-
Príspevok bol odstránený prevádzkovateľom v súlade s článkom 4.3.6 podmienok používania služby Heureka.
-
Príspevok bol odstránený prevádzkovateľom v súlade s článkom 4.3.6 podmienok používania služby Heureka.
-
-
-
Pozička ktorú hľadáte
Potrebujete peniaze ? Tak napíšte a nájdeme spoločne riešenie. Ku každému pristupujeme individuálne a vždy nájdeme možnosť aby ste svoje žiadané peniaze dostali za podmienok ktoré požadujete.
Info: [email protected] -
Dajte si POZOR na tento obchod!
Dodali rozbitý tovar a nechcú uznať reklamáciu! Telefóny zámerne nedvíhajú, arogantné jednanie. Budeme riešiť cez právnika a obchodnú inšpekciu.... -
Ja som kúpil aku nožnice na živý plot zn. Bosch. Po pol roku (tri strihania) nožnice už nechceli strihať a z reklamačného oddelenia mi napísali, že "pravdepodobne poškozený excenter", že som asi strihal "silné větve" a reklamáciu zamietli. Podľa mňa, keď takto napísali, ani sa na to poriadne nepozreli a chceli sa len rýchlo zbaviť reklamátora. Napísal som im, že nesúhlasím s ich vybavením reklamácie a čakám na ich reakciu, ale určite sa neuspokojím s tým, že polročný značkový výrobok nebude fungovať. Zároveň chcem všetkých potencionálnych zákazníkov e-shopu MADER, resp. Antalon upozorniť na tento ich postup pri vybavovaní reklamácie. Taktiež na zváženie kúpy tohto druhu výrobku. Možno iná značka bude lepšia, ale ja už Bosch určite nekúpim.
-
Pri reklamácií maximálna neochota!!!!!!!! Dávajte si pozor pri kúpe produktov, ktoré sa môžu pokaziť !!!!!!!
Dva mesiace čakám na svoj tovar, ktorý bol ako darček. Je plne v záruke a nechcú uznať reklamáciu, aj keď o produkt bola nadštandardne postarané, stále odpisujú tie svoje omáčky. Radšej objednám inde a priplatím si 5-10 eur naviac. Nikdy viac!!!!!!! Nikomu sa nedá dovolať , iba do kamennej predajne , ked si chcete zobrať tovar ako osobný odber. -
Objednávka přišla brzo přes službu DPD. Kurýr bez slov odešel natož se musel psát formulář o informace kdy balíček dorazí a nakonec při otevření jsme zjistili že balík je přebalený z originálního balení že i krabice výrobku je otevřená a částečně poničená.
+ Pro obchod že mají méně dostupné zboží na dobré ceny
Ale doporučuji aby si hlídali firmy které jim výrobky doručují -
Komunikácia žiadna, nezdvíhajú telefón počas pracovných hodín, neodpisujú na maily.
-
Po hodine som sa nakoniec dovolal aj mi odpísali na mail a vyhoveli mojej požiadavke, takže ďakujem :)
-
-
Loan Offer
Get A Quick Loan With Low Interest.
At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or companies at varied interest rate.
To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email:
[email protected]. -
Je to obchodnik, ktory predpokladam po objednavke vobec zacne zhanat tovar.
samozrejme ze ma lacnejsie cceny, kedze nic nema ani u dodavatela... skoda sa touto spolocnostou aj zaoberat -
dakujem
-
Naskytla sa mi taka mensia kuriozna situacia,ked som si z tohto tzv. e-shopu objednal tovar, ktory bol poskodeny (poskriabany), nasledne som tovar vratil na zaruku (kvoli inej chybe) a o nieco vyse mesiaca mi odpisali, ze mi nedokazu zabezpecit dany (novy) tovar, ze si mam vybrat nejaky iny tovar z ich obchodu, alebo vratit peniaze.Nakolko som nepotreboval ziadny iny tovar, vratili mi peniaze. A hľa, len tak zo zvedavosti som otvoril ich e-shop po cca mes7aci a tovar sa zrazu znova predava.Moja skusenost s tymto obchodom? Aj ked mali tovar o cca 15 eur lacnejsi ako 2. najlacnejsi obchod,radsej si vyberem drahsiu variantu, kde sa nebudu vyhovarat, ze NEDOKAZU zabezpecit dany tovar a slovo zakaznik este nieco znamena, nielen posli prachy a daj nam pokoj.!!!
-
Dobry den Maros,
odporucame Vam nespoliehat sa na recenzie. V pripade zaujmu o produkt, vam aktualnu dostupnost - dodaciu lehotu radi prezistíme prostredníctvom emailu na [email protected] - stačí ak nám zašlete odkaz na produkt z našej stránky :) Za porozumenie ďakujeme.
Team MADER.sk -
Na zaklade internetovych recenzii som sa rozhodol nepodat objednavku v e-shope mader.sk Ako jedini, podla heureky maju polozku ktoru hladam, podla recenzii to je zrejme asi bezna taktika, skusim teda radsej amazon.
-
Využite akciu v marci - Osobný odber objednávok vytvorených v marci 2015 bez poplatku.
Tešíme sa na vaše objednávky
Team MADER.sk -
Fajn eshop
-
Mader.sk nájdete na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Internetov%C3%BD-obchod-Madersk-Bratislava/583340771686842
GOOGLE+ Mader.sk:
https://plus.google.com/+InternetovyObchodMaderSkAntalonsroBratislava -
Dal som k dispozícii úver od 2.000 € do € 2.000.000 velmi jednoduché podmienky. Tiež som sa investície a pôžicky medzi jednotlivými druhmi. Ponúkat úvery krátkodobé, strednodobé a dlhodobé. Nevieme, svoje zvyky a naše transfery sú prevádzkované banky pre zabezpecenie transakcie. Pre všetky Vaše požiadavky návrhy, pokial ide o sadzby a zastávok platieb, a budem vašu pomoc. A konecne, pre bližšie porozumenie prosím pripojte adresu - Email - [email protected]