- sposob platby
Poslane peniaze na ucet tovar stale nebol poslany
Parfum mi prišiel poškodený,bol potvrdený,rozprasovac z neho bol odtrhnutý.
- Nemajú platbu kreditnou kartou len prevodom čo trvá oveľa dlhšie. spracovanie zásielky tvrdá od 5.12 zásielka stále nedorazila.
Objednavka potvrdena, ale nedostala som potrebne udaje v nadledujucom maily. Takze som tovar nemohla zaplatit a objednavka nebola doruceba.
Tovar nie je skladom, telefónny kontakt nedostupný.Nikdy viac.
Veľmi slabá vôňa,po pol hodine nie je vôbec cítiť!
Tovar vopred uhradený, zatiaľ nedodaný.
Na telefónne číslo uvedené ako kontakt pre zákazníkov sa nedá dovolať. -
- Objednaná voda po holení poslali voňavku
Dobry den,
ospravedlnujem sa Vam, skutocne sme odoslali vodu po holeni, namiesto toaletnej vody. Prosim poslite nam tovar a bude vymeneny.
s pozdravom, Maxiparfumeria.sk -
Neda sa dovolat obj som davno vyplatila a nic nedoslo
Dobry den,
tazko dostupny tovar - Van Cleef & Arpels - sme doskladnili po tyzdni a objednavku sme vybavili dna 20.12.2023. Cize k Vianociam darcek prisiel.
- Komunikácia
Dobry den,
neviem reagovat, vidim iba stornovanu objednavku. Ale urcite kolegyne odpovedali na emaily a aj zdvihali tlefony ak to bolo mozne.. Ale ak nebolo nieco OK, ospravedlnujem sa .
2.12. objednané, je 10.12. ešte nemám tovar, ale už chcú hodnotenie
Dobry den,
mrzi ma to, ale objednavka bola stornovana pre nedostupnost tovaru. Mali sme 1ks ale odisiel na starsiu objednavku. Zial, stava sa to.
- podvodníci
Varujem všetkých, ktorí si chcú na tomto e shope niečo objednať, aby tak nerobili. Chcela som parfumovanú vodu Chloe Naturelle 50 ml. Hľadala som na Heureka samozrejme najlacnejšiu variantu s tým, že som prihliadala na recenzie predávajúceho. Tento obchod ju mal a po prečítaní pár recenzii sa mi zdalo všetko ok. Objednala som si teda uvedenú parfumovú vodu 50 ml balenie. Balíček prišiel o pár dní. Keď som ho rozbalila, už pokrčená krabička a vôňa šíriaca sa z nej mi napovedali, že bude problém. Na krabičke bolo napísané 50 ml balenie ale po otvorení v nej bol flakón s objemom 30 ml, na ktorom bolo zospodu vytlačené 50 ml. Keďže som tento parfum už mala, viem, ako vyzerá. Tekutina vo vnútri bola bezfarebná, po prvom streknutí silná alkoholová vôňa. Takže podviedli ma s falzifikátom aj s veľkosťou. V nemom úžase som na to niekoľko minút čumela a vtedy som si uvedomila, že s vyrozumením o objednávke mi v maili neposlali faktúru. Potom som si rozklikla všetky recenzie a zistila, že títo ľudia veselo podvádzajú už najmenej 10 rokov a nikto s tým nič nerobí. Dokonca si sami píšu recenzie... ba čo viac, keď niekto napíše negatívnu recenziu, tak o krátku dobu v jeho mene napíšu ospravedlnenie s tým že sa mýlil a všetko berie späť. Čo sa týka komunikácie s nimi... telefón nikto nedvíha a keďže nemám faktúru, ani žiadny doklad o zaplatení, nemám chuť sa s týmito podvodníkmi ani baviť. Minimálne HEUREKA by ich mohla vyraziť zo svojho portfólia.
Dobry den pani Viera H. zo Ziliny
Prosim Vas, skor ako zacnete kazdeho varovat od nakupu na nasom eshope, skuste si skutocne zistit, ako vyzera vona Chloe Naturelle parfumovaná voda 50 ml. Jej velkost flakonu a krabicky a tiez farby tekutiny. Ja som si dal tu namahu, a otvoril som 30ml aj 50ml balenia. Vid link:
Na lavej strane je presne ta vona aku ste si objednala - Chloe naturelle 50ml, Na pravo je mensia 30ml balenie rovnakej linie Chloe. Je sice intense, ale velkosti maju obe rovnake.
Pisali ste nam email, ze vona nevydrzi ze to je fejk a ze sme hajzli. Tu v recenzii pisete, ze vona prisla asi rozbita, neviem ako ste to myslela a pisete tiez, ze sme prelepili nalepky z mensieho objemu na vacsi. Sialenosti, vymysli, az sa mi nechce verit co citam. Nesedi Vam objem, ani farba, ale Vy danu vonu dokladne poznate. Mozem len hadat, co ozaj mate doma, s cim ju porovnavate. Na obrazku v linku mozete vidiet ako ma Chloe naturelle vyzerat a tuto ste aj od nas dostali. Vzdy plati, ze ak prisiel tovar poskodeny, ako pisete, je moznost ho reklamnovat, odstupit od zmluvy.
Myslim si, ze zakaznici si spravia vlastny usudok a Vy ste si spravili tak akurat hanbu.
s pozdravom, Maxiparfumeria.sk -
- Objednal som a tovar neprišiel obchod vôbec nekomunikuje
Objednal som a tovar neprišiel obchod vôbec nekomunikuje
Dobry den pan Tomas S.,
objednavka bola vybavena do 1tyzdna. Nemame od Vas ziadny email, neviem co za komunikaciu mate na mysli..
s pozdravom, Maxiparfumeria.sk -
- Tovar som ešte neobdržal.
