Reklama
Prihlásiť sa a pridať príspevok
  • POZOR na tento obchod pri vrateni tovaru. Su to podvodnici a pokusia sa vas mailovo preavedcit ze tovar bol v zlom stave. Vsetko za ucelom toho aby vam nemuseli vratit plnu cenu a mohli sa bezdovodne obohatit. Pricom pri prevzati vam nikto nic nevytkne (mam pisomne potvrdene prevzatie bez akehokolvek zaznamu o nasledne vymyslenych poskodeniach). V mojom pripade by ani nemali co vytknut, nakolko som tovar vratil kvoli nevyhovujucej kvalite do 24 hod. Bolo to radio s velmi slabym tunerom, ktore som asi 10 min. skusal a potom spat zabalil do krabice a obratom vratil. Ponuknu vam zaslanie nejakych fotiek zjavne ineho tovaru. Rozhodol som sa, ze ich postup oznamim obchodnej inspekcii aj s prilozenym dokladom o prevzati tovaru bez vad. Zjavne totiz nemaju problem postupovat protizakonne.
    Na zaver len tolko, ze ak budete tovar z akehokolvek dovodu vracat urobte si pri jeho preberani dokladne video a v pripade potreby ich postup s nekalymi praktikami oznamte obchodnej inspekcii aj s vami urobenym videom a dokladom o prevzati tovaru.

• POZOR - V období od 15.12.2014 do 23.12. 2014 je otvorené od 9:00 do 19:00 hod - pobočka MADER.sk Bratislava.

S pozdravom

Team MADER.sk

• Dobrý deň,

Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti zákazníkom, ktorí si objednali tovar z olasti "AUTO - MOTO " Z dôvodu dlhodobej nespokojnosti našich zákazníkov s termínmi dodania objednaných olejov, sme sa rozhodli ZRUŠIŤ celý segment AUTO-MOTO produktov. Tieto produkty boli už stiahnuté z našej ponuky a momentálne už neponúkame tieto produkty. Veríme že pri iných produktoch z našej širokej palety Vás podobné nepríjemnosti už nepostretnú. Za porozumenie ďakujeme.

Team MADER.sk

• Výborná skúsenosť s e-shopom.

Kupoval som zabudovanú chladničku Liebherr s dostupnosťou "skladom u dodávateľa".

Ešte pred objednaním, keď som e-mailom overoval dostupnosť a termín dodania, odpoveď prišla prakticky obratom, termín dodania bol uvedený 9-12 dní.

14. 4. bol objednaný tovar na dobierku. Doručený bol dnes 22. 4. , t.j. 8 dní po objednávke a to v tomto termíne boli ešte aj veľkonočné sviatky.

Informovanosť o dodávke bola výborná, informačný systém zasiela všetky relevantné informácie, Keď prišlo info o tom, že tovar bol odoslaný, hneď nasledovali e-maily prepravnej spoločnosti o postupe tovaru s uvedením linky na sledovanie tovaru.

Na základe mojej skúsenosti hodnotím e-shop na 1*.

• Pred tyzdnom som pisal podnet na tovar "na sklade". Schvalne sledujem denne vasu web stranku a za tyzden sa nic nezmenilo, hoci ste tovar realne na sklade nemali a relane bola dostupnost viac ako tyzden (vtedy tam mala byt ina informacia, potom sa teoreticky po naskladneni mala zmenit).

Preco radsej nenapisete ako v inych e-shopoch k takymto tovarom, ze "na otazku", alebo "do tyzdna"? Ja ako zakaznik by so mbol spokojny, vedel by som, "do coho idem" Mne je jasne, ze nemozete mat vsetko na sklade, pripadne ihned k dispozicii, ale nezavadzajte zakaznikov dostupnostou "na sklade", ked vidim ze NIE SOM JEDINY zakaznik, ktory ma s tym u vas problem.

Velmi chaba odpoved je, ze si ma clovek zistit dostupnost vopred telefonicky..co to je za hlupost, ked je napisane "na sklade", naco si ma clovek este zistovat a platiti telefonny ucet...ked ma informaciu o dostupnosti jasne napisanu pri tovare.
    Apropo, moj pripad vobec nebol urgentny, tovar som potreboval do 3dni v Bratislave, chcel som obycajnu malu bateriu (takze nie pracku, ci chladnicku kde je komplikovane naskladnenie ci dodanie), ktoru kupim o dost drahsie v kamennom obchode a tak som nakoniec aj urobil.

Mam bohate skusenosti s internetovymi obchodmi, prvy nakup u nas som spravil uz v roku 2004, rocne spravim mozno 40 nakupov, od potravin, cez ponozky az po drahu elektroniku, takze viem o com hovorim a zazil som uz vela veci...a tato ma skutocne "vytocila". Dokym nezmenite strategiu "dostupnosti tovaru", budem sa vasmu e-shopu vyhybat a nabadat k tomu aj vsetkych mojich znamych.
    Dakujem za pochopenie.

• ROman:
    ďakujeme za Váš podnet. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Tovar sa medzičasom dopredal u dodávateľa, čo sme žiaľ nevedeli.

S pozdravom MADER.sk

• Stale odkazujete na to, ze si treba overit dostupnost tovaru e-mailom. Ja som telefonoval a obchodnik mi potvrdil, ze TOVAR JE NA SKLADE. Ked som zopakoval otazku, ci si je isty tovarom na sklade, lebo viaceri obchodnici ho maju vypredany, dokonca dodal "je URCITE NA SKLADE, mozete si to objednat". V zapati som urobil online objednavku.
    Ako je mozne, ze o 2 dni dostanem e-mail, ze tovar nie je na sklade dodavatela?

Bud klamete, alebo slubujete a zarucujete sa za nieco, co je mimo vasej kontroly, co je rovnako neseriozne, akoby ste ma oklamali.

• vierka: Pre potreby tovar reklamovať máme na stránke pripravený reklamačný formulár, kde sa rovnako nachádzajú aj ďalšie informácie: http://www.mader.sk/showReclamation

• dobry den, ako to prebieha v pripade reklamacie? ak by som si objednala tovar a co ak sa pokazi? dakujem

• Ja mám z týmto obchodom veľmi zlú skúsenosť.
    Olej (Aral Supertronic 0W-40) som objednával 2x za posledného asi 3/4 roka. Vždy mi prišlo potvrdenie objednávky a po ca.3-4 dňoch ma informovali, že tovar dodať nevedia. Taktiež mi oznámili, že uvedený sortiment sťahujú z ponuky, čo sa pravdaže doteraz nestalo...

• pracka Fagor 6412 D cena 465.93eur.

• Ja mam zlu skusenost, tovar, ktory mal byt dostupny, nikdy nedodali. Po niekolkych urgenciach a neustalom oddalovani predpokladaneho terminu dodania som to vzdal. Ako plus, ale musim povedat, ze so mnou telefonicky jednali vzdy velmi slusne.

• Výborné cena za kávu: http://www.mader.sk/kava-lavazza-pienaroma-zrnkova-1kg

• Objednal som na dobierku. Na tretí deň mi zavolal kuriér, tovar som vyplatil priamo kuriérovi u mňa doma. Objednal som tovar, ktorý sa inde na Slovensku nedá kúpiť. Spokojnosť najväčšia.

• Vybral som osobný odber v Bratislave. Nemal som problém s parkovaním, veľa voľného miesta v centre - a zdarma!!!
    Pred nákupom je potrebné vybrať hotovosť vopred, v centre nie je bankomat, informovali ma vopred, takže no problem.

Odporúčam, oplatí sa !!!