• dlhé doručenie, 6 dní od objednávky a tovar nedoručený

• Dostaneš iný tovar

Predávajú iné než ponúkajú

Prišli mi nabíjačky opotrebovane

Tovar nezodpovedá popisu

Prvý a posledný krát u vás !

26.11.2023 som objednal tovar a do dnešného dňa 3.12.2023 nebol doručený

Objednane a zaplatene aj SPZtky ku autickam
    Akosi nane zabudli

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Žiadal som o zrušenie objednávky, keď som zistil že som sa trochu unáhlil a objednal nesprávnu hračku. Tak som napísal na kontaktný mail. A odpoveď? Absolútne žiadna!!! Keby aspoň odpísali, že už dajme tomu sa to nedá zrušiť, ale absolútna ignorácia. A ešte sa spýtate na názor? Tak tu je: Nikdy v živote si už z danej stránky nič nekúpim! Pekný deň

• Chýbal komponent z autíčka bez ktorého sa nedá zložiť.
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Tovar mi stále nedorazil!!!Dostal som sms o doručení balíka ale nedorazil.

• Veľmi dlhé dodanie

Sama pracujem na eshope a tovar sa expeduje maximálne do 48 hodín. Tu to trvá o dosť dlhšie. Objednávku som zaplatila a o dva dni mi prišiel mail,že nie je uhradená a ak to do dvoch dní neuhradim,objednávka sa ruší.

Reakcia obchodu Ministerstvo Hračiek

Preverili sme váš prípad a je možné, že došlo k technickému problém keď sme obnovili prepojenie s bankou.
    Veľmi sa ospravedľnujeme a urobíme všetko preto, aby sa podobná situácia neopakovala, nakoľko sa vždy snažíme odosielať veci takmer okamžite.

Budete kontaktovaná našim centrom zákazníckej starostlivosti, aby sme vám vykompenzovali túto nepríjemnú situáciu.

Váš Minister Hračiek

• Chýba návod v slovenčine

• Poškodený tovar

Hračky sú v skutočnosti menšie ako na webe. Síce sa tam píšu rozmery ale vizuálne to klame.

• reklamacia vybavená v kratkom case
    • Zial, nie som ani na druhy x spokojna. Tento tovar bol refundacia za predchadzajucu reklamaciu a napriek tomu tovar nebol skontrolovany a bol odslany nekompletny a nefunkcny, vlacik sa nedal na seba napojit.
    • Tvar posobi velmi lacno, urcite som videla za tu cenu aj vlaciky v krajsom prevedeni
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Strašne dlhá čakacia doba! Máte napísané že bleskové doručenie, môjmu synovi to malo prísť na oslavu a dnes je dávno po oslave a darček nemá.
    • Veľmi krásne ďakujem …