- Nie je mozne vybrat ine dorucenie, iba Packetu a to je katastrofa
- Poskytuje reklamáciu zdarma.
- Nekontroluje tovar pred pdpslanim
Dorazil mi zamenený tovar, tovar pred odoslaním nebol skontrolovaný a tak nám prišiel nesprávny.
Našťastie majú milých pracovníkov a začali to ihneď riešiť. -
- Absolutne mi neboli dorucene ziadne dalaie informacie ohladom platby a stavu objednavky
Uplne zle
Dnes je 24,09,2022 - tovar nedorazil a na dotaz mailom nikto nereaguje.
Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň pán Boris,
Prvý kontakt z vašej strany cez e-mail k nám prišiel minútu pred tým ako ste napísali toto hodnotenie. Z tohto dôvodu bohužiaľ na e-mail nedokážeme odpísať tak rýchlo.
Zásielku sme Vám odoslali avšak z dôvodu nesprávne zadaného kontaktného čísla nedokázal kuriér doručiť zásielku na správnu adresu. Zásielka sa nám preto vrátila späť (https://tracking.packeta.com/sk/?id=1261333259). Taktiež bola chyba v adrese avšak túto chybu sme po spoločnej komunikácií odstránili a následne odoslali kuriérom znovu. Objednávka bola následne doručená na vašu adresu.
Sme radi že sa situácia vyriešila a veríme že ste s nákupom spokojný.
- Pouzivany laser
- V baleni bola HRDZAVA BATERKA
- Nebolo na stranke pisane ze je pouzivany
Po objednani prisiel laser do par dni, dorucenie bolo v celku rychle. Prve dojmy boli ze krabica ktora prisla bolo vidiet ze uz bola otvorena, dalej baterka ako som napisal bola hrdzava a bola tak hrdzava ze aj to balenie vnutri chytilo hnedu farbu a bolo od toho zasvinene, pomer cena kvalita je ok ale to ze si niekto kupuje na eshope vec kde nikde nepisu ze je pouzivana a v baleni vam pride toto je hnus a maximalne neprofesiolnalne. Ak pan ktory to posiela nema peniaze na kupu novej baterky ale robi šmeliny a nove baterky si pravdepodobne nechava pre seba je dost smutne
Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň pán Nespokojnost,
Tovar sme Vám dodali podľa požiadavky v objednávke. Mrzí nás že bol produkt v nevhodnom stave.
Nakoľko ste nás nekontaktovali a prečítali sme si danú recenziu, kontaktovali sme Vás telefonicky s tým že chceme danú situáciu napraviť. Nakoľko je to naša chyba a produkt môžete podať na reklamáciu. Po zodvihnutí telefónu sme sa predstavili a v tom momente ste hovor ukončili. Ďalej sme sa s vami nemohli skontaktovať nakoľko nezdvíhate telefón a na e-mail neodpovedáte.
Chceli sme sa situáciu napraviť keďže chceme aby boli obe strany spokojné avšak vy situáciu nechcete riešiť.
Snažíme sa vyriešiť každý problém, avšak bez komunikácie oboch strán to bohužiaľ nie je možné.
S pozdravom tím Melgo.sk -
- Pozor su to podvodnici !!!
Pozor su to podvodnici !!! Tovar nedodali !
Neodporucam tu nakupovat.Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň pán Kristian,
Dňa 18.7.2022 sme Vás kontaktovali telefonický aj e-mailom že daný tovar je vypredaný o nás aj u dodávateľa. Nakoľko ste neodpovedali, čakali sme na spätný kontakt od Vás. Doposiaľ ste nás nekontaktovali takže objednávka bude stornovaná.
Určite si nechceme kaziť meno, preto nikoho nepodvádzame a všetko sa snažíme vyriešiť čo najefektívnejšie, avšak bez komunikácie to bohužiaľ nie je možné.
Tovar mi nedošiel !!!
Písali , že tovar je na sklade a a ani po 9 dňoch tovar nemám . Vzdialenosť ňmedzi nami je 35 km .... objednávku z Čiech som mala do 3 dni doma
- Zavádzajúci údaj o dodaní
- žiadne
- zdĺhavý termín dodania objednaného tovaru
Neprofesionálny prístup k zákazníkom na úrovni regionálného internetového obchodu