- Hotová katastrofa v rámci Nitry pitaju za dovoz tovaru 100€ alebo požičanie dodávky za 40€ za 3 km jazdy nikdy viac veď to by malú robiť zdarma čo je toto za zdieračstvo
Kuchyňa mala byt do mesiaca hotová,čakala dom dva a pol mesiaca
-vraj dve malé skrinky,nemôžu namontovať do sadrokartonu na ktorom je drevo,len na vlastne riziko,oki.. pohoda,držali tam 4 krát väčšie skrinky,budú aj malé ,keď prišli pani na montáž… no ale my na to nemáme šróby navyše,to určite nespravíme,prvá vec,keď prišli,nech im zaplatím parkovné.. prosím???? Určite nie
- vodu v kuchyni Vám nemôžme zapojiť,my na to nemáme certifikáciu ,prosím????
- filter v digestore mi nechali položený v skrinke,digestor namontovali a ani ho neráčili vybaliť z fólie,keď mi to bol človek,čo robí kuchyne pozrieť,povedal,že to mohlo zhorieť..
- digestor,keď som pustila,padali mi piliny do hrncov .. nechali v skrinke totálny bordel
- mladého pána som musela poprosiť,aby mi ešte aj varnu dosku a trúbu zapojil do elektriny
- takže.. bolo treba vodára plus človeka,čo mi namontuje tie dve skrinky ,vymontuje digestor,odbalí ,namontuje,nasadí filter
Som sama,nevyznám sa do takýchto veci,nečakala som,že keď si zavolám takto veľkú firmu,ktorá sa pýši 20 rokmi na trhu,že budem potrebovať ďalších troch ľudí,aby mi dorobili minikuchyňu za ktorú som dala 6000€ v malom byte
Naozaj sa môžte hanbiť … mobelix -
- Nič!!!!!
- S touto skúsenosťou som veľmi nespokojná. Na objednávku čakám od 16. novembra a doteraz mi nebola doručená. Komunikácia zo strany firmy je nedostatočná a problém sa nerieši. Mrzí ma, že to dospelo až do takého štádia. Takýto prístup určite neodporúčam.
- Žiadna
- Dlhá dodacia doba
- Žiadna komunikácia
- Žiadna
- Dlhá doba čakania
- Žiadna komunikácia so strany obchodu.
- Veľké sklamanie
Katastrofa! Veľké sklamanie,
-žiadna seriózna komunikácia (radšej ani neodpíšu)
-garantuju rýchle dodanie, pričom už vyše mesiaca čakám na svoj tovar!
Nikdy viac cez Möbelix.
Divím sa, že tá firma ešte vôbec funguje, keďže aj tak majú všetok tovar z XXXLutz. -
- s tovarom sme spokojní
Predajňu Möbelix dňa 31.1.2026, 10:43 hod. v PO som navštívila 1x, a asi aj poslednýkrát. Radšej nakúpim cez ich eshop, ako by som mala nakúpiť na tejto predajni. Predavačka na oddelení nábytku neochotná, nevedela o prebiehajúcej akcii na eshope, ako keby jej vadilo, že tovar nekupim cez nich, ale cez eshop, pretože som mala kupón. Ďalšia predavačka ma zarazila na pokladni, keď som tovar išla platiť. Vydala mi zle peniaze, hneď som ju na to upozornila. Išlo o sumu 10 eur. Povedala, že je to v poriadku. Následne manžel vybral kalkulačku, a rozdiel sumy jej vypočítal, bez slova a bez ospravedlnenia mi peniaze dala na pult. Nepovedala ani ďakujem ani dovidenia.
- Veci realne maju, za mozno dobre ceny
- Maximalne antizakaznicky pristup
- Zavadzanie dodacimi lehotami
- polovica tovaru je resell od kadejakych dodavatelov, vsade rovnaky tovar a ine ceny aj dodacky, XXXLUTZ/MOBELIX/MOMA...
S tymto retazcom som riesil nejeden problem, dal som im sancu zas a zas som bol oklamany. Postel s dodackou 6 pracovnych dni > po zaplateni email ze dodacka bude 6-8 tyzdnov, pockal som 2 tyzdne > pozrel som tovar na eshope kde furt svietilo 6 dni, po mojom telefonate sa to opravilo na 6-8 tyzdnov.
Support mi napisal, ze ale ved ste vedeli ze 6-8 tyzdnov, ved to mate v maily :), zacalo sa mi parit z usi, najprv ma oklamu na eshope ze do 6 pracovnych dni mam postel, potom sa hraju na majstrov sveta, ze oni vlastne moju objednavku nepotrebuju a mozem to zrusit ked sa mi nepaci. Po staznostiach, kde sa ma snazili odbit tym, ze mi proste vratia peniaze a zrusia objednavku, som sa stazoval cez interny tool, najviac co som dokazal vytlacit z tejto skupiny babrakov a sedlakov bolo 25 eur. 25 EUR za to ze spim na zemi na matraci miesto postele mesiac a pol. Najhorsie je, ze nikdy si nepriznaju chybu, zlata pani v telefone opravila dodacku na eshope, zadala "podnet" do skladu (dodnes sa mi nikto neozval) ale cez ticket support som bol len kus .....
