Nemám čo hodnotiť. Po dvoch týždňoch od potvrdenia objednávky som nedostal ani knihu a predajňa sa ani neunúvala mi oznámiť v akom stave moja objednávka je. Tak o čom mám vyplniť dotazník spokojnosti? Absolútna nespokojnosť s prístupom k zákazníkovi.
Dobrý deň p. Viliam
Po obdržaní a spracovaní Vašej objednávky sme Vám odoslali mail s dátumom dodania knihy, ktorú ste si objednali. Nakoľko sme knihu nemali skladom preobjednali sme ju v českom vydavateľstve a zaslali sme Vám dátum, kedy bude kniha pripravená na našej predajni. Dátum od vydavateľa na dodanie sme dostali 08.04.2022 a tento dátum sme Vám aj mailom oznámili,
Dotazník neposielame my, ale je automaticky generovaný systémom heureka.sk, nezávisle na tom či objednávka je vybavená alebo nie.
- Ceny
- Prehľadnosť
Objednaný tovar ktorý bol “skladom” .
Objednávka doteraz nebola doručená bez informácii .Reakcia obchodu littera.sk
Dobrý deň
Objednali ste si knihu v počte 2ks. My sme mali skladom len 1ks / z tohto dôvodu bola informácia o dostupnosti knihy na stránke / a druhý sme hneď preobjednávali o čom sme Vás informovali mailom po prijatí Vašej objednávky. Vaša objednávka bola prijatá 23.02. a odoslaná k Vám 01.03. v dobe ako sme Vás informovali.
Richard Šrobár
P.S. Prosím pozrite si sem tam v svojom mailiku aj priečinok SPAM. Končia tam niekedy aj informácie o objednávkach a ich vybavovaní. -
Na stranke uvedene - Skladom. V sprave napisane dodanie o desat dni a v skutocnosti este ani po 14 dnoch
Dobrý deň p. Jozef
Knihu, ktorú ste si u nás objednali sme nikdy nemali skladom a informácia v čase objednávky bola pri danej knihe zlá. Knihu sme obratom objednali u dodávateľa, ale zatiaľ sme ju nedostali. Zisťovali sme z akého dôvodu nám kniha nebola odoslaná ale nedostali sme odpoveď. Hneď ako budeme vedieť dátum doručenia, budeme Vás kontaktovať.
Richard Šrobár -
Objednávku zrušil obchod, vraj je kniha vypredaná, a naďalej ju na svojich stránkach ponúka. Vyhodnocujem ako neseriózne konanie!
Dobrý deň p. Radka
Áno chyba bola v našej databáze. Daný titul je vypredaný a nie je ho možné zabezpečiť. Dostupnosť knihy sme opravili.
Richard Šrobár -
- dlhé doručenie (tovar mi ešte nebol doručený)
- žiadna komunikácie zo strany obchodu ohľadom neštandardne dlhého doručenia
Zvykom je dostať tovar, ktorý je na sklade do 1-2 pracovných dní. V opačnom prípade sa posiela mail.
Dobrý deň p. Adam
Vašu objednávku sme dostali 01.02.2022 v ten istý deň Vám bol odoslaný balík s objednanou knihou do Parcelshop-u, ktorý ste si vybrali. Na Vašu mailovú adresu sme Vám poslali mail o prijatí objednávky, mail o pripravení objednávky, mail o odovzdaní balíka prepravcovi s číslom balíka a mail s faktúrou. Ak Vám neprišiel ani jeden mail tak tu už bude asi len problém so zle zadanou mailovou adresou. Balík je od 03.02. v danom Parcelshop-e.
Preposlal som Vám znova číslo balíka na Váš mail.
