- Rýchla komunikácia so zakaznikom
Rýchlosť, presnosť, spoľahlivosť.
- Ceny
- Možnosti platby
- Možnosti dopravy
Všetko prišlo v poriadku a za prijateľnú cenu
- Dobré ceny, rýchle doručenie
- Mali akciu na tovar v rámci Black Friday, tak bola nejaká 5% zľava
- Tovar skladom
- Rýchlo expedované
- Ten istý tovar, ale dve odlišné ceny. Jeden tovar v sklade predajne a druhý tovar na externom. Nechápal som. Išlo o olejové filtre. Rozdiel nebol veľký cenovo, ale predsa len logika nepustí.
Obchod odporúčam, pretože bola akcia v čase kúpy ale sú aj lacnejšie možnosti kúpy.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Nemožnosť objednania si jedného kusu maziva K2 CERA High-Temp. Brake grease, 100ml. Chcel som 1 kus, no prišlo 5. Keď som začal pátrať kde som spravil chybu, zistil som že tým že som pri nákupe odklikol "kúpiť", automaticky mi to objednalo 5 kusov. Keď som potom začal zisťovať ako je to možné, zistil som že keď kliknem na tento tovar tak je automaticky ponúkaných 5 kusov čo som si pri objednávaní nevšimol. Neviem prečo je to tak, ale ešte som sa s tým nikdy nestretol. Všade býva v ponuke 1 kus, prípadne 2 kusy (pár). A čo ma ešte viac zaráža je, že teraz na ich web stránke keď sa len tak pokúsim v okienku kde sa zadáva počet kusov prepísať tú 5 na 1 tak zisťujem že to nejde. 5 vymažem, napíšem 1, odídem z toho okienka a 1 sa sama zmení na 5. Zvláštne. Neviem či o tomto probléme vedia a ja teraz neviem čo budem s toľkým keramickým mazivom robiť. Asi si s tým budem umývať zuby. Tam je sklovina, mazivo je keramické, no to by snáď aj mohlo fungovať...:-)
- Dobré ceny tovaru, rýchle dodanie, veľky vyber
Dodržanie termínu dodania.
- Široký sortiment skladom
- Ceny
- Rýchlosť a cena doručenia
- Možnosť doručenia do balíkoboxu
Toto bol moj druhý nákup. Diely a oleje ktoré potrebujem majú skladom a nemusím objednávať z viacerých eshopov. Doručenie je rýchle a je možnosť balíkoboxu.
Všetko v poriadku
- Musel som výrobok upraviť aby bol použiteľný
- Seriózna firma, rýchle dodanie, kvalita
Rychlosť,cena
- rýchlosť vybavenia objednávky
- rýchlosť dodania
- priazniva cena rychle dodanie ,vsetko v poriadku.
Veľká spokojnosť, komunikácia ochota poradiť rýchle odpovedajú na email.Kvalitne zabalený tovar odporúčam všetkým!
- Ok
Super obchod,palec hore.
najlepšia cena na trhu
Rýchle jednanie. Dodanie tovaru na druhý deň. Perfektné zabalené.
- velmi prijemne ceny
- rychle dodanie