Cele zle titul oznaceny skladom a objednavka zrusena
Dobrý deň p. Patrik
áno knihu sme mali označenú ako dostupnú u nás na sklade aj keď sme ju nemali, čo bola naša chyba za čo sa Vám chcem ospravedlniť. Budeme sa snažiť, aby takých chýb bolo čo najmenej.
Richard Šrobár -
Učebnice mali byť podľa informácie expedované 01.06., následne mi prišiel mail, že budú expedované 04.06. a podľa dnešnej informácie budú expedované až 11.06. Za knihy som samozrejme zaplatila vopred.
Dobrý deň p. Valéria
keď ste si objednávali knihy tak sme ich nemali skladom v požadovanom množstve a museli sme ich objednávať u vydavateľa. Nakoľko sa momentálne dodávajú knihy do škôl pre budúci školský rok, tak nám vydavateľ posunul dodávku expedície našej objednávky, ktorá nám mala byť dodaná 03.06.2021 na 10.06.2021. Bohužiaľ s tým sme nepočítali a po obdržaní tejto informácie sme Vás okamžite informovali. Ak je pre Vás dátum dodania neakceptovatelný Vašu objednávku môžeme stornovať a poslať Vám peniaze späť na účet.
Richard Šrobár -
- Kniha prisla zle zabalena co sposobilo zahnutie rohov na hnihe
- Dodacia doba
- Čakacia doba 2 tyzdne
- Pri inych obchodoch.. nebudeme menovat aby sme im nerobili reklamu 2-3dni
Dobrý deň
Z Vašej objednávky sme nemali skladom 1 knihu, ktorú sme museli objednávať a bolo to uvedené aj pri knihe na našej stránke. Bola s dodaním do 7 dní. Nakoľko vydavateľ neposiela knihy každý deň musíme čakať na odoslanie zásielky aj my. Kniha by mala prísť najneskôr začiatkom budúceho týždňa. Pri spracovaní objednávky Vám bol odoslaný mail s predpokladaným dátumom dodania. Ak bol ten dátum pre Vás neakceptovateľný mohli ste Vašu objednávku zrušiť.
- Rychlost dodania
- Obal knihy bol poskriabany
- Dalsia kniha mala makku vazbu a rozky boli ohnute
- Veľmi dlhé dodanie tovaru
- Oznámili mi že tovar mi vyexpedujú 9.2.2021. Doteraz mi ho neposlali, ani neoznámili, prečo zásielka mešká.
Dobrý deň p. Emil
Túto objednávku ste si prial spojiť s predchádzajúcou a dôvod na neodoslanie je presne ten istý.
Richard Šrobár -
- Hoci mi objednávku potvrdili a oznámili expedíciu na 10.2.2021, doteraz mi nič nedošlo a ani neoznámili oneskorenie dodania.
Dobrý deň p. Emil
Áno knihy mali byť odoslané už 10.02. ale meškal nám tovar z Čiech a z tohto dôvodu Vaša objednávka bude vybavená až dnes 12.02. Informáciu o predĺžení dodacej doby sme Vám neposlali lebo sme sami nevedeli kde sa naša zásielka nachádza a kedy nám bude doručená. Bola odoslaná už 05.02.2021.
Dlhá dodacia lehota
DObrý deň p. Katarína
Objednali ste si 4 knihy 31.01.2021 kde jedna kniha je novinka, ktorú máme v predpredaji a bude vydaná až 24.02.2021 čo je pri danej knihe aj uvedené. Tento dátum sme Vám zaslali aj po potvrdení a spracovaní Vašej objednávky. My nevieme ovplyvniť vydávanie kníh /termíny sú dané vydavateľom/ a keď je to pri danej knihe aj uvedené nie je už naša chyba, že Vám knihy neposielame obratom aj keď 3 knihy sú skladom.
Richard Šrobár -
Zvláštne posielať dotazník spokojnosti keď vám tovar ešte nedoručili
Ponúkajú tovar, ktorý nemajú a ani ho nedokážu zabezpečiť
- Tovar bol poškodený
- Nedostatočné balenie
- Znovu reklamácia
Objednávam z tohoto kníhkupectva pravidelne ale po poslednej objednávke som sa definitívne rozhodol, že prejdem ku konkurencii. Tovar nedostatočne zabalia a pravidelne mi chodia knihy s obitými rohmi. Posledná kniha ktorú mi odoslali bola v katastrofálnom stave. Na objednávku som čakal dva týždne a príde mi, že ju vôbec neskontrolovali, výstupná kontrola pri odosielaní balíkov nula bodov.
Dobrý deň p. Marek
Vaša objednávka bola vybavená v termíne, nakoľko ste si ju objednávali 28.12.2020. Pri objednávkach v tomto termíne, ešte pred odoslaním objednávky, bolo upozornenie že budú vybavované až v týždní medzi 04.01. - 08.01.2021 Objednávka bola odoslaná 07.01.
Všetky knihy v objednávke sa snažíme pred odoslaním skontrolovať a starostlivo zabaliť do bublinkovej fólie a kartónu. Pri manipulácii a preprave balíkov sa stane že dôjde k ich poškodeniu a poškodeniu kníh.
Ak Vám prídu knihy poškodené máte nárok na ich výmenu o čom viete lebo ste nám už knihy vracali na výmenu a vždy to bolo spravené z našej strany tak, že sme si vyžiadali na naše náklady zvoz Vašich kníh a zaslali sme Vám na naše náklady nové knihy.
