Prihlásiť sa a pridať recenziu

Telefón síce prišiel, no nabíjací adaptér nie je určený pre náš trh.
    Písal som mail, snáď sa dočkám nápravy zo strany obchodu.

Dobrý deň, milý zákazník,
    kontaktovať nás môžte na mail [email protected], pošleme Vám hneď nový adaptér, pri mobilných telefónoch Xiaomi sa môže stať, že nie je správny adaptér, nakoľko neotvárame krabičky, ktoré sú zapečatené od výrobcu nemohli sme vedieť, že práve vo Vašom nebol správny, ale hneď Vám zašleme nový, správny adaptér na adresu vo Vašej objednávke.

• Super cena
    • Okamžité dodanie tovaru
    • Veľký výber tovaru
    • Žiadna nevýhoda

Obchod o d p o r u c a m !!!

Howick s.r.o.

• Od potvrzení objednávky nebyla žádná komunikace ze strany obchodu.

Toto je poslední mail, který jsem do obchodu zaslal 13.12, objednáno bylo 5.12. Myslím si, že to nepotřebuje další komentář.

vzhledem k tomu, že do dnešního dne jsem nedostal žádnou odpvěď, ani reakci na můj mail,
    ruším objednávku č.46618 a zároveň odstupuji od smlouvy.
    Očekával jsem zaslání proforma faktury, nebo níže popisovaný mail s dalším postupem,
    kde bude uvedeno číslo účtu atd. Bohužel se nic takového nestalo.

Dobrý deň, milý zákazník,
    v maily, ktorý Vám prišiel pri vytvorení objednávky je na spodnej strane zadané aj číslo účtu, kam sa objednávka uhrádza. Nakoľko ste neuhradili objednávku, tak sme nemohli Vašu objednávku expedovať.

• Tovar je sice novy
    • Cena
    • Tovar je baleny v neoriginalnom baleni
    • Tovar urcite nieje novy
    • Neoriginalne prislusenstvo
    • Hrozna komunikacia

Dobrý deň, milý zákazník,

telefón, ktorý ste dostali bol nový, boli ste informovaný i o odstúpení od zmluvy, ktoré ste nechceli. Volali sme s Vami každý deň ohľadom objednávky, takže neviem si predstaviť aká je pre Vás dostačujúca komunikácia. A originálne príslušenstvo Vám bolo doposlané.

• 100 %

Priznám sa, mala som obavy, keďže som si pred kúpou mobilu prečítala recenzie, ktoré neboli práve najlepšie, ale moje obavy boli úplne zbytočné. Objednávku som urobila 10.12., 11.12. mi poslali údaje k platbe a v ten deň mi tovar aj odoslali, čiže 12.12. som mala telefón s ostatnými vecami doma a dnes už túto recenziu píšem z nového telefónu ;-) neuveriteľne niečo! A ta cena? Všade cena za tento môj MT bola od 380 eur vyššie, tu 290 eur! Uplne nový! Pravý darček k narodeninám, meninám i k Vianociam dokopy. Ďakujem. pekne sviatky a veľa spokojných zákazníkov prajem.

• 10 %

• Lacno
    • Nedoporučujem....

Veľmi som sklamaná, objednala som mobil Nokiu 3310 pred skoro 4 týždňami a doteraz mi nič neprišlo. Skúšala som volať ,ale ani som sa nedovolala. Pisala som email a neozvali sa . Tak som napisala zase email že ruším objednávku.
    Ak by mi už aj prišla neprevezmem. Určite tu už nenakúpim.

Dobrý deň, milý zákazník,

nakoľko neudávate číslo objednávky, nemôžem Vám pomôcť. Isto nebola Vaša objednávke len tak zrušená alebo neodoslaná. Museli ste byť o tom informovaná, takže neviem, prečo píšete klamlivé informácie.

• Neodpovedajú na nič.

Pokúšal som sa volať a nikto sa neozval. Potom som poslal dva maily a takisto nič. Maily som posielal pred týždňom.

