• Rychle dodanie

• Rýchle vybavenie objednávky aj pred Vianocami

Nem ajánlom senkinek!2 sós karamellás ElClassicot rendeltem ,amiért fizettem !,,és 1 sós karamellást+ 1 elixírt kaptam!! Ez egy kis megrendelés volt és ezt se tudták rendesen teljesíteni! Mindenkinek ajánlom a SVET NAPOJOV, ALCO90 , másik web oldalakat,, ott ilyen sosem történt!! ++ Jeleztem és eszük ágában sincs,hogy kompenzálják a hibájukat!!!

• šírka sortimentu
    • parkovanie na odbernom mieste

• Veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky.

• Milá obsluha, ochotná s fundovaná poradiť nerozhodnému klientovi. :)

Nezistil som.

• Dobre ceny
    • Dodanie na druhy den
    • Informacie o objednavke

Urcite som nenakupoval posledny krat mozem len odporucit

• Rýchle a bezproblémové

• Rýchlosť
    • Nič

• ...zaujímavý sortiment

...veľká spokojnosť

• Velky vyber, dobre ceny, rychle dodanie tovaru.

Nic.

• vsetko bez problemov-od objednavky az po dorucenie

• Quality products

Dobra kvalita a rychle dodanie, objednam opat .

• Rýchlo a blízko môjho bydliska, ochotný personál

Rýchle dodanie, pri prevzatí ústretový prístup.

Najpr mi bol doručený iný tovar ako som si objednal a cena tovaru bola nižšia ako som zaplatil. Následne mi bolo sľúbené, že mi pošlú body ktoré, si môžem uplatniť pri ďalšom nákupe. Keď som robil ďalší nákup tak body tam neboli. Zaplatil som tovar a do poznámky uviedol že chcem odpočítať ten vzniknutý rozdiel. Tovar prišiel cez packetu, ale bola tam zadaná zo strany obchodu dobierka. Riešil som to cez packetu aj Mabo. Následne bolo najjednoduchšie znova zaplatiť tovar na dobierku s prísľubom, že mi hneď pošlú peniaze. Išlo o sumu cca 83 eur. Keď som sa pokúšal telefonovať tak sa mi to väčšinou podarilo tak na 10ty raz. Naposledy keď som volal z iného čísla mi na prvý krát dvihli. Prešiel týždeň a peniaze som stále nemal na účte. Nakoniec po mojom poslednom telefonáte peniaze poslali. Považujem to za neprofesionálne. Po takejto chybe a problémoch čo spôsobili mali okamžite vrátiť peniaze a nie to týždeň naťahovať. Nakúpil som tam naposledy.

Reakcia obchodu www.mabo.sk

Dobry deň,

veľmi nás mrzí situácia, ktorú ste zažili pri Vašich objednávkach, a úprimne sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie. Uisťujeme Vás, že si veľmi vážime každého zákazníka a robíme maximum, aby sme všetky podnety vybavili čo najrýchlejšie a k spokojnosti. Ku konca roka, keď je na našom e-shope zvýšený dopyt, môže dôjsť k oneskoreniu v riešení, avšak naša serióznosť a dôslednosť zostávajú prioritou.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a dôveru, aj keď situácia neprebehla ideálne. Veríme, že sa nám v budúcnosti podarí napraviť Váš dojem.

• Kvalitný, široký a pestrý sortiment ponuky i s cenovou variabilitou v rámci akcií.

• Obrovský výber kvalitného alkoholu, veľmi ochotný personál, a jediný obchod kde mi ponúkali aby som ochutnaval na mieste ostatné rumy.

• Rýchlosť
    • Bezpečne zabalené