Rýchlosť dodania, kvalita zabalenia tovaru
- Rýchle vybavenie
Rýchla reakcia na otázky, jednoduchá výmena a doručenie na druhý deň po objednávke. top!
Bol to náš prvý nákup a boli sme spokojní.
- Komunikácia
Všetko bolo tak ako na eshop má byť.
Po zmene adresy ktorú som potreboval, okamžitá reakcia obchodu a adresa doručenia zmenená bez problémov.
Určite tu nakupim znova. -
- rýchlosť dodania
- Veľmi rýchle doručenie
Tovar objednaný cez obchod mi bol riadne, rýchlo doručený. Komunikácia na vysokej úrovni.
- Odporúčam
- promptna a presna realizacia
- Super ochotní šikovní personál
- Odborne zaškolení
- Rýchlosť cena ochota
- Odporúčam všetkými desiatimi
- Rýchle doručenie
- Tovar my bol doručený prekvapivo rýchlo
Dobrá komunikácia a veľmi rýchle dodanie
- Ochotný personál
- Veľa vecí skladom
- Dobré ceny
- Tovar mi bol doruceny velmi rychlo; objednane cez vikend a v utorok som ho dostal
- Ochota personalu pomoct - zasielka dosla neuplna, po nahlaseni vyriesene okamzite
- Perfektna komunikacia, profesionalny pristup
Velmi milo ma prekvapil pristup obchodu a ich jednanie. 100% doporucujem a urcite si u nich kupim aj nabuduce.
- Tovar skladom v sume 425 €, zaplatené kartou, ale keď ho mali poslať zrazu volá pani, že či akceptujem o 50 € drahší tovar nakoľko je teraz v inej cene. Ak nie že ruší objednávku
Rýchle dodanie a dobrá cena za tovar.
- rýchlosť vybavenia objednávky
- výborná cena
Celkovo veľká spokojnosť.
Veľmi rýchle vybavenie aj následné doručenie, super som veľmi spokojný s obchodom, dík
- siroky vyber produktov
- mili a ustretovi personal