Dobrý deň, milý zákazník,

odpovedáme na všetky maily, ktorú sa k nám dostanú na náš mail [email protected]. Ohľadom vašej objednávky ste z toho mailu bol aj informovaný. Telefón Vám bol poslaný v čo najkratšom čase, nakoľko je teraz predvianočné obdobie.

Howick, s.r.o.

• obchod nedokázal dlhú dobu moju objednávku uspokojivo vyriešiť.

Váš obchod ma sklamal. Objednal som ten istý mobil u iného dodávateľa a ten mi žiadaný tovar poslal okamžite na druhý deň!

Dobrý deň, milý zákazník,

je nám to veľmi ľúto, že sme Vám neboli schopní dodať Vami objednaný mobilný telefón o všetkom ste však bol hneď informovaní dopredu mailom.

Howick s.r.o.

• Rýchle dodanie, všetko bez problémov

Žiadna nevýhoda

Howick s.r.o.

Na stranke uvedeny tovar ktory nie je dostupny.

Dobrý deň, milý zákazník,

nakoľko sa nám vypredal všetok Vami objednaný tovar nemohli sme Vašu objednávke expedovať.

• 10 %

• Vyhodne ceny
    • Zlá komunikacia( vôbec nereagujú na email)
    • Neuplne informacie o zariadeniach
    • Neodporucam nakup zariadenia

Objednal som si pred tyzdnom zariadenie-iPhone, no este v ten den som objednavku zrusil z dôvodu kúpi mobilu z eshopu overeneho heurekou. Cely tyzden sa mi nikto neozval, no po 4 dnoch mi prisiel email od Slovenskej Pošty, ze balik od howick sro bol podaný a mozem ho ocakavat nasledujuci tyzden. Zrusenie objednavky som vykonal odoslanim emailu (včas)na ktory vsak nereagoval nikto. Neviem posudit to ci obchod posiela ozaj pouzivane zariadenia ani akym sposobom prebiehaju pripadne reklamacie, ale ak prebiehaju tak ako sa komunikuje s obchodom tak dakujem pekne.
    Komunikacia 0 bodov!!!

Dobrý deň, milý zákazník,

nakoľko neudávate číslo Vašej objednávky, neviem sa Vám vyjadriť k Vášmu problému. Vždy odpisujeme na všetky maily, ktoré sa k nám dostanú na náš mail: [email protected] a tak isto nás môžte kontaktovať aj telefonicky. Pokiaľ ste Vašu objednávku zrušil, nechápem ako Vám mohla písať pošta.

Howick s.r.o.

• Rychle dodanie, do 24hod.
    • Ziadna

Howick s.r.o.

Mobil iPhone 6 bol dodany ok ale s UK nabijackou. Avsak na druhy den po mojom telefonate som dostal spravnu nabijacku. Takze napravili chybu a som spokojny.

Howick s.r.o.

• obchod hodnotím kladne, nič žiadny problém nebol dodanie bolo rýchle ako som ocakaval, a nielen dodanie objednavky ale este sme objednavku emailom zmenili zo zlatého mobilu na čierny, a este jedna iskrička : ked som rozbalil baliček s tf, tak nabíjačka nieje pre naše 220v siete. Ked som im to oznámil za 2 pracovné dni mi pošta doručila originál nabíjačku zadarmo Ďakujem zatial som spokojný,

Bez problémov, rýchle dodanie

• Rýchle dodanie

• podvod s DPH

ceny su uvadzane s DPH, ale uplatnit si ju nemozete, cize firmasi uctuje neopravnene DPH - kontrolu na nich!

Dobrý deň, milý zákazník,

pri Vami objednanom telefóne sa nedala uplatniť DPH, nakoľko bol z výkupu o čom ste bol aj písomne upozornený hneď po vystavení objednávky a o tomto fakte svedčí i jeho cena.

• rýchle dodanie

• Nepoužiteľná koncovka do zástrčky

Dobrý deň, milý zákazník,
    kľudne ste nám mohli kontaktovať telefonicky alebo mailom na [email protected] a poslali by sme Vám nový adaptér k objednávke zadarmo.

• Nedodaní zásilky