- Zadna zpetna vazba, objednavka nepotvrzena a zatim nedorucena
Reakcia obchodu moleskineshop.sk
Preveroval som danú situáciu, potvrdenie objednávky Vám bolo zaslané ešte v ten deň ako ste vytvorili objednávku s doručením do 10 pracovných dní, tak ako Vám bolo oznámené ešte pred vytvorením objednávky.
Prosím pozrite, či Vám neskončil potvrdzujúci e-mail v spame.
Ďakujem.
Moleskineshop. -
- komunikacia nula bodov
Neinformovanie o stave objednávky, dlhá dodacia doba.
Reakcia obchodu moleskineshop.sk
Za negatívnu skúsenosť s nákupom v našom e-shope sa ospravedlňujeme. Aktuálne sme však e-shop upravili tak, aby sme Vám tovar na sklade mohli zaslať do 24 hodín, čo garantujeme. Tovar, ktorý na sklade nemáme zabezpečíme od dodávateľa a o dobe jeho doručenia zákazníka informujeme e-mailom. Veríme, že v budúcnosti budeme môcť zmeniť Váš názor pri Vašom ďalšom nákupe v našom e-shope.
- Moleskine produkty
- Strasne dlha dodavacia lehota
Neodporucam kedze dodacia lehota je prilis dlha a neni nikde vidno na stranke mozno iba s malymi pismenkami az ked clovek dostane email s objednavkou vtedy vidno ze moze to trvat aj 15 pracovnych dni, nabuduce objednam cez hlavnu stranku moleskine kde je dodacia lehota 3-5 dni v celej europe
Reakcia obchodu moleskineshop.sk
Vaša nespokojnosť nás veľmi mrzí. Aktuálne sme však e-shop upravili tak, aby sme Vám tovar na sklade mohli zaslať do 24 hodín, čo garantujeme. Tovar, ktorý na sklade nemáme zabezpečíme od dodávateľa a o dobe jeho doručenia zákazníka informujeme e-mailom. Budeme radi, ak ponuku nášho e-shopu využijete a Váš názor na náš e-shop budeme môcť napraviť.