- Výhodou je, rozhovor s mravčekom pred objednávkou kde ochotne poradia
- rýchle dodanie
Objednavka mi bola doručená hneď na druhý deň. S obchodom rýchla a efektívna komunikácia.
- skvelý prístup
- rýchle doručenie
Naozaj sa nám venovali a našli kočík podľa našich predstáv. Všetko nám ukázali, rozložili, zložili, predviedli. Keď sme povedali náš rozpočet, nesnažili sa nám predať drahšie veci. Zo skúsenosti poradili, na čo sme ešte pri nákupe mohli zabudnúť.
- skvelá dostupnosť autom a parkovanie
- zamestnanci vedia dobre poradiť, boli ochotní a milí
- veľký výber kočíkov a príslušenstva
Do obchodu sme šli osobne na odporúčanie známych. Vedeli sme vopred aký kočík chceme ale chceli sme ho ešte raz naživo vidieť a aj hlavne farbu nakoľko nešlo o práve najlacnejší model. Vopred sme si telefonicky overili dostupnosť tovaru na predajni. Pani na mieste bola veľmi milá, všetko poukazovala a vysvetlila. Jej kolega nám po kúpe všetko previezol až k autu. Nemám čo vytknúť a nepostrehli sme nič negatívne. Určite odporúčam aj ostatným. Malo to kultúru aj úroveň.
- S nákupom sme boli maximálne spokojní. Ochota vysvetliť, ukázať.. Naozaj, profesionálny prístup..
- Vrelo odporúčam.
- Super komunikácia
- Vyhovejú podmienkam
- Napriek uvedenej dodacej dobe 2 tyzdne tovar dosiel do 3 dní
- Velmi vyhodna cena matraca
Rýchle dodanie bez jediného problemu. Odporúčam!
- Rychlost dodania
Veľmi rýchle dodanie
- Rychla komunikacia
- vybavenie specifickych poziadaviek
- Moznost objednania nahradnych dielov
- Primerane ceny
Ja som s obchodom nadmieru spokojna vybavili to co som v kamennych obchodoch v kosiciach zohnat nevedela.
- Obchod ponúka široký sortiment kočíkov a ďalších veci ohľadom bábätká. Táto kúpa je naša už druhá. Na základe výbornej kúpy prvého kočíka ktorý sme tu tiež kúpili sme neváhali kúpiť ani tento druhý.
- Príjemna predávajúca ktorá vám vie zodpovedať všetky otázky
Na predajni sa nam venovali asi hodinu kym sme vybrali a zhodnotili co vlastne chceme naozaj príjemný prístup
- Rýchle vybavenie objednávky
- Prehľadný výber
- Kočík vyzerá presne tak ako na fotkách, je úžasný, som spokojná
- Cenovo dostupnejšie než inde
Určite odporúčam, kočík ktorý som chcela, som za lacnejšie než na mravcek.eu nenašla. Taktiež komunikácia obchodu super, tovar odoslaný hneď ako to bolo možné a za veľmi krátky čas bol aj doručený. Nemám sa prečo sťažovať
- Nie su otvaracie hodiny cez vikend
Komunikácia ôk
Rýchle doručenie
- Som veľmi spokojná, stolička výškovo staviteľná, ľahko sa čistí
- Prehľadná stránka