- rýchle jednanie, podrobný popis produktu
- sú drahý. ten istý výrobok som inde neskôr našiel o polovicu lacnejší
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Dodržujeme doporučené ceny výrobce a pokud někdo prodává produkty pod stanovenou cenu, tohle neovlivníme. Většinou to jsou e-shopy, které nabízejí zboží za menší ceny a slibují zboží skladem. Stává se však, že zákazník po vytvoření své objednávky často zjistí, že spoustu zboží skladem nemají. Sami ho objednají až po té, co dostanou Vaši objednávku, čímž si výrazně snižují skladové náklady a zákazník na zboží čeká velmi dlouho. Na našich stránkách jednoduše zjistíte co máme skladem přímo na cetrálním skladě (Bystřice), popřípadě na jedné z našich prodejen. Pokud máme zboží na centrálním skladě odesíláme zboží nejpozději do druhého pracovního dne.
Pája - Metalshop -
Nemôžem ohodnotiť produkty keď mi po týždni stále neprišli
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás zpoždění Vaší objednávky. Podle našeho systému jsme Vám balíček odesílali již minulý týden a podle sledovacího čísla jste svou objednávku již obdržel. Pokud byli nějáké problémy na straně dopravce, tak nás to samozřejmě mrzí, ale doufáme, že jste se svou objednávkou spokojený a vše je v pořádku. Těšíme se na Váš další nákup.
Pája - Metalshop -
- Objednaná mikina mala úplne iné rozmery ako uvedené na stránke
- Mikina nemala hodnotu ani 10€ nie to ešte 55€
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, ačkoliv negativní. Je nám líto, že nejste se svou objednávkou spokojený. Máte právo na odstoupení od smlouvy do 14-ti dnů od vyzvednutí zásilky. Zde posílám formulář: https://www.metalshop.cz/reklamace-vraceni/. Velikostní tabulky na našich stránkách jsou pouze orientační. Můžete nás kontaktovat na [email protected] a my Vám rádi cokoliv na požádání přeměříme.
Pája - Metalshop -
Obyčajné bavlnené tričko ktoré sa dá kúpiť za 5€. Akurát je na ňom vytlačená logo skupiny.Som veľmi sklamaná Cena vôbec nezodpovedá tomuto produktu.
2 z 3 triciek neboli v skutocnosti ako v ponuke na stranke
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu hoci negatívnú. Je nám veľmi ľúto, že so svojou objednávkou nie ste spokojný. Boli by sme veľmi radi keby ste nás kontaktovali na e-mail [email protected] a povedal nám v čom konkrétne sa líšil popis tričiek, alebo nezodpovedala fotka? Radi túto skutočnosť napravíme. Samozrejme máte právo na vrátenie tovaru najneskôr 14 dní od prevzatia objednávky https://www.metalshop.cz/reklamace-vraceni/. Radi poradíme na tel. +420 228 885 606. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.
Pája - Metalshop -
- Vysoká cena v pomerne k ubohej kvalite
- Obchod prezentuje predaj kvalitných výrobkov za,, primerane,, ceny mne však dorazila mikina made in Honduras
- Nekvalitný material
- Nekvalitná potlač
- Potlač nezhodna s fotografiou
- Chyby v potlači
- Pánska mikina s dámskym zapinanim (zip na opačnej strane
Dôvod VRÁTENIA tovaru je hlavne nekvalita materiálu, nekvalita potlače s viditeľným chybami,
nezhodnosť dizajnu na foto v eshope s originálom doručeným do mojich rúk a v neposlednom rade
zips na opačnej strane - mikina je pánska a ma zip nasity ako dámska mikina. Bola to moja prvá
objednávka z vášho metal shopu a myslím ze aj posledná, objednavala som priateľovi Vianočný
darček! Podotýkam v hodnote skoro 70 EUR, ak by som ho nerozbalila skôr... než ho dám pod
stromček hanbila by som sa ako pes... to co ste mi poslali mi pošle aj aliexpress a s vyššou
kvalitou a nebudeme ani ďaleko... predávate tovar kt. sa tvári na kvalitu a pýtate si za to slušne
sumy... Za mikinu z Hondurasu, kt. tak aj vyzera. Jednoducho som veľmi sklamaná.
