Extrémne rýchle vybavenie a odoslanie objednávky
Rýchle doručenie, dobrá komunikácia, bez problémov
kvalitný tovar,dakujem
- Dobrá komunikácia
-Ponúkajú tovar ktorý nemajú na sklade
-Čakala som lepšiu kvalitu , toto nič mocReakcia obchodu Marmiton
Dobrý den paní Ivano,
velice mě mrzí, že jste nebyla spokojená. My jsme velikost této barvy trička měli psanou, že není skladem. Po objednávce jsme se ji snažili objednat u výrobce. Bohužel se to stává u každého výrobce, že mu občas chybí některé velikosti a není možné je doobjednat. Proto jsem se snažil nabídnout velikost a barvu, která je skladem. Tričko Fruit of the Loom, které jste si vybrala je základní levnější typ. Doručení se samozřejmě zpozdilo, kvůli komunikaci ohledně chybějícího trička.
- Absolútne žiadne
Pár dní po odoslaní objednávky mi prišiel mail, že objednaný tovar bude dodaný o dva týždne, lebo nebol skladom v obchode. Týždeň na to poslali mail, že anglický výrobca nevie poslať tovar, ktorý obchod ponúka, na čo mi boli ponúknuté iné, zástrery, tak vzdialené tomu, čo som chceli, že som rovno objednávku stornoval. Výhovorky "obchodu", blá, blá, blá. Podobných drístov mám už načítaných dosť..... Návšteva tohoto "obchodu", prvý a posledný krát a chvála Bohu, že som neplatil predom.
Reakcia obchodu Marmiton
maily s dodáním do 14 dní zasíláme automaticky, pokud není zboží skladem a je potřeba jej objednat u výrobce. Pokud nám po objednávce u výrobce přijde vyrozumnění, že výrobce není toto zboží schopen aktuálně dodat, informujeme o tom zákazníka a snažíme se mu nabídnout alternativu. Po domluvě je možné najít i jinou zástěru, než která je v nabídce. Výrobců máme dostatek a nabídka je široká. Rádi vám vyjdeme vstříc. Mrzí nás tato reakce.
- balenie
- web
- komunikácia
Dobrý den pane Barnabasi,
děkujeme za skvělou recenzi. Přeji, ať vám výrobky firmy Takayuki dobře slouží.
- rýchle doručenie
Dobrý den pane Viliame,
velice děkujeme za vaši recenzi.
Hezký den
Budík Petr -
Tovar je na ceste k nam minimalne uz 10 dni. ak by sme to vedeli, ze ked klikneme na objednavku na tovar, kde je vyznacene, ze je na sklade, tak ju ockavame, ze pride k velmi rychlo k nam.
Dane rukavice sme potrebovali na jednu akciu, ktora sa zial uz uskuticnila, ale bez rukavic, ktore sme mali od Vas objednane.
Fa sme obdrzali uz 17.5.2024.
bude je chyba na strane obchodu ,alebo dopravcu, ktore vybera zasielatelsky obchod.Reakcia obchodu Marmiton
objednávku jsme obdrželi v pátek odpoledne. V pondělí jsme ji odesílali k pánovi na hotel. Dopravce bohužel selhal a doručuje balíček až dnes v pátek. Velice nás tato situace mrzí. Budeme samozřejmě psát reklamaci na dopravce ohledně termínu doručení.
- Rychle dorucenie
Dobrý den pane Danieli,
Přeji krásný den.
Budík Petr -
Dodanie rýchle, ale tovar otrasné. Má to byť profi pohodlná kuchárska obuv veľmi úzke nízky nart. Prvý aj posledný krát som navštívil váš obchod. Ani polovičku nohy som tam nevopchal. Už teraz viem prečo bola akcia 50%.HNUS!!
Dobrý den pane Kuboviči,
úplně netuším, proč jste nám dal tak špatné hodnocení. Koupil jste si běžnou kroksovou obuv z EVA materiálu. Pokud máte problém s nártem, je lepší kupovat obuv se šněrováním nebo prostornou v této části, rádi bychom vám s tím poradili. EVA materiál, ze kterého se tento typ obuvi dělá je pevný, omyvatelný a odolný, bohužel není to typ materiálu, který se přizpůsobí noze. Pokud vám obuv nevyhovuje, samozřejmě můžete ji čistou a nepoužívanou vrátit a my vám zašleme peníze zpět.
velmi pozit.
Dobrý den paní Hedvigo,
velice vám děkujeme za vaši milou recenzi.
Přeji krásný slunečný den.
Budík Petr -
Dobrý den, to co je napsané, všetko to splna a hlavně to plní účel nožky tak neboli.,Moc odporučam i obchod ako i obuv
Dobrý den paní Ivko,
velice děkujeme za vaše milé doporučení.
Přeji hezký den.
- rychlé dodání
- komunikace
- kvalitní zboží
Reakcia obchodu Marmiton
velice děkujeme za vaši recenzi.
Hezký den
- 8
- Neskutočná promptnost v dodaní
Dobrý den paní Ingrid,
děkujeme za vaši recenzi a přejeme krásný start do nového roku.
Dobrý den pane Štefane,
Budík -
- Tovar by mal byt kvalitny
- Cena priaznivá
- Rýchle vybavenie
- Šľapky ešte krajšie ako ma foto
Dobrý den paní Bernadeto,
velice vám děkujeme za vaši milou recenzi.
Budík Petr -
Nôž je nádherný, prišiel zabalený v krásnej kazete. Vhodný ako darček, netreba viac baliť. Zatiaľ sa k ostrosti vyjadriť neviem, je to dar.
Dobrý den paní Evo,
děkujeme za recenzi. Věřím, že vám bude dlouho dělat radost.
Hezký den.
Budík Petr -
Nakupoval som prvýkrát a super
Dobrý den pane Petře,
Budík