Výrobok nemá mnou očakávanú kvalitu čo sa týka manipulácie

• Aj keď bol zapnutý lapač hmyzu, išli nas zožrať komáre.

Tovar prišiel poškodení a nefunguje ako má

• Žadná
    • Vyrobek za tu cenu neni kvalitni pračka se pohybuje aj tak skoda peněz.

Obchod je fajn ale takovy stejny vyrobek jsem mohla koupit za menši cenu a vetši množstvi v nejmenovaném obchodě.

• Dodanie tovaru bolo v poriadku
    • Myslela som, že lišta bude pevnejšia a prilepenie bude silnejšie. Už pri inštalácii sa veľmi ľahko odlepovala.

Tento výrobok nesplnil moje očakávania.

Dlhé dodanie.

• Ziadna
    • Dlha doba dorucenia

Pasova distribucia bez dorazu na kvalitu....

Vážený zákazník,

Objednávka Vám bola doručená na nasledujúci pracovný deň. Objednávku ste vytvorili 30.09 v sobotu a zásielka Vám bola odoslaná hneď v pondelok 2.10 a doručená 3.10. TRACKING: https://tracking.packeta.com/sk_SK/?id=4875623912
    Najrýchlejšie dodanie aké je vôbec možné, kedže dopravcovia cez víkend nedoručujú :)

S pozdravom Tím mespi.sk

Objednávala som si tesniacu lištu do okien a dverí šedú ale neprišla namiesto toho mi prišiel iní balík tak som to musela poslať späť

Reakcia obchodu mespi.sk

zrejme došlo k omylu z Vašej strany, pretože balík ste si neprebrali v packete a vrátil sa nám späť ako neprebratý.
    Iný balík sme Vám neposielali.
    TRACKING: https://tracking.packeta.com/sk_SK/?id=1093300962

S pozdravom Tím mespi.sk

Nefunkcna pasca na potkany, dokryvena.

Reakcia obchodu mespi.sk

Dobrý deň, komunikovali sme spolu a uviedli sme Vám, že tovar Vám môžme vymenit alebo ho môžte vrátiť a budú Vám vrátené peniaze. Tovar Vám nevyhovoval, ale napriek tomu ste neodstúpili od zmluvy a tovar nevrátili. Tak zrejme bola pasca v poriadku, len ju treba vedieť nastaviť podľa návodu na použitie.
    V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
    S pozdravom Tím mespi.sk

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

tovar bez slovenského návodu na obsluhu

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Tovar nebol doručený

Reakcia obchodu mespi.sk

tovar Vám bol doručený do odberného miesta Packety, ktoré ste si zvolil. Tovar ste si však neprebrali a zásielka sa nám vrátila späť .

S pozdravom Tím mespi.sk

• Tovar nezodpovedal popisu a obrazku na uvedenej stranke. Tovar som vratila a cakam na vratenie penazi. Nie je hodny 5centov.

Ťažko hodnotiť, zakúpený tovar je nepouzitelny

• Dlhá čakacia doba. Najskôr zaslaný e-mail,že objednávka odoslaná, následne o 10 dní zaslaný e-mail,že objednávka sa iba pripravuje, balí. Nakoľko sa platí vopred, zákazník ostáva v obave, či mu vlastne objednávka dorazí.

Dlhá čakacia, zavádzajúca doba dodania.

Tovar som objednala dnes je 8 deň a zatiaľ žiadna reakcia o zásielke.

Doručenie super avšak produkt je nefunkčný. Nespĺňa svoju úlohu, nehreje. Prosím o vysvetlenie, prípadne o zaslanie nového výrobku. Ďakujem

• Tovar po viac ako týždni neprišiel, telefon nedvihajú nemôžem sa dopátrať čo je s objednávkou a je už dopredu zaplatený

• Uvádzam nižšie.

Dodané misky boli podstatne menšie než boli objednané nie sú vhodné na zapekanie pretože majú objem necelých 240ml a nie ponúkaných 460ml.

Reakcia obchodu mespi.sk

tovar ktorý ste si objednali - Maselnička/zapekacia miska ste obdržali správny. Taktiež rozmer je pri produkte uvedený správne! Telefonicky ste nám uviedli, že ste si sám vypočítal objem maselničky, ale vypočítali ste ho nesprávne!
    Pri produkte sa uvádza rozmer celej maselničky, a to vnútroný aj vonkajší rozmer!
    Už z názvu produktu je možné vyčítať, že je to primárne určené na maslo, zároveň to však môže slúžiť ako misa na zapekanie, lebo je to vyrobené z kvalitnej keramiky.
    Pokiaľ Vám tovar nevyhovuje môžte ho samozrejme do 14 dní vrátiť.