Nekvalitná preglejka, nevhodná na laserovanie... aj keď na webe uvádzajú, že je určená práve na laserovanie. Neviem či úmyselne, ale na stránke neuvádzajú kvalitu.
Záslepky z oboch strán, vyštiepené kraje... Vrátili sme ju. Dobropis samozrejme dostanete len v cene tovaru. Takže nič nekúpite a z vlastného vrecka platíte 2x dopravu. -
- Obchod nekomunikuje, aj na základe vyžiadania nemám informáciu o tovare a jeho doručení
Tovar mal byť u mňa do troch prac. dni. Je 7 pracovných a stále tovat nemám
Nepochopim načo niekto slubuje nieco co nedokaze splnit -
- Ponukaju tovar ktory nevedia zabezpecit
Objednaný tovar je stále na ceste už vyše týždňa a už chcete názor spokojnosti
dlhe cakanie
Tovar mal byt doruceny 3 prac dni po objednani. Az po telefonate bol tovar odoslany. Doruceny dufam bude zajtra, cize 6 dni.
Zakupil som u Vás robotický bazenový vysavač.Chýba návod na obsluhu v slovenčine.V balení boli pribalené 3 tužkové baterky k diaľkovému ovládaču
ktorý sa v balení nenachadza.Po preložení anglického návodu a následnom uvedení do prevádzky vysavač nefunguje.Pokúšal som sa viackrát k Vám dovolat ale nikto nezdvíha. -
Nebol dodaný návod k obsluhe len nejaký manuál v cudzích nákupoch
Môže dotazník spokojnosti predbehnúť objednaný tovar ? Tovar som objednal 22.02.2024 a ešte stále ku mne nedorazil a odpoveď na môj mail - žiadna. Čo mám vlastne hodnotiť ? Dobu dodania, kvalitu výrobku, komunikáciu obchodu ?
Zásielka stále vedorazila aj keď som sa informoval
- Obchod uvádza tovar skladom, ale tovar ani o týždeň neprišiel a ani ho nemajú.
Objednával som si 2× kábel vention 3,5mm jack na 2,5mm jack ale prišiel mi len jeden, ten druhý kábel v balíku bol prepojovací 3,5mm- beriem, stáva sa, kvôli jednému káblu nejdem posielať späť, najde sa využitie aj preň, ale dobudúcna si lepšie skontrolujte tovar ktorý posielate. Hviezdička dole
Reakcia obchodu Melgo.sk
Tovar v objednávke sme doposlali na vašu adresu a chybne zaslaný tovar sme Vám prenechali ako darček, nakoľko chyba vznikla na našej strane. Taktiež sme spolu komunikovali telefonicky ohľadom spokojnosti s objednávkou.
Veríme že sme problém vyriešili a v ďalšej objednávke budeme o to lepší.
Ďakujeme za hodnotenie.
Tím Melgo.sk -
- Komunikácia
- Dlhá dodacia doba
- Kvalita tovaru
Tovar mi bol doručený v poškodenom stave , predajca na reklamačný email nereaguje . Odporúčam nenakupovat v tomto eshope.
Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie.
Objednávka bola vytvorená 13.11.2023 popoludní. Pri každom produkte je uvedený dátum, do ktorého bude tovar doručený - doručenie sme splnili. Nasledujúci deň sme od Vás prijali informačný e-mail o poškodení tovaru (v tomto prípade menšie škrabance na konštrukcií gravírovačky). Na váš e-mail sme odpovedali do 24 hodín s možnými riešeniami. Následne ste vyplnili formulár na odstúpenie od zmluvy a do 3 pracovných dní od prijatia tovaru Vám bola platba vrátená. Situáciu sme vyriešili v priebehu 5 pracovných dní od doručenia tovaru.
Ďakujeme za hodnotenie. Aj takéto hodnotenia nás posúvajú vpred a nedostatky stále vylepšujeme.
Tím Melgo.sk -
- Najlacnejsia na trhu
Komunikacia žiadna musel som volat ja kde je tovar .Takže by som neodporucil
18 dní od objednávky.. Stále nič
Objednavku nedodali do terminu
Dlha doba dodania este nemam co hodnotit.
- Nedoručili tovar
- Nekomunikujú ani či ho vlastne doručia
Zrušila som objednávku lebo dva tyžne som čakala s nič a zrazu už keď som nemala záujem tak včera mi ju chceli doniesť ale som si objednala s heureky otporučam heureku spokojnosť za jeden deň mi prisly hodinky melgo nigdi viac ďakujem
Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň, objednávka bola vytvorená 23.12.2022 14:38. Expedovaná bola 29.12.2022. Po odoslaní zásielky sme Vás informovali e-mailom o odoslaní tovaru s podacím číslom https://tracking.packeta.com/sk_SK/?id=Z1277933565 . Objednávku ste zrušili po odoslaní tovaru.
Objednávku sme teda odoslali po 2 pracovných dňoch od objednania avšak sviatky a nepracovné dni doručenie bohužiaľ predlžujú.
Pekný deň prajeme
S pozdravom tím Melgo.sk