Sú to takmer všetko čínske produkty, hoci sú prezentované ako talianske. Manželka bežne nosí veľkosť L a tu si musela kúpiť až 3XL. Predavačka nás išla presviedčať, že to je talianske číslovanie. Naše L zodpovedá tal. 3XL. Tak posúďte sami... Na to, že bunda stála viac ako 400 eur, sa veľmi zle zapína a zips vám doškriabe celú bradu, lebo nie je na ňom našité prekrytie látkou, čo je bežný štandard aj u oveľa lacnejších modelov

Reakcia obchodu Maxleather

Veľmi pekne ďakujeme za Vašu spätnú väzbu!
    Mrzí nás, že ste boli nespokojný.
    Ak nám napíšete bližšie, v ktorej našej predajni ste mali túto nepríjemnú skúsenosť príp. o aký tovar sa jednalo, vedeli by sme lepšie pracovať na odstránení nedostatkov:)

Prajeme pekný deň!

Tím Maxleather

Najlepsie je kupit si tovar po vyskusani priamo v obchode a nie online. Velkost aj farba bundy su v poriadku, kozusina z lisky je ovela mensia a chudobnejsia ako na rovnakom modele v predajni. To ma velmi sklamalo

Reakcia obchodu Maxleather

To nás veľmi mrzí!

• Neinformovanost zákazníka o nedodani tovaru....!!!!! Príčina???? 0

• na foto krasne veci a na prvy pohľad široká ponuka
    • v BB predajni ochotné predavačky, avšak ak nemate dostatok velkosti z vystavených modelov, ich ochota je zbytočná.
    • obmedzený počet kusov
    • niečo je skladom ale v skutočnosti nie je
    • e-shop vas odporučí na kamennú predajnu ale v nej len L/XL velkosti,tak skusajte si S

Mám pár kúskov doma od tohto predávajúceho, aj by som kúpila dalsie ale jednoducho vyberiem si 10 modelov na vyskúšanie a žiadny nemajú v menšej velkosti, čo považujem dosť za problém a dlhodobý. Mna týmto odohnali nájsť si iný obchod.