- Mám iba dobré skúsenosti, všetko rýchlo vybavené, seriózny obchod
Aj tie veci sú krásne a kvalitné
- Kvalitný tovar
- Široký výber
- PERFEKTNÉ KOŽENKY (KTORÉ INDE NENÁJDETE)
Som pravidelný zákazník a ešte som sa nesklamal!... Široká ponuka tovaru (ešte sa mi nestalo, že by som niečo nenašiel), super ceny a rýchle dodanie. Navyše sú veci vždy dobre zabalené - na čom si osobne veľmi zakladám. Vrelo odporúčam!! 10/10
Reakcia obchodu Metalshop.sk
moc děkujeme za krásnou recenzi a za Vaši věrnost! Jsme rádi, že jste spokojený s naším sortimentem, kvalitou zboží i rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Hezký den.
Andrea, METALSHOP -
- velmi dobre zabaleny tovar
Výhoda
doručenie bolo super aj tovar v poriadku.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
moc děkujeme za hodnocení! Jsme rádi, že doručení proběhlo hladce a že jste s naším zbožím spokojený. Budeme se těšit na další nákup! Hezký den.
- 1*
- Kvalitné produkty , velký výber , rýchle dodanie .
Bylo to tenkrát poprvé a jsem nesmírne spokojen. Pokud budu něco dále potrebovat, vždycky jse obrátím na váš krám.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
moc děkujeme za pozitivní recenzi! Velmi nás těší, že jste byl spokojený hned při první objednávce. Uděláme vše pro to, aby každá další zkušenost byla stejně příjemná. Děkujeme za důvěru!
Andrea, METALSHOP -
Dobry vyber, nasiel som co som hladal. Rychle dodanie.
Výhoda
tovar dosiel do 48 hod ca,ale hned v den dodania sa vyrobok zacal kazit(okovany opasok)- zacal vypadavat kruzok do ktoreho vlozite jazyk pracky
Reakcia obchodu Metalshop.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že je produkt kazový. Prosíme, vyplňte náš reklamační formulář – jakmile jej obdržíme, spojí se s Vámi naše reklamační oddělení a situaci co nejdříve vyřešíme. Formulář najdete zde: https://www.metalshop.sk/reklamacie-vratenie/.
Děkujeme za pochopení.
Všetko OK !
Všetko super, dodanie trvalo ani nie dva celé dni, riadna rýchlovka. Veľkosť sedela parádne.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
děkujeme moc za Vaši zpětnou vazbu! Jsme opravdu rádi, že dodání proběhlo rychle a že velikost seděla přesně podle Vašich představ. Snažíme se vždy zajistit co nejlepší servis a spokojenost našich zákazníků, takže takové komentáře nás moc těší a motivují. Hezký den.
Výhoda
- Áno sme veľmi spokojný zo všetkým
- Prehladne
- Perfektné