Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Jednoduchý nákup
    • Treba rátať s dlhšou dobou dodania na Slovensko

• Milá komunikácia
    • Super tovar
    • Rýchle doručenie

Kvalitne zabalenie, vyborna komunikacia so zakaznikom, expresne dorucenie za 2 dni ( na stranke bola doba dodania 3 tyzdne)
    Veľká spokojnosť.

No rada by som tovar ohodnotila, ale žiadosť o ohodnotenie došla skôr ako tovar. Tovar ešte nemám.

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Katka dobrý podvečer, tovar vám dnes odchádzal, ospravedlňujeme sa za meškanie. Veríme, že budete spokojná :)

Pekný zvyšok dňa

Po týždni od objednania a zaplatenia kartou tovar nebol expedovaný a predávajúci ma ani neinformoval, v akom čase bude objednávka vybavená.

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Dobry den, email o realizácii sme vám posielali, ak sme vám omylom zabudli volať, tak sa ospravedlňujeme, všetkým sme o doskladnení nálepok volali, ale mohlo sa stať, že sme na vás omylom zabudli, prepáčte.
    Keď sa nálepky doskladnia (tento týždeň), obratom budeme rozposielať.

Pekný deň želám,
    Zuzana

Dlhe cakanie na akukolvek info z obchodu, co s objednavkou robili 4-5dni? V dnesnej dobe to je dost slaby servis.

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Dobry den, ospravedlnujeme sa, meskal nam tovar, ihned ako dorazil sme rozposielali. Snazime sa vzdy zakaznikom volat, ale v tomto obdobi je toho naozaj vela a moze sa stat, ze niekomu zabudneme zavolat o meskani.
    Dakujeme za trpezlivost,
    Pekny den zelame.
    Zuzana

• velmi rychle dodanie
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Žiadna spätna väzba o stave objednávky, idem ju zrusit

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Lucka, pisala som Vam email. Na stranke bola uvedena doba dodania cca 2tyzdne, kedze je dlhodoby nedostatok rukavnikov. Objednavala ste 20.7. Objednavky sa snazime vybavovat postupne ako chodia a ako nam uvolnuju rukavnicky z vyroby. Zial toto ovplyvnit nevieme.
    Ospravedlnujeme sa

• Objednávku som vytvorila dňa 6.7.2021 a aj zaplatila. Do dnešného dňa (25.7.2021) mi tovar nebol doručený.

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Dobry den, predpokladam, ze islo o rukavnicky. Doba dodania je na stranke uvedena cca 2tyzdne, kedze je dlhodobo vypadok, resp vyroba nestiha a nemame presne info kedy a kolko nam uvolnia. Snazime sa vybavovat objednavky postupne ako prisli a ako nam vyroba uvolnuje rukavniky.
    Ospravedlnujeme sa za meskanie. Tento tyzden pride dalsi tovar, predpokladam, ze bude vybavena uz aj vaša objednalvka.

• Super ponuka aj ceny

• Veľmi ústretové jednanie a príjemná komunikácia

Perfektne. Maju pekne popísané kedy niečo naskladnia, v deň naskladnenia mi rukavniky hneď zabalili a odovzdali kuriérovi a hneď na druhý deň sme ich mali doma. Odporúčam tento obchod

Rýchle dodanie tovaru

Skvela komunikacia, ustretovosť

• výborná komunikácia
    • rýchle dodanie
    • veľmi milá a ochotná predajkyňa
    • kvalitné prevedenie tovaru

Ďakujem krásne. Jar Melo voskovky sú úžasné. Pestré a sýte farby. Výborné uchopenie do detskej rúčky. Deti ich zbožňujú, radi s nimi kreslia. A určite ich rýchlo minú. Síce narobia neporiadok, ale ľahko sa dajú vyčistiť. Odporúčam a určite nie sú naše posledné:) Ďakujeme

• Napriek môjmu pokusu o komunikáciu s obchodom, žiadna spätná reakcia/odpoved.

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Dobry den, zial objednavka nebola uhradena, ak doslo k nedorozumeniu, ospravedlnujeme sa. Nevybavenu komunikaciu sme nedohladali, ale urcite sa vam ozveme a skusime to doriesit :)

• Meškajú a ani nezavolaju

Reakcia obchodu Moodin Ideas

Dobrý deň pán T., ospravedlňujem sa ešte aj takto, volali ste nám, vysvetlili sme si to a ubezpečila som vás, že to posielam, v balíčku máte aj malú pozornosť za meškanie. Pred chvíľkou som vám hovorila, že idem preveriť zásielkovňu, kde sa to nachádza.
    Pekný deň želám, ďakujem za trpezlivosť.

• Veľmi milá a ochotná pani, tovar prišiel veľmi rýchlo aj keď bolo krátko pred vianocami.

• Rýchle doručenie
    • Kvalitný tovar

Úplná spokojnosť, bez zbytočného zdržiavania nám bol tovar doručený bez problémov na tretí deň. Tovar kvalitný, objednávame opäť.