Od tohto retazca LEN OSOBNE CO DRZITE V RUKE, ESHOP NIKDY VIAC!!!!!!!!! -
- Super komunikácia a ochota
Návšteva Mobelixu v Nitre ma milo prekvapila,ochotný personál a slušné správanie.
- Meškanie s dodanim
- Žiadna seriózna komunikácia
- Alibizmus
Tovar na sklade v susednom meste už preskladňujú mesiac a to mal byť do dvoch týždňov dodaný. Po troch týždňoch sa rozhodli dať požiadavku na predkladanie no aj po tom sa nič stále nedeje. Nikto neupozornil, že tovar bude meškať, musel som tam volať. Nikto nevie dôvod. Keď mi na zakaznickej linke mi povedali, že požiadavka na preskladanie ešte nebola zadaná, tak som potom dostal e-mail s nejakým nezmyslom, že je tovar v preskladneni a že príde ďalší týždeň, najpravdepodobnejšie v utorok - je streda, volal som na zákaznícku linku a tam mi povedali, že príde mozno vo štvrtok alebo až ďalší týždeň v...a to som im ešte zálohu zaplatil. Posledný krát som tu niečo kupoval.
- rýchle dodanie
v mesiaci október , sme si objednali 2 stoličky z masívu v hodnote 200e. Do 5 dní nám prišla. Píšem prišla, pretože cestou k nám niekde 1 ks stoličky zmizol. Okamžite som volala a písala na mobelix a samozrejme aj na doručovaciu spoločnosť . Ostala som veľmi milo prekvapená, že v stredu som riešila daný problém a v pondelok nám bola doručená chýbajúca stolička. Neviem ,kde nastal problém , že neboli doručené obe aj keď na krabici bol štítok s 2 kusmi a aj s váhou 21kg, čo nezodpovedalo váhe 9,76kg , ktorú zadala doručovacia spoločnosť. Verím, že si to vyriešia medzi sebou, ale ja som spokojná s rýchlym vyriešením problému. Pravdu povediac som bola odhodlaná dať trestné oznámenie , nakoľko s nemenovanou doručovacou spoločnosťou mám veľmi zlé skúsenosti sa nám stalo už 2x, že nám v balíku chýbal časť objednaného tovaru, ale bohužiaľ prvý x sa nám to nepodarilo doriešiť a prišli sme o 50e, nakoľko s nami prestal komunikovať obchod z ktorého sme objednávali a aj daná doručovacia spoločnosť. Po prevzatí bolo viditeľné, že balík bol otváraný a zle zalepený. Škoda, že niektoré obchody nedávajú na výber doručovacie spoločnosti.
- S malou dušou sme prišli na pobočku v Bratislave, že sa inšpirujeme možno aj odkomunikujeme novú kuchynskú linku. Pán Nagy nás veľmi ochotne prijal a spravili sme návrh kuchyne podľa požiadaviek, zároveň nám poradil čo je vhodné čo nie a usmernil nás pre najlepšie možné riešenia. Dohodli sme sa, všetko potrebné bolo promtne riešene zo strany Möbelixu a tiež aj z našej strany. Kuchyňu nám doviezli načas, montáž bola absolútne výborna a rýchla. Aktuálne už kuchyňa stojí u nás a nevieme sa vynadívať aká je dokonalá. Všetko funguje tak ako má a dizajn je výborny. Od konzultácie po zrealizovanie objednávky, motáž až výsledok hodnotim na 1000 hviezdičiek. Ďakujeme veľmi pekne p. Nagy (vedúci by mal byť povýšeny za prístup :)
Prosím Vás, keď máte pozitívne skúsenosti treba sa s nimi podeliť. Takmer sme sa nechali odradiť na zaklade negatívnych skúsenosti a nakoniec bol opak pravdou.
- Zla komunikácia
- Dlhá doba čakania
- Zničený objednaný tovar
Celé ZLE. Objednáte si taniere, čakáte na ne cez 2 týždne a pridu rozbite!!!Keď sa konečne dovolate na zakaznicku linku tam Vam povedia , že oni online objednávky neriešia. Tak som vypísala kontaktný formulár a až na druhú žiadosť mi odpísali. Komunikácia nula bodov, pani s ktorou som komunikoval mi odpisovala ale musela som čakať niekedy aj cely den na odpoveď!! NiKDY VIAC!!!!