Mikina bola vrátená, obchodník nekomunikuje.Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý den, mrzí nás Vaše špatná zkušenost s nákupem u nás. Váš požadavek byl zpracován ve lhůtě. Ačkoliv jsme dodatečně řešili chybu s nesprávným tvarem IBANu, tak se nám nakonec podařilo vrátit peníze v zákonné stanovené lhůtě. Omlouváme se ještě jednou za pomalejší proces, který mezi jinými ovlivnil i předvánoční shon a enormní nárůst požadavků a úkolů v onom období. S pozdravem Tomek - METALSHOP
- Nosím M alebo L, a tričko, ktoré som si objednala je XL, a veľkost je pre mňa veľmi malý
Nosím M alebo L, a tričko, ktoré som si objednala je XL, a veľkost je pre mňa veľmi malý.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
pokiaľ veľkosť nesplnila Vaše očakávania, tovar môžete vrátiť alebo vymeniť. Tu nájdete viac informácií o tom, ako postupovať: https://www.metalshop.sk/s/reklamacia-a-vratenie-tovaru/
tím METALSHOP -
Objednal som mikiny na vianoce, hneď sekundu po objednávke som sa snažil kontaktovať obchod aby zmenili veľkosť jednej z mikin, napísali mi až o tri dni že objednávka je už odoslaná a už ju nemôžu zmeniť. Objednávka doteraz nedošla, to už je druhý týždeň čo čakáme.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
děkujeme za zpětnou vazbu, byť negativní. Za vzniklou situaci se Vám velice omlouvám, věřte, že jsme dělali co jsme mohli.
V předvánoční době jsme toho měli opravdu hodně, emailů od zákazníků bylo tolik, že se bohužel stává, že nedokážeme reagovat tak rychle, jak bychom si představovali.
Vaše objednávka byla odeslána hned druhý den po jejim vytvoření, bohužel jsme tedy Vámi požadované změny nemohli provést. Balíček se k nám po několika dnech vrátil, o čemž jsme Vás ihned informovali a v následující e-mailové komunikaci jsme se dohodli na vrácení částky za objednávku a tím situaci uzavřeli. Peníze Vám již byly vráceny zpět na Váš účet.
Ještě jednou se omlouvám za vzniklé komplikace a doufám, že i přes tuto špatnou zkušenost nám zachováte přízeň.
Budeme se těšit na další Vaše objednávky.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
Bea-METALSHOP -
- V utorok som si objednala veci, vo stvrtok mi na mail prisla reklama: ak si objednate do dnes v noci tak tovar dorazi do Vianoc. Je 10 dni po mojej objednavke a moja zasielka neni ani oen na ceste. Fakt nerozumiem ale zacinam mat pocit ze ma niekto oklamal.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Máte pravdu, podarilo sa nám odoslať Vašu objednávku len 2 dni pred Vianocami. Zásielka bola doručená až 28. decembra 2021. To nie je dobrý výsledok, priznávame. Veľmi nás to mrzí, ale vo Vašom prípade nám to skutočne nevyšlo podľa našej bežnej – a trúfam si hodnotiť – prvotriednej praxe, ktorú len tu na Heuréke docenilo už niekoľko tisíc spokojných zákazníkov. Radi by sme Vám to nejako vynahradili. Napríklad zľavou na ďalší nákup. Ak budete u nás robiť novú objednávku, tak prosím opäť uveďte tú istú Vašu emailovú adresu ako v prípade tejto objednávky a napíšte do poznámky (4. krok v objednávke): prosím o zľavu prisľúbenú na Heuréke (ID recenzie: 118370703). Pekný deň! :-) Tomek - METALSHOP
Zavádzajúce informácie o zložení materiálu. Tovar nezodpovedal deklarovanej kvalite.
