Reklama

Spokojnosť 100% ďakujem

rýchle dodanie a kvalitný tovar

kvalita,rýchlosť dodania

• Velmi ochotna pani na telefone poradila....

Odporúčam, ked budem niečo potrebovať tak iba vás !!! ďAKUJEM Magdaléna Slobodová a jej spokojný pes....je už starý a chorý potreboval vozík.....

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie! Veľmi si vážime Vašu dôveru aj spokojnosť.

Som veľmi spokojná.

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. :)

• Rýchle dodanie a s vankúšom a poťahom som veľmi spokojná

Ďakujeme veľmi pekne! :)

spokojnosť

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme, veľmi si vážime každú pozitívnu spätnú väzbu. :)

Ďakujeme! :)

Bola radosť spokojnosť

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Zo srdca ďakujeme za krásne hodnotenie.

Tento obchod neodporúčam!! Objednala som si od nich čiapku pre babätko a v obale v ktorom bola čiapka zabalená bol zdochnutý pavúk .. a súprava na ktorej je napísané 100 bavlna je obyčajná silonová suprava ako s činského obchodu a bavlna to neni ani z ďaleka. Takže zamňa nikdy viac !!!!!

Reakcia obchodu Mimulo.sk

veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie. Takáto skúsenosť nás úprimne mrzí a rozhodne nejde o štandard, na akom si zakladáme.

Samozrejme Vám radi ponúkneme výmenu alebo reklamáciu tovaru, aby sme mohli celú situáciu čo najskôr vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Zároveň celú záležitosť dôkladne preveríme, aby sme zistili, kde nastal problém – či už pri balení alebo pri samotnom produkte. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a pomáha nám naše služby neustále zlepšovať.

Ešte raz sa úprimne ospravedlňujeme a veríme, že nám dáte príležitosť napraviť tento nepríjemný dojem.

Tím Mimulo.sk

Rýchle dodanie.

Ďakujeme! :)

• objednávka bola hneď vybavená, tovar bol doručený rýchlo a v poriadku

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme za Vašu dôveru a milé hodnotenie. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nie som spokojná lebo ani netuším či mi tovar príde a kde sa nachadza

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojní. Snažili sme sa Vás kontaktovať, no zatiaľ sa nám to nepodarilo. Budeme veľmi radi, ak sa nám ozvete, aby sme mohli celú situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Ďakujeme veľmi pekne a veríme, že spoločne nájdeme vhodné riešenie.

Komunikácia na 1+, rýchle dodanie, odo mňa veľká spokojnosť

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Veľmi pekne ďakujeme za milé slová. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.

Už to budú tri týždne a objednávka nedorazila

Reakcia obchodu Mimulo.sk

veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie. Mrzí nás, že sa objednávku nepodarilo úspešne dokončiť a že sme Vás sklamali. Ako sme sa už spolu dohodli, objednávku sme na Vašu žiadosť zrušili.

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veríme, že nám v budúcnosti dáte príležitosť ukázať, že naše služby vedia prebehnúť k Vašej spokojnosti.

Autíčko je pekné, ale sklamal ma materiál a hlavne rúčka, nie je vôbec pevná, dosť sa ohýba.

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu :)

• Jednoducho a rýchlo.

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojní.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme, veľmi si vážime každú pozitívnu spätnú väzbu. Prajeme Vám krásny deň!

• Rýchle dodanie a všetko sedí s popisom pri tovare.

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Zo srdca ďakujeme za krásne hodnotenie! :)

Tovar prišiel dobre zabalený, a rýchlo.Som spokojná vyzerá kvalitne

Reakcia obchodu Mimulo.sk

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie! Veľmi si vážime Vašu dôveru aj spokojnosť.