Odporúčám
- Dodacia lehota
Dodacia lehota dlhšia ako z Českej republiky. Objednala som si skladacie boxy, ktoré som tri dni nevedela objednať pre nejaké ich technické problémy o ktorých sami nevedeli. Po konečne úspešnej objednávke som čakala týždeň na niečo čo mali na sklade a pri produkte napísané 2-3 dni. Na to že je odomna obchod 20km trvalo im to strašne dlho. Mohla som si pre to zájsť osobne, ale myslela som si že mi balík príde skôr ako sa ja dostanem do mesta
- Ziadnu nevidim
- Cena, kvalita …
Skoda, ze nemozem pridat fotky, ale cisty otras, katastrofa, hnoj … za satnikovu skrinu clovek da cca 1000 EUR, sam ju nezlozi ( priatel je stavbar/tesar a mal co robit ). A vysledok?Po roku skrinu davame dokopy samorezkami 7 cm, vyzor, nevyzor, hlavne, nech drzi … p.s. Toto sme absolvovali pred cca 2 mesiacmi s perinakom od tohto super predajcu ;) -10/10
UZ V ŽIVOTE NEOBJEDNAM CEZ MOBELIX, OBJEDNALI SME SI RATANOVÝ NÁBYTOK, BOLO NAPÍSANÉ, ZE PRED DODANIM MA BUDU KONTAKTOVAŤ ABY SME DOHODLI TERMIN DORUCENIA.... ABSOLÚTNE NIKTO NEVOLAL IBA PRISLA SMS ZE PRIDE NABYTOK ZAJTRA OD 12-14HOD A JA MAM AKOZE TERAZ CO? ZRUSIT ZUBARA NA KTOREHO SOM CAKALA 3 MESIACE LEBO ONI SA ROZHODLI POSLAT DRAHU A 60KILOVU ZALEZITOST LEN TAK NA ZAKLADE SMS? SAMOZREJME NIKDE SA NEDOVOLATE, ZIADNY KONTAKT NA KURIERA ABY SME SA DOHODLI. ...DOVOLALA SOM SA NA NEJAKU PREDAJNU TRENCIN A ONI MI NEVEDELI POMOCT KED TO BOLO OBJ. CEZ ESHOP ..OTRAS ...NIKDY VIAC NIC OD NICH NEKUPUJTE!!!!
Objednali sme si postel s dobou dodania 8týždňov a dopravou s výnosom, po tomto čase neprišiel žiadný info mail ani volanie od dopravcu !! 3x sme osobne prišli a 3x volali, odbili nás s tým, že oni maju dalsie 3 tyzdne na dopravu plus argument, že dopravcov je málo a maju na starost cely vychod. Sklamaná som z prístupu, čakáme dalej. Majú ešte týždeň... už nič vačsie nekúpim z tohto obchodu. Celý rok ako je dlhý tam ani nič nove z tovaru nepríde. Ludia nemajú práce a nezamestnajú viac ludi ? Nepochopim. Taka velka firma..
- Nie je
- Neformálny prístup
- Žiadná komunikacia so zákaznikom
- Nedodanie v dohodnutom termíne
Veľké sklamanie firma Möbelix. Objednali sme si kuchynskú linku s tým, že bude doručená pred Veľkou Nocou – aj preto som si vybrala práve tento obchod. Zálohu sme samozrejme zaplatili vopred. Dnes je sviatok, kuchyňa nikde, a čo je najhoršie – žiadna informácia, žiadne ospravedlnenie, nič.
Takýto prístup ku zákazníkovi je neprijateľný. Očakávala by som aspoň základnú komunikáciu a úctu. Žiaľ, po tejto skúsenosti Möbelix určite neodporúčam …. -
Pozor!!!! Neobjednavat cez eshop...peniaze odídu,objednávka prijatá a v zápätí email o poruche v systéme....
- Reklamacie katastrofa
- Poskovavane cedulky pri produktoch co sa moze vratit a co nie
Vcera sme kupili v predajni Mobelix Bory (osobne) matrac a vankus. Hned prvy vecer sme zistili, ze napriek tomu, ze sme si to vyskusali na predajni, bolo to doma pocitovo horsie. Hovorime si, ziadny problem, na druhy den vratime v predajni a pri najhorsom dostaneme poukazku na dalsi nakup.
Prvy zamestnanec nas hned odbil, ze co chceme, oni to nepreberu. Az ked sme sa ohradili, prisiel dalsi zamestnanec, a ze vankus nam zobere ale nezoberie nam matrac, vraj z hygienickych dovodov, pricom vankus zobral. Keby sme to kupovali online mozme to podla info na ich stranke vratit az do 30 dni! Nakoniec nam matrac ani nezobrali, obraciame sa na SOI.
Zbytocne vyhodenych 160 eur za topper matrac.
Ako citam dalsie recenzie tak je tu kopu staznosti. Pre mna Mobelix skoncil.
Ked uz tam niekedy vstupite, objednavajte vzdy len online a platte az pri dobierke. Vyhnete sa problemom s reklamaciami resp. vratenim tovaru ci nedodanym tovarom.