- Kvalitný produkt
Rýchle doručenie, odporúčam
- Komunikácia
- Praktický tovar
Odporúčam, s nákupom som spokojná
som spokojny.
- rýchle dodanie, tovar v poriadku
- nakupovala som prvýkrát...
Rýchle dodanie tovaru. Tovar je rovnaký aký bol na obrázku . Som spokojna a obchod odporucam .
Veľmi pekne ďakujem za rýchle dodanie objednaného tovaru. Som veľmi spokojná s obchodom, určite využijem aj v budúcnosti.
Rýchlosť a to, čo som si objednala, prišlo.
Komunikácia s obchodom pri reklamácii bola veľmi dobrá. -
- Tovar presne podľa predstavy
- Komunikácia
Spokojnosť , rýchle dodanie a super komunikácia. Nakúpim znova .
Dlhé dodanie.
Super rýchle dodanie, odporúčam :)
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s nákupom u nás spokojný. Ďakujeme za Vašu recenziu.
- Ziadna
- Dlha doba dorucenia
Pasova distribucia bez dorazu na kvalitu....
Vážený zákazník,
Objednávka Vám bola doručená na nasledujúci pracovný deň. Objednávku ste vytvorili 30.09 v sobotu a zásielka Vám bola odoslaná hneď v pondelok 2.10 a doručená 3.10. TRACKING: https://tracking.packeta.com/sk_SK/?id=4875623912
Najrýchlejšie dodanie aké je vôbec možné, kedže dopravcovia cez víkend nedoručujú :)
S pozdravom Tím mespi.sk -
Tovar prišiel do dvoch dní, presne ako na foto.
- Rychlé doručenie
- Super komunikácia
- Tovar som na inej stránke nenašla
- V ponuke super značka z Anglicka
Som spokojná s kúpou tovaru, všetko došlo v poriadku a veľmi rýchlo
S pozdravom Tím mespi.sk -
Objednávala som si tesniacu lištu do okien a dverí šedú ale neprišla namiesto toho mi prišiel iní balík tak som to musela poslať späť
Reakcia obchodu mespi.sk
zrejme došlo k omylu z Vašej strany, pretože balík ste si neprebrali v packete a vrátil sa nám späť ako neprebratý.
Iný balík sme Vám neposielali.
TRACKING: https://tracking.packeta.com/sk_SK/?id=1093300962
- Žiadna
Super obchod rýchle dodanie a kvalitný tovar
S pozdravom Tím mespi.sk -
Nefunkcna pasca na potkany, dokryvena.
Reakcia obchodu mespi.sk
Dobrý deň, komunikovali sme spolu a uviedli sme Vám, že tovar Vám môžme vymenit alebo ho môžte vrátiť a budú Vám vrátené peniaze. Tovar Vám nevyhovoval, ale napriek tomu ste neodstúpili od zmluvy a tovar nevrátili. Tak zrejme bola pasca v poriadku, len ju treba vedieť nastaviť podľa návodu na použitie.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
- Spokojný som
S pozdravom Tím mespi.sk -
Kratka dodacia doba a dobra komunikacia.
Moja prvá skúsenosť s týmto obchodom, a musím povedať, že som nadmieru spokojná. Prehľadná objednávka, výborná komunikácia, rýchle vybavenie a doručenie, tovar taký, aký som chcela a ešte aj odmena za recenziu. Takže ďakujem a vrelo odporúčam.
S pozdravom Tím mespi.sk