Richard Šrobár -
veľmi dlhe čakacie doby, nepružnosť , aj keď sa čaká na titul , tak zvyšné knihy pošlem promtne
Dobrý deň pani Janka
dlhá doba dodania Vašej objednávky je spôsobená tým, že ste si objednali knihu ktorá bude vydaná až 14 dní po zadaní Vašej objednávky čo je aj pri danom titule jasne deklarované. Pri takto zadaných objednávkach posielame knihy až po skompletovaní objednávky, nakoľko máme za to že zákazník si je vedomý, že si objednal knihu, ktorá ešte len bude vydaná a súhlasí s dlhšou dodacou dobou. Ak ste potrebovali knihy ihneď, tak ste nemuseli vložiť do objednávky titul, ktorý bude ešte len vydaný a ostatné knihy sme Vám mohli zaslať okamžite na Vašu adresu.
Richard Šrobár -
Vyše týždňa čakám na objednávku…bez informácie o stave, bez tovaru, nikto nikde nič….nula bodov…
Dobrý deň p. Slávka
Súbor písaniek, ktoré ste si objednali sme nemali skladom a informácia o dodaní s dátumom dodania Vám išla hneď na druhý deň po spracovaní objednávky automaticky z nášho systému. Niekedy sa stáva že automatický mail skončí v zložke "SPAM" vo Vašej pošte.
Richard Šrobár -
Kniha je vypredaná, takže mi neprišla a Vy sa ma pýtate ,ako som bola spokojná.
Dobrý deň
Žiadosť o zaslanie recenzie bola poslaná zo systému heureka.sk bez toho, aby vedeli v akom stave je Vaša objednávka. Vaša objednávka bola stornovaná na základe informácie od vydavateľa, že daná kniha je vypredaná aj keď bola vedená ako posledné kusy na sklade.
- Doručené neskoro
Aj keď som nechcel platiť cez internet svojou kartou a priplatil si za to, aj tak som musel kartou cez internet zaplatiť, inak by mi nevydali zásielku.
Takže vyhodené peniaze. -
- Zatiaľ som sa nestretol so žiadnou výhodou.
- Kniha v ponuke nie však na sklade,takéto počínanie hodnotím negatívne.
- pred dvomi týždňami som objednal a zaplatil knihu a nič som nedostal
- ani ste ma neinformovali o čo sa jedná
pred dvomi týždňami som objednal a zaplatil knihu a nič som nedostal
ani ste ma neinformovali o čo sa jednáReakcia obchodu littera.sk
Dobrý deň p. František
áno kniha nie je dodaná a momentálne čakáme kým nám príde balík z vydavateľstva . Zásielka, ktorú sme mali dostať minulý týždeň je stratená. Posielali nám našu objednávku ešte raz, ale nemám dátum kedy balík dorazí k nám na sklad a budeme môcť Vašu objednávku vybaviť. Z tohto dôvodu sme Vám nenapísali dátum dodania Vašej objednávky. Knihu Vám určite dodáme.
Richard Šrobár -
14 dni a objednavka stale nikde, resp niekde na ceste.
Dobrý deň p. Simon
knihu ste si u nás objednali 09.12. vo štvrtok a my sme Vám ju odoslali v pondelok 13.12. na balíkobox Slovenskej pošty a zaslali číslo Vašej zásielky. Vaša zásielka je v preprave tak ako je uvedené na stránkach Slovenskej pošty. Dnes dáme preveriť z akého dôvodu nebola zásielka uložená v balíkobox-e do dnešného dňa
Richard Šrobár -
- Od objednávky po expedíciu si vyhradili neuveriteľné tri týždne. Nehoráznosť. Faktúra vôbec nezodpovedala objednávke. Niektoré objednané tituly jednoducho ignorovali. Pritom ich som si vybral ako dodávateľa len kvôli tým ignorovaným titulom.
Dobrý deň p. Juraj
Trochu ma mrzí Vaša recenzia. Nakoľko ste si objednali knihu, ktorá bola na stránke v predpredaji a bola vydaná len v piatok 10.12. K nám bola kniha dodaná z vydavateľstva dnes 14.12. Táto informácia pri knihe bola riadne uvedená a pri spracovaní Vašej objednávky Vám bol odoslaný dátum expedície 16.12.2021 na čo sme nedostali od Vás žiadnu informáciu že je to neskorý dátum expedovania. Dnes Vám bola objednávka odoslaná so všetkými objednanými knihami a žiaden titul nebol ignorovaný. Jediná chyba, ktorá sa stala z našej strany je, že jeden titul nebol vyfakturovaný na faktúre, ale bol zabalený v odoslanom balíku. Po prijatí Vášho mailu sme Vám poslali opravenú faktúru presne podľa Vašej objednávky.