Nakoľko som tovar po 9 dňoch ešte neobdržal a skúšal som sa aj o telefonické spojenie, ktoré sa neuskutočnilo preto, že nedvihali telefón.
Tak preto neviem ohodnotiť MaxiParfumériuReakcia obchodu MAXIparfumeria
Dobry den,
objednavka bola odoslana na 6ty pracovny den. Ale mozno pre Vas neskoro, ospravedlnujem sa. Vacsinu objednavok vybavujeme do 24hod.
s pozdravom, Maxiparfumeria.sk -
Tovar mi bol doručený iný ako som si objednala a pri komunikácii o nápravu si určili len svoje podmienky, žiadna ochota k strane kupujúceho.
Dobry den pani Alena H.,
ihned ako ste nas kontaktovali emailom /ut 24. 10. 2023 14:02/, ze sme Vam namiesto damskej poslali pansku miniaturu parfemu sme tuto situaciu zacali riesit. Kolegyna Vam aj ihned odpisala /ut 24. 10. 2023 14:17/. Pisala Vam, ze nas to mrzi a mozete nam tovar vratit a bude vymeneny. Ako vidite, odpisala Vam o 15 minut. A preco tvrdite, ze sme neboli ochotni? Aky iny postup sme Vam mali navrhnut? Zial, stala sa chyba, panska aj damska miniaturka vyzeraju rovnako. Tovar balia ludia a mozu sa pomylit. Nehovoriac o tom, ze v predvianocnom case mame aj novych brigadnikov, ktorym tento detajl unikol. Ale to asi neviete pochopit.
s pozdravom, Maxiparfumeria.sk -
- Darčeková taska za 2 € ?? - dostal som iba klassicku tasku, inde max 1 €. Žiadna kreativita.
Dobry den,
zvlastne, nikdy sa nam nikto nestazoval ze za darcekovu tasku uctujeme neuveritelnych 2euro.. V obchode ju casto ani za taku cenu nekupite. Niektore eshopy si uctuju napriklad za darcekove balenie az 9euro.. Ale verim, ze tovar v tejto drahej darcekovej taske aspon potesil..:)
s pozdravom, MaxiParfumeria.sk -
- Komunikácia
Dobrý deň.
V archíve emailovej komunikácie nevidíme, že by ste nás nejakým spôsobom kontaktovali a my by sme s vami nekomunikovali.
Dostupná je aj infolinka po-pia 11:00 - 16 :00 hod.
Objednávky vybavuje do 7 pracovných dní.
S pozdravom, maxiparfumeria -
Do dnesneho dna som nedostal potvrdenie objednavky, nie to este nejaky predpokladany termin dodania!
Dobrý deň.
Potvrdenie objednávky chodí automaticky do emailu po prijatí. Treba si prípadne skontrolovať aj spam. Ďalšou možnosťou je, že by ste nás kontaktovali emailom alebo telefonicky a radi Vám povieme bližšie informácie o stave vašej objednávky.
Objednávky podľa obchodných podmienok vybavujeme do 7 pracovných dní.
Vaša objednávka však vybavená bola, tak veríme že nakoniec bolo všetko v poriadku.
S pozdravom, Maxiparfumeria -
Našla som si zmeškaný hovor no bolo nemožné sa tam nasledovne dovolať , iba mailom som bola informovaná že vec ktorú som si kúpila nemajú. Bol mi ponúknutý tester ale keďže slečna mi nezdvihla ani nezavolala nemohla som sa spýtať čo som potrebovala takže som radšej zrušila objednávku keďže mailom som nemala čas komunikovať keďže som bola v práci. Následne daný tester zdraželi o 40€ oproti sume za ktorú mi ho ponúkala v maily a ktorá bola dovtedy na eshope. Asi toľko neseriózny eshop žiaľ. Som zvedavá na reakciu :)
Dobrý deň.
Mrzí nás vaša nespokojnosť.
Žiaľ produkt ktorý ste si objednali sa u nás medzičasom vypredal a nepodarilo sa nám ho doskladniť ani z externého skladu avšak ako píšete ponúkli sme Vám testerové balenie ktoré sa od originálneho odlišuje iba krabičkou. Naša infolinka funguje od 11:00 - 16:00 ak sa Vám nepodarilo dovolať stačilo sa otázku opýtať v emaily a dostali by ste odpoveď. Ak by ste odpísali aj v čase mimo našej pracovnej doby tak objednávka sa mohla vybaviť na ďalší pracovný deň, neočakávame že nám zákazník zareaguje okamžite nakoľko je nám jasné že každý pracuje. Pre Vás by platila cena za tester ktorý sme Vám ponúkli v emaily a to, ako sa cena daného produktu zmenila na našom eshope nemala žiadny vplyv na vašu objednávku. Ceny parfémov sa bežne počas dňa menia.
S pozdravom, maxiparfumeria -
Napriek prijatiu a potvrdeniu objednávky 3 ks Dioressence, a násl. úhrade 30.04. týchto troch kusov, až do 03.05. na moju urgenciu, kedy zásielku pošlete, nikto nevedel-neoznámil, že vlastne 3 ks nemáte, a či chcem
jeden (??) !!!Reakcia obchodu MAXIparfumeria
Vazemy Boris B.,
obchod objednavku nezrusil, ako pisete. Objednali ste 3ks parfemu a mali sme posledny 1ks. Ten Vam bol odoslany a penazny rozdiel Vam bol obratom vrateny na ucet. A to vsetko v lehote, aky uvadzame na vybavenie objednavky. Tak si prosim nevymyslajte a nezavadzajte zakaznikov.
s pozdravom, MaxiParfumeria.sk