaznícky servis je tu pre Vás denne od 9:00 do 15:00 ,
    pekný deň, Multipack.sk

doruceny tovar je nepouzitelny...

Reakcia obchodu Multipack.sk

dobrý deň, napísali ste nám mail, že Vám kazetu nezacvakne do tlačiarne s otázkou, či robíte niečo zle ? odpísali sme Vám naše odporúčania, aby ste to vyskúšali. Následne ste nás nekontaktovali, ale poponáhľali ste sa napísať na Heureku, že je tovar nepoužiteľný a označili ste za zlé všetko - aj náš obchod - aj dopravcu - Slovenskú poštu, aj čas dodania!! - pričom ste tovar mali prebratý na ďalší deň - prepáčte, ale nepovažujeme Vás za seriózneho zákazníka, Multipack.sk

• Nízka cena na farby do tlačiarne HP
    • Objednávka trvala príliš dlho

dobrý deň,
    veľmi nás mrzí, že ide o ďalšieho zákazníka, ktorý poškodzuje našu povesť NEPRÁVOM!
    V termíne od 2.1. do 8.1.2018 bol všade na našej stránke oznam, že je v našej firme dovolenka z dôvodu inventúry a že NEZASIELAME tovar, preto ak si niekto napriek tomu v tom období tovar zakúpi, že bude odoslaný 9.1.2018. Zákazník si napriek tomu zakúpil tovar 2.1. a bol mu odoslaný 9.1. a 10.1. mal tovar u seba! Čiže z našej strany sme všetko dodržali, problém žiaľ je na strane ZÁKAZNÍKA!
    s pozdravom, Multipack.sk

Bolo by to za 5* ale objednal som si (10pack) BROTHER LC127XLVALBP multipack - kompatibilné náplne do tlačiarne Brother a prišli mi (10pack) BROTHER LC123XLVALBP multipack - kompatibilné náplne do tlačiarne Brother. Čo je brutálny rozdiel v kapacite náplní. Oklamať ma môžu iba raz. Nákup v obchode neodporúčam.

Reakcia obchodu Multipack.sk

dobrý deň, veľmi nás mrzí Váš komentár, a zvlášť preto, že ste nás nekontaktovali, pretože to čo píšete platí iba v prípade originálnych kaziet a nie v prípade kompatibilných, ktoré ste zakúpili, kompatibilné kazety majú úplne iné objemy atramentu ako originálne - väčšinou maximálny a nekopírujú objemy originálnych, z nášho obchodu ste teda obdržali presne to , čo ste objednali a v takej kvalite ako ste chceli, pretože u kompatibilných kaziet je jedno či je to kazeta 123 alebo 127 - majú rovnaký objem, ako je to uvedené v našom obchode pri tovare,
    tento unáhlený negatívny komentár ste udelili iba z neznalosti, a že ste nás vôbec nekontaktovali,
    čo nás veľmi mrzí, keďže sme Vás určite nijako neokradli - práve naopak !, a ako aj píšete, boli ste v skutočnosti s nami veľmi spokojný,
    týmto komentárom ste žiaľ poškodili Vy nás ... ,

• Lacnejší tovar
    • Náplne nižšej kvality.Ateament v poriadku ale kazety neudržia správne v tlačiarni. Musel som si svojpomocne na jednu kazetu urobiť zlepšovák aby mi správne držala a nevysuvala sa von.

Nekupujte ale rátajte s možnými komplikáciami.

dobrý deň,
    je nám ľúto, ale na tento komentár musíme reagovať takto:
    nepovažujeme ho za dôveryhodný z nasledovných dôvodov:

- kazety sú vyrábané vo fabrike podľa ISO noriem, v žiadnom prípade nie je treba ku kazetám vyrábať nejaké „zlepšováky“, patria k špičke medzi kompatibilnými kazetami,

- kazety, ktoré zakúpil údajný klient používame sami v našej tlačiarni mnoho rokov a nikdy sa nevyskytol problém, ktorý klient opisuje, kazeta sadne, zacvakne a tlačí,

- za 7 rokov pôsobenia na slovenskom trhu sme obslúžili tisíce zákazníkov a nezaznamenali sme ani 1 prípad, žeby niekomu kazeta nedržala v tlačiarni, alebo aby sa nebodaj „vysuvala von“,

- ako informujeme na našej stránke, na kazety je poskytovaná záruka 10 rokov, tento klient kazety u nás nereklamoval, čo bežne spraví každý seriózny zákazník, ak by mal s kazetou nejaký problém; je zjavné, že tomuto klientovi išlo primárne o to, aby odradil iných zákazníkov od nakupovania v našom obchode, keďže sme mali až do tejto chvíle 100% spokojnosť zákazníkov s našími službami a tovarom,

- a je treba ešte upozorniť na nešťastný systém zobrazovania komentárov na Heureke – zobrazujú sa iba komentáre, kde klient vyplní aj textové pole, čiže ak má eshop aj 10000 pozitívnych komentárov, ale nikto nevyplní textové pole, nezobrazí sa žiadny komentár, čím je vytváraný dojem, že obchod nemá pozitívne hodnotenia, pričom komentáre neprajníkov sa zobrazia, lebo sa samozrejme rozpíšu práve v tomto textovom poli často v snahe poškodiť predajcu,

- čo pripúšťame je to, že v tom lepšom prípade mohlo ísť o neodbornú manipuláciu zákazníka s tovarom,

všetkým našim zákazníkom ďakujeme za priazeň – ako vždy, sme tu pre Vás,
    zákaznícky servis - Multipack.sk