Richard Šrobár -
- Okrem informácie, že objednávka bola zaregistrovaná, som dodnes nedostala žiadnu inú správu, ani tovar.
Dobrý deň p. Ľubica
po odoslaní automatickej správy o prijatí objednávky sme Vám zaslali info o dátume odoslania Vašej objednávky, ktorý bol 15.01. nakoľko jedna kniha bola v dotlači a bude vydaná 11.01. Tiež ste si spravili ešte jednu objednávku 31.12. a tu sme Vás informovali že obe objednávky budú odoslané spoločne 15.01. Ani na jeden mail sme nemali od Vás spätnú väzbu.
Richard Šrobár -
Objednala som knihy ktore boli v dátume objednavky dostupne, po par dňoch sa ma nekontaktovali stym ze knihy dostupne niesu az 3 dni pred vianocami som pisala email ci mi ich vobec stihnú doručiť kedze boli dostupne pri vytvorení objednavky ale bohuzial prisiel email na dalsi den ze knihy uz dostupne niesu, ziadne ospravedlnenie, tak som sa pekne poďakovala zato, ze ma nekontaktovali ohladom objednavky a ze narychlo musim zhanat tieto knihy inde, chvalabohu v pantharei mi ich odložili co bola moja záchrana.
Dobrý deň pani Martina
áno objednali ste si knihy v priebehu víkendu keď nám prišlo veľmi veľa objednávok a jednu knihu, ktorú ste mali v objednávke sme Vám už nedokázali vybaviť, nakoľko sme pokryli objednávky pred Vami. Ďalšiu dodávku z tohto vydavateľstva dostaneme až po 11.1.2021, ale o tomto sme Vás obratom informovali mailom, kde sme Vás informovali aj o dátume vybavenie Vašej objednávky. Na túto komunikáciu nemáme z Vašej strany žiaden mail až mail kde ste objednávku stornovali.
- Nizke ceny
- Nefunguje platba kartou
- V obchode je bordel, neda sa filtrovat tovar skladom
- Kniha prisla zabalena v kuse kartonu a mala poskodeny roh
Dobrý deň p. Martin
Platba kartou v tom čase nefungovala zo strany Vašej banky a nie u nás. Tovar skladom sa nedá filtrovať ale dajú sa odfiltrovať všetky knihy ktoré sú vypredané. Filtrovanie kníh skladom doplníme začiatkom roka. Knihy boli zabalené najprv v bublinkovej fólii a až potom v kartónovom obale. Samozrejme, že ani toto úplne nedokáže vylúčiť poškodenie kníh pri preprave.
Richard Šrobár -
Najprv objednávku prijali a potom po cca 2 dňoch mi napísali, že to rušia, pretože kniha je vypredaná. To nevedeli hneď???
Takéto služby rozhodne neodporúčam.Reakcia obchodu littera.sk
Dobrý deň p. Richard
Nie nevedeli sme že je kniha vypredaná. My sme ju mali označenú ako knihu "nie je skladom" a po spracovaní Vašej objednávky sme ju objednali u dodávateľa, kde bola kniha označená ako "posledné kusy skladom". Knihu sme ani po našich 2 urgenciách nedostali na sklad a z tohto dôvodu sme Vašu objednávku museli stornovať.
Richard Šrobár -
- keď nemám tovar nepotvrdím predsa objednávku. To je neprofesiálne. Viac sa na Vás neobrátim.
- Slabá komunikacia
- Komunikacia obchodu so zakaznikom minimalna, takmer nulova
- Objednavku spracovavali tri tyzdne
- Objednany tovar zatial nedorazil
- Ani pri platbe vopred nie je zaruka dodania tovaru
- Objednavka je nakoniec nekompletna
Knihkupectvo malo dobre hodnotenia, preto som sa pre neho rozhodla. Chcela som podporit mensie knihkupectvo, pred velkym, ale bohuzial komunikacia zastala v case.
Tesne po objednani mi oznamili predpokladany datum expedicie, co bolo 17 dni odo dna objednania. To uz bol trochu sok. Kedze sa ani v den expedicie, ani nasledujuci den nic nedialo ozvala som sa im sama.
Odpoved som dostala, ze zasielku budu este len posielat, ale nie kompletnu. Takze cely ten proces bol zbytocny, pretoze musim narychlo este doobjednat chybajuci titul v nejakom inom knihkupectve.Reakcia obchodu littera.sk
Dobrý deň p. Zuzana
Chcel by som sa Vám poďakovať, že podporujete menšie kníhkupectvá. Dúfam, že aj po tejto skúsenosti budete naďaľej preferovať menších slovenských kníhkupcov.
Objednali ste si titul, ktorý sme nemali skladom a museli sme ho preobjednať u nášho dodávateľa, ktorý nám prisľúbil že nám knihu zoženie, ale nie hneď a bude to trvať 2 týždne. Z tohto dôvodu sme Vám poslali aj dátum expedície nie o 7 dní ale o 17 dní. Knihy ste si objednali 30.11. a dnes Vám boli odoslané /17.12./ bez jednej knihy ktorú nám napriek urgenciám neposlali.
Ospravedlňujem sa za skomplikovanie situácie pred sviatkami, ale my sme odkázaní len na to čo nám zabezpečí náš dodávateľ, lebo priamo z týmto vydavateľom nemáme zmluvu na odber kníh.
Richard Šrobár