Z našej strany bola objednávka riadne a kompletne vybavená v stanovenom termíne ako sme Vám deklarovali pri spracovaní objednávky.
- Výhodná cena
- Neaktualizované stavy skladových zásob
Obchod objednávku zrušil, pretože tovar nebol na sklade, napriek tomu, že v eshope v čase objednania ukazoval, že je na sklade. Obchod neponúkol ani možnosť doobjednania.
Dobrý deň p. Michal
Áno Vaša objednávka bola stornovaná z našej strany. Knihu, ktorú ste si objednali sme mali označenú ako skladom. Bol to posledný kus. Nakoľko bola ešte pred Vami objednávka na túto knihu, vybavili sme skoršú objednávku a knihu pre Vás sme chceli objednať. Z distribúcie nám už neprišla s tým že je vypredaná.
Snažíme sa aktualizovať stav skladu viackrát denne, ale momentálne nie je možné udržať aktuálnosť na 100%.
Richard Šrobár -
Poslali nám úplne inú položku ako sme objednali
Dobrý deň p. Marián
Áno bola zamenená položka vo Vašej objednávke za čo sa Vám ospravedlňujem. Následne sme vyžiadali prepravu, aby sme od Vás dostali späť zlý balík a odoslali sme Vám na Vašu adresu správnu objednávku.
Ešte raz sa ospravedlňujeme.
Richard Šrobár -
- Kniha nedoručená, písali sme obchodu, čo sa deje - kuriér na stránke píše, že bol u nás a neúspešne - no jasné... a určite sme sa knihe bránili... ani raz nevolal, nepísal sms. Podľa názoru obchodu si to máme s kuriérom vyriešiť sami, lenže nemáme naňho kontakt, telefón na centrálu doručovacej spoločnosti medzitým zrušený, tak si ideme vypisovať maily a "domáhať sa" zaplatenej knihy. Nikdy viac...
Dobrý deň
toto je skôr recenzia na prepravu a nie na náš obchod nakoľko kniha Vám bola odoslaná v termíne s dopravnou službou akú ste si u nás vybrali. My tieto veci môžeme riešiť len formou reklamácie zásielky a nie okamžitým telefonátom na nejaké číslo, ktoré všetko vyrieši. Reklamácia dodania zásielky bola odoslaná.
Richard Šrobár -
Obchod objednávku po 2 dňoch stornoval.
Dobrý deň p. Pavol
Vašu knihu sa nám už nepodarilo zabezpečiť z vydavateľstva a ani z distribúcie. Informáciu sme Vám poslali až po 2 dňoch nakoľko sme sa snažili Vašu knihu ešte zohnať aj mimo distribúcie u našich spriatelených kníhkupectiev. Bohužiaľ sa nám to nepodarilo a tak sme Vašu objednávku stornovali.
Richard Šrobár -
Objednala som si 20. 10.knihy a dodnes neprišli. A je 16.11. Neviem kde sa stala chyba.
DObrý deň
z Vašej objednávky nám neprišiel kalendár na ktorý stále čakáme. Dúfam že ho dostaneme čím skôr na sklad a Vašu objednávku vybavíme.
- Ceny
Eshop má z užívateľského pohľadu najlepšie časy za sebou
Dobrý deň p. Štefan
ak by ste svoju recenziu rozviedli určite by nám to pomohlo. Vaša objednávka bola z Vašej strany stornovaná a platba, ktorú ste si vybrali nebola zrealizovaná pri odoslaní objednávky.
Richard Šrobár -
Nič som nedostala, nikto ma nekontaktoval.