Spokojnosť v rýchlosti dodania, no opäť ten istý prípad.. zase niečo objednané z internetu, príde to a je to poľský tovar. Uvidíme koľko vydrží.

Rýchle dodanie, najlepšia cena a výborná komunikácia obchodu.

• Rýchle dodanie
    • Aktuálne info o tom či je tovar skladom

• Rychle dodanie

Objednavala som kocik. Maximalna spokojnost, rychle dodanie.

Super rýchle. Choditko je interaktívne takze sa dieťa v ňom najprv zahrá kým príde na prvé pohyby.
    Odporúčam

• Bezplatné dlhodobé uskladnenie tovaru

Milý a ochotný personál, ktorý pomohol pri výbere vecí. Ochotne všetko poukazoval, vysvetlil, odporučil najvhodnejšie riešenie.

• Všetko čo som potrebovala na jednom mieste, rýchle dodanie, tovar kvalitný a ešte krajší ako na fotkách

• Tovar doručený oveľa skôr (plánované dodanie 2-3 týždne, v skutočnosti bol do týždňa doma a to nebol na sklade).

V pondelok večer som objednala v stredu ráno už mi prišiel kuriér. Odporúčam, kočík prišiel v poriadku a cenovo veľmi výhodné☺️

Tovar za bezkonkurenčnú ceny. Dodanie tovaru bolo v rámci popisu v lehote, čo je super. Nemuseli sme čakať dlho. Nemám čo vytknúť.

• Rýchle dodanie tovaru
    • Tovar dôkladne zabalený, bez poškodenia

• veľký výber kočíkov a ďalších vecí pre deti, rozumné ceny, s výberom vie poradiť aj ochotný personál

• Dobrá spolupráca

• Rýchla komunikácia
    • Rýchle doručenie
    • Výhodná cena

• Výborná komunikácia, odpisujú ihneď, vždy ochota vyhovieť mne ako klientovi.

• Vyborna predavačka, skutočne sa vyzná v kočároch. Bezkonkurenčna cena za vybrany kočar.

• Rýchlosť dodania

• dodržaný termín doručenia

• Rýchle doručenie
    • Výhodné ceny
    • Nič

Odporúčam, kočík prekrásny a v porovnaní s ostatnými eshopmi aj za najvýhodnejšiu cenu. Navyše, rýchlo doručený :)