- kvalitné spracovanie
- rýchle doručenie
Na Mespi som objednával box na svadobné blahoželania a som veľmi spokojný. Box vyzeral pekne, bol kvalitne spracovaný a na svadbe splnil presne svoj účel. Určite odporúčam.
- Ochota, príjemné vystupovanie, rýchle dodanie
- Mespi odporúčam
- veľký výber párty dekorácií
- rýchle doručenie
Na Mespi som objednával veci na párty a bol som veľmi spokojný. Veľký výber dekorácií, dobré ceny a všetko prišlo v poriadku. Na oslavu určite odporúčam.
- veľký výber
- bezproblémová objednávka
S nákupom na Mespi som veľmi spokojný.
- prehľadná stránka
- rýchle doručenie
S nákupom na Mespi som spokojný. Majú veľký výber, objednávka bola vybavená bez komplikácií a tovar dorazil v poriadku. Produkty zodpovedali tomu, čo bolo uvedené na stránke. Obchod určite odporúčam.
- rýchlosť vybavenia a doručenia
- široký výber
- pomer cena–kvalita
Som veľmi spokojný s nákupom. Objednávka prebehla bez problémov, tovar prišiel dobre zabalený a zodpovedal popisu aj fotografiám. Oceňujem dobrý výber, prehľadný e-shop a bezproblémové doručenie. Určite odporúčam a rád tu nakúpim znova.
- vyber tovaru
- neskoré doručenie
- obchod bez komunikácie, na telefonaty nikto nereagoval
všetok tovar bol označený skladom, že môže byť doručený na ďalší deň, napriek tomu trvalo doručenie týždeň a výzdoba na oslavu prišla až po oslave....
Reakcia obchodu mespi.sk
úprimne nás mrzí, že Vaša objednávka s výzdobou dorazila až po oslave. Chápeme, že pri takomto type tovaru je termín doručenia rozhodujúci, a v tomto prípade sme Vaše očakávania nesplnili.
V uplynulých dňoch sme realizovali väčšiu reorganizáciu skladu, v dôsledku ktorej sa nám niektoré objednávky nepodarilo vyexpedovať v našom obvyklom čase. O možnom predĺžení expedície sme počas tohto obdobia informovali upozornením na našej stránke. Uvedomujeme si však, že samotné upozornenie nenahrádza včasné doručenie a nemení Vašu nepríjemnú skúsenosť.
Mrzí nás tiež, že sa Vám nepodarilo spojiť s nami telefonicky. Počas reorganizácie bola naša zákaznícka podpora výrazne vyťaženejšia než zvyčajne, no komunikácia z našej strany mala byť napriek tomu lepšia. Aj za to sa Vám ospravedlňujeme.
Rýchle doručenie, široký výber a ochota pri komunikácii patria medzi veci, ktoré naši zákazníci pri mespi.sk dlhodobo oceňujú. O to viac nás mrzí, že Vaša skúsenosť bola tentoraz opačná. Reorganizáciu skladu sme realizovali práve preto, aby sme mohli ďalšie objednávky vybavovať ešte rýchlejšie a spoľahlivejšie.
Za vzniknuté komplikácie sa Vám ešte raz úprimne ospravedlňujeme.
tím mespi.sk -
Tovar mi este neprisiel
Reakcia obchodu mespi.sk
mrzí nás Vaše negatívne hodnotenie. Objednávku ste vytvorili 14. 7. 2026 a podľa záznamov spoločnosti GLS bola zásielka úspešne doručená už nasledujúci deň, 15. 7. 2026 o 12:07 na uvedenú dodaciu adresu.
Objednávku sme teda vybavili a doručili v priebehu jedného pracovného dňa. Ak ste zásielku napriek potvrdenému doručeniu osobne neprevzali, kontaktujte nás, prosím, aby sme mohli preveriť, kto ju na adrese prevzal.
Tím mespi.sk -
- Expresné dodanie
- Skvelá komunikácia s personálom
- Ochota a rýchlosť komunikácie
- Rýchle a spolahlivé dodanie ,široký výber produktov
- Rýchle doručenie
Okamžite doručenie,najlepšia firma na Slovensku!!!komunikácia na úrovni ,klobúk dolu pred ľuďmi z tejto firmy!odporúčam !skúste neoľutujete!
Druhý krát som objednala z tejto stránky a vsetko prebehlo velmi dobre, odporúčam.
- rýchle dodanie
Rýchle a bezproblémové