- Je to moja druhá objednávka, zatiaľ som nadmieru spokojná. Komunikácia s obchodom je vynikajúca, ba čo viac, nadpriemerná. :-) Môžem potvrdiť iba ústretovosť, pohotovosť, veľmi milý prístup pri riešení reklamácie/výmeny tovaru. A samozrejme majú kvalitný tovar, som nesmierne spokojná s obchodom. Vrele doporučujem! A samozrejme im prajem veľa úspechov a spokojných zákazníkov!
- Bunda je taká ako bola vyobrazená --- pekná
- Trocha dlhšia doba doručenia, nie taká, ako je to uvedené na stránke.
Rýchle dodanie, kvalita. Dobrá cena
Dakujeme velmi pekne!
Rýchle dodanie, veľmi krásny tovar.
vynikajúca komunikácia, využila som aj telefonický kontakt na zistenie podrobností, ochota personálu
- Výborne
- Všetko ok
Veľká spokojná.
Děkuji za maximální vstřícnost a ochotu.Jak ohledně poměření velikosti,tak i za rady ohledně zaslání do Čech. Zboží došlo v pořádku a je opravdu luxusní.Pokud budu něco potřebovat,určitě nakoupím rovnou u vás. Děkuji moc Jara
- Rychle dodanie
Milá pani
Zásielka došla v poriadku. Pekne zabalená. A navyše pekné gesto. Poďakovanie a malý darček. Ďakujem. Určite vyberiem si Vás aj nabudúce.
Kvalitný tovar, rýchle dodanie a celková spokojnosť
- Skúsenosti sú tie najlepšie
- Rýchle doručenie. Maximálna spokojnosť. Objednala som si kabát s líškou zn. Ankara. Excelentný kabát, vynikajúca kvalita, veľkosť zodpovedá rozmerom, ktoré uvádza predajca v tabuľke. Mam veľkú radosť. Ďakujem.
- Veľmi rýchle vybavenie. Milé venovanie s darčekom.
Škoda, že tovar vôbec nezodpovedal veľkosťou podľa tabuľky. Objednavala som o dve čísla väčšie ako nosim, aj to bolo malé. Dufam, že aj vrátenie peňazí bude také rýchle ako dodanie tovaru
Veľmi dobrý obchod, s ochotným personálom, ktorý dokáže správne poradiť... Bundičky sú kvalitné a prekrásne. Vrelo odporúčam.....
- vynikajúca komunikácia, ochota, ústretovosť, profesionálny prístup
- Obchod hodnotím na výbornú, dlhoročne dobre skúsenosti!!!!!
- Ponuka krásnych veci v obchode a ústretovosť.
Bola som veľmi spokojná s tovarom aj rýchlosťou doručenia
Som veľmi spokojná. Tovar som vymieňala, p. vedúca mi dobre poradila, kabát je veľmi pekný a sedí mi perfektne.
spokojnosť veľká ..... aj s tovarom aj s predávajúcou