• Tovar skladom v sume 425 €, zaplatené kartou, ale keď ho mali poslať zrazu volá pani, že či akceptujem o 50 € drahší tovar nakoľko je teraz v inej cene. Ak nie že ruší objednávku

Zdĺhavé dodanie tovaru až 1 týždeň aj napriek tomu, že všetko "skladom". Nakoniec aj tak jednu položku nemali.

Kosačka už bola používaná, ale na túto skutočnosť pradajca neupozornil. Sáčky s montážnym materiálom otvorené, plastová podložka poškodená. Na obale batérie je uvedené 5 Ah, dodaná 4 Ah. Obal batérie už bol v minulosti otvorený.

Tovar nemaju skladom napriek tomu, ze deklaruju, ze skladom je.

• nič
    • klamári

Po objednani tovaru, ktory bol podľa ich webu "na sklade" mi volali, ze na sklade nie je, že či pockam do konca januara 2022... ja ze OK a vzápätí mi volali opat ze cena 115€ uz neplati, ze nova cena bude 138€. Tak co by ste povedali na taky Eshop???

Stroj mi prišiel v požadovanom časovom limite no keď som som sa snažil ho uviesť do prevádzky tak bol nefunkčný pričom som kontaktoval oddelenie predávajúceho ako mam postupovať sľúbili ze sa viadria no do dnes neuspešne

• Neodporúčam!!!

• Neaktualizujú stránky, ponúkajú produkty ale ich nemajú.

Viac sa povenovať e- shopu, lebo takto zavádzate zákazníkov

• Vždy dvíhajú telefon
    • Tovar skladom nieje skladom

Obchod komunikuje, zaplatil som pred dodaním tovaru a to možno u mna je dôvod nespokojnosti. Ak už MSNaradie tak len na dobierku .

• Obchod my postal nefunkčí vírobok poslal som vírobok speť na vímenu obchod my poslal ten is pokazení stroj stím že mám to vimenení za noví hnus!!!!!!!! nič bison tu nekúpil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slovenská arogancia a "ochota"

• Cena
    • Tovar nebol skladom

tovar vobec neprisiel, zaplateny platbou kartou, uz je to 8 dni , na dotaz kedy bude expedovany ,žiadna odpoved...

Neinformovali zákazníka že tovar nemá jednu zo základných funkcii kontrolku nabitia baterii.Vnávode o tom niš neni.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sýkora

Nahradny novy motor mi ponukli za 290 EUR pritom Makita mi ho ponukla za 230 EUR.

chýba základná vec. Návod na použitie a údržbu.

• objednavku mi potvrdili za cenu 72 € po 11 dnoch tovar stale nedoruceny a zmena ceny na 172 €

• Rýchle dodanie, jeden deň objednane, druhý deň dodane
    • Motor na miesacku došiel prasknutý, a odvtedy firma nekomunikuje
    • Keď dostanú peniaze za tovar, už pre nich neexistujete!!!