Tovar bol objednany pred tyzdnom. Prislo potvrdenie o objednavke, ale ziadna informacia kedy bude tovar doruceny.
- Nekvalitny merch
- Zlá komunikácia so zakaznikom
Reakcia obchodu Metalshop.sk
Dobrý den vážený zákazníku!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že to tentokrát nebylo na stoprocentní hodnocení :-(
Mohl byste nám prosím upřesnit, s čím konkrétně jste nebyl spokojený, kde se vyskytl problém?
Rádi bychom se poučili a do budoucna se případným nepříjemnostem vyhnuli.
Můžete se rozepsat na [email protected]
Pěkný den!
Bea-Metalshop -
Zľava 20% bola na druhy deň po objednaný.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
je nám líto, že jsme nabídli slevu, o kterou jste měl zájem, až den poté, co jste u nás objednal zboží. Ale takhle to prostě chodí. Promo akce přicházejí znenadání. Jinak to ani dělat nejde. Kdybychom týden dopředu všechny na slevu upozornili, tak u nás celý týden nikdo nenakoupí, protože budou všichni čekat "na tu slevu". Dělat to, tak jsme z obchodního hlediska bankrot. :-) Věřím, že se Vám podaří využít některou z příštích promo akcí. Neustále se snažíme o naše klienty pečovat a povzbuzovat je k nákupu.
Pěkný den!
Tomek - METALSHOP -
zhrnuto do tří slov plaťí pro slovenske dpl nebo zasilkovnu nebo co to je Dopravce Je Kokot !najdite si někoho jineho
ste moc drahí..v porovnaní s inými, čo ponúkajú rovnaký tovar....a vôbec nedoplnujete predané velkosti.../niekedy aj rok vidím u určitých produktov rovnaké veľkosti...napr. u pánskych tričiek zostáva veľkosť xs....!..to je až smiešne..nie..?
- Rýchle vybavenie objednávky.
Cena osušky, ktorú som objednávala je vysoká a kvalita je veľmi zlá.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
mrzí nás, že nie ste s nákupom spokojná. :-( Odstúpiť od zmluvy môžete do 14 dní od doručenia tovaru na Vašu adresu vyplnením formulára na vrátenie tovaru: https://www.metalshop.sk/s/reklamacia-a-vratenie-tovaru/
Tomek - METALSHOP -
Objednal som a čakám ešte a ne doručení neviem prečo.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
pokud se něco děje (ve Vašem případě spíše neděje) s Vaší objednávkou, neváhejte nás kontaktovat jak emailem ([email protected]), tak i telefonicky (+420 228 885 606). Vaši objednávku prověříme a objasníme, v jaké je fázi a kdy Vám bude doručena.
METALSHOP -
Katastrofálny customer service. Nikdy viac...Arogancia predávajúcich akú som ešte nikde nevidela. Obchod nemal absolútne žiaden úmysel vyriešiť problém.
Reakcia obchodu Metalshop.sk
velice se Vám omlouvám, pokud máte pocit, že jsme určitým způsobem pochybili. Opravdu byste nám pomohla, kdybyste upřesnila, oč se jednalo - číslo objednávky, Vaši emailovou adresu, cokoliv, podle čeho bychom mohli situaci prověřit. Napište nám na email [email protected]. Situaci určitě nenecháme jen tak.
METALSHOP -
- drahy tovar
Reakcia obchodu Metalshop.sk
děkujeme za Váš komentář. Ceny jsou bohužel nekonečné téma. Pro někoho moc, pro někoho přijatelné. Snažíme se prodávat kvalitní věci a také produkty, které jinde nenajdete. Toto se může projevit na ceně. Nabízíme ale také mnoho slev a slevových akcí. Stačí sledovat naše webové stránky.